Таромания


Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология
 
ИндексPortalВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 8 - Справедливостта

Go down 
АвторСъобщение
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
avatar

Female Брой мнения : 1581
Join date : 06.09.2014
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: 8 - Справедливостта   Нед Дек 28 2014, 19:08СПРАВЕДЛИВОСТТА

На входа на съда спорят трима - всеки защитава собствените си интереси, а истината е винаги за всеки различна ...

Зелената сграда е психологическа реакция под формата на чувство за стабилност, здравина и напредък. Нюансите на този цвят показват , че там има хора с обективно  мислене и широк поглед върху ситуациите като цяло; тези хора се отличават с умението да вземат информирани решения и да демонстрират своя авторитет . Архитектурният стил на сградата, стълбите и външна декорация по принцип набляга на монументални структури. Всичко в съвкупност предизвиква чувство на твърдост, която е в този смисъл, въплъщаваща правосъдието и закона. Масивни врати подчертават "малкото" на човека, като физическо лице пред закона.

Персонажите спорят , доказват един на друг своята правота . Основното нещо, на картата, това е сградата на съда, като олицетворение на господстващият закон над човешките действия.

Характеристика: доста труден  и строг човек, който има ясна представа за добро и зло, кое е правилно и кое не, къде според него трябва каишка от морални и етични стандарти и как трябва да се държат. С пяна на устата ще защитава своята невинност. В зависимост от околните карти може да има или широк поглед над ситуацията, или да вижда само "своята" истина. Много големи амбиции, усет за справедливост и прекомерни изисквания към други.

Бизнес : Спорни въпроси , намеса на държавни инстанции , съдебни неразбории , право , данъчни власти . В условията на отрицателни карти – съдебни дела , подкупи на длъжностни лица , изнудване от страна на държавни служители , измами , криминални структури .

Здраве: медицински консултации, обсъждане  на  опциите за  лечението на пациента; налагане на медицинските "присъди" и несъгласие на пациенти и техните семейства (например, при увреждане на гръбначния стълб, често се излиза със заключение  за невъзможност за възстановяване на мобилността на  краката ); несъгласие с лечение на пациенти; безпричинно лошо обслужване в лечебните заведения, които застрашават здравето или живота на пациента (+ свързани конфликти с лечебните заведения, по-високи структури, включително съдебни дела); медицински грешки. Здравето е в пълно съответствие с възрастта и начина на живот на отделния човек, но това може да не устройва питащият .

Отношения: твърдо разграничение на семейните отговорности и права на съпруг и съпруга; брачните договори; документи, (семейни) в държавни инстанции- бракове и разводи, регистрация на децата, и така нататък.

Съвет : постъпете справедливо ; наемете адвокат и защитете мнението си

Внимание: Вашите действия не са законни (не са справедливи - в зависимост от околните карти); проблеми със закона, гнила система (бюрокрация, корупция, подкупи)

В финансови въпроси

Тази карта символизира равностойно и справедливо разпределение на доходите. "Правосъдие" означава, че в случай на разрешаване на правни въпроси, свързани имущество или пари, късметът ще  е на ваша страна, ще има справедливост за вас. В някои случаи трябва да се плати обезщетение. Стремете се да получите пари по честен начин и ги насочете към благополучието на много хора, а не само няколко близки

По въпросите на любовта

Може би връзката ви се нуждае от по-справедливо равновесие на силите. Всичко, което трябва - е честна игра, коректност и взаимно зачитане на интересите. Възможно е един от вас да изисква отстраняване на пропуските или  промяна в поведението, за да се постигне мир и хармония.По въпросите за работа

На работното място се нуждаете от постигане на  баланс, честност и почтеност. Това  може да е по-равномерно разпределяне на задълженията и отговорността в работа. Тази карта може да е предвестник на период от решаване на проблеми или намаляване на общото напрежение. В някои случаи тя може да символизира заплетени проблеми, които могат да се разрешат само с помощта на съдилищата.

Личност представена от тази карта

"Правосъдие" може да е адвокат, съдия, както и всяко друго лице, свързано с правната система. В допълнение, тя може да бъде човек, който  да помогне за разрешаване на спора, за да се запази мира или за насърчаване на бизнеса. Като правило, неговите отличителни качества са честност и справедливост, както и способността да се направи оценка на ситуацията от гледна точка на други

_________________
Хората са създадени, за да бъдат обичани, а вещите са създадени, за да бъдат използвани. Причината, поради която сега светът е в хаос се дължи на това, че вещите са обичани, а хората използвани.
Jonathan Moldu
Върнете се в началото Go down
 
8 - Справедливостта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Таро-теория :: Големи аркани-
Идете на: