Таромания


Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология
 
ИндексPortalВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 ГОЛЯМА ПОДРЕДБА - ВАРИАНТ 2

Go down 
АвторСъобщение
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
avatar

Female Брой мнения : 1581
Join date : 06.09.2014
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: ГОЛЯМА ПОДРЕДБА - ВАРИАНТ 2   Нед Апр 05 2015, 13:39

ГОЛЯМА ПОДРЕДБА – ВАРИАНТ 2ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Тази подредба се използва в случаите , когато е необходимо да се направи подробна прогноза , за какъвто и да е промеждутък от време. Преди размесена трябва мислено да зададете на картите периода – да решите какъв промеждутък от време искате да изучите.

Ред на работа.
Размесете картите и дайте на питащият да ги цепи с лявата ръка. След това вземете картите (с лицето надолу) и ги подредете по указания ред.
Настояще ( трите карти в долната лява част – 35 , 21 , 19) показват ежедневните проблеми. Какво се случва около човека в настоящия момент и какво по някакъв начин влияе на неговото състояние.
Чувства (седемте карти по средата – 11 , 7 , 5 , 1 , 6 , 8 , 12 ). Отнасят се към емоциите , сърдечните въпроси , приятелството , вярата. В тази част разглеждаме въпросите , които ни вълнуват , заради , които изживяваме някакви емоции , които са субективни , но имат голямо значение.
Семейство (трите карти в ляво горе – 29 , 15 , 13). Картите в тази група показват непосредственото обкръжение , могат да покажат роднини или близки приятели (семейни приятели). Тук ще намерим информация за близки или скъпи за нас хора.Настояща Съдба – Професия (трите карти вдясно горе – 14 , 16 , 30). Тази група разкрива социалния статус на човек, мястото, което човек заема в обществото, неговото препитание. Тук картите могат да показват хора , с които имате връзка по работа.
Съдба (трите карти вдясно долу – 20 , 22 , 36). Представляват съдбата. Тези карти показват основните събития, които ще се появят през разглеждания период от време и ще определят насоката за бъдещо развитие. Обърнете специално внимание на разглеждането на тази част - тук може да съдържат съвети или предупреждения.
Бележки. Обърнете внимание къде се намира картата на питащия. Нейното присъствие на определена линия ще даде акцента на темата. Това значи , че в живота на човек този въпрос стои на първо място. Разгледайте подробно тази линия.
Чувства – когато картата на питащия се намира сред тези карти , то ние си имаме работа с човек , който в момента го водят емоциите.
Настояще – човек отделя твърде много внимание и сили на текущи , краткосрочни неща. „Рутината го изяжда“.
Съдба. Главните събития в бъдеще. Човек се намира в състояние на обмисляне на планове или предчувства някакви важни събития. Той е наясно с необходимостта от промяна и е готов да я приеме.
Семейство – основните опасения , които човек има свързани с дома , семейството.
Професия – главният въпрос , който му предстои да реши е свързан с печеленето на пари , с кариерата. Наличието на картата на питащия на тази линия говори за същото , но в по-малка степен. Обърнете внимание на съседните карти. Те ще дадат допълнителна информация.

Пример:
Разглеждаме подредбата на млада жена , която иска да узнае основните събития от предстоящата година. След старателно размесване се получи следната подредба:Започваме изучаването на подредбата от групата на настоящето. Карти 7-ЗМИЯ , 24-СЪРЦЕ , 20-ГРАДИНА говорят за лек флирт в компанията на приятели , който ще предизвика сплетни и завист. Но това не е най-важното за питащата. В групата показваща семейните дела лежат карти 2-ДЕТЕЛИНА , 36-КРЪСТ , 27-ПИСМО. По тях можем да си направим извод за предстоящите домашни тревоги , свързани с оформянето на официални книжа и документи. След това изучаваме линията на емоционално значимите събития : 5-ДЪРВО , 23- МИШКИ , 14-ЛИСИЦА , 15-МЕЧКА , 30-ЛИЛИИ , 21-ПЛАНИНА , 4-КЪЩА. Карти 5 , 23 , 14 говорят за проблеми със здравето. Можем да предположим значително влошаване на здравето , при това ще възникнат трудности с правилната диагноза. Голяма тежест има карта 15 , която говори за силна подкрепа от влиятелна личност или приятел , покровител. Следващите 3 карти могат да се тълкуват , като късмет далеч от дома (потвърждение за това ще намерим после в горната дясна част на подредбата). Долния десен ъгъл ни показва основните събития за годината. 35-КОТВА , 32-ЛУНА , 18-КУЧЕ – по тези карти можем да кажем , че в течение на годината ще се стабилизира ситуацията с нашата питаща. В решението на всички въпроси на нея ще й е нужно да се доверява повече на своята интуиция и вътрешните си усещания. Въпреки , че ще е заобиколена от приятели , на нея ще са й нужни уединение и определена емоционална изолация. Това е период на преосмисляне на възгледите и търсене на стабилност. Вероятно , ще има силно желание да бъде сама. След това разглеждаме горният десен ъгъл. Както можете да видите , картата на питащата се намира именно тук , в сектора разкриващ професионалния и социален живот. Това е индикация за специалното значение на този сектор в настоящия период на живота. Разкриваме допълнителните карти около картата на питащата. В линията на професията са карти 12-ПТИЦИ , 31-СЛЪНЦЕ , 3-КОРАБ. Около картата на питащата имаме карти за допълнителна информация – 10-КОСА , 6-ОБЛАЦИ. От тази комбинация можем да заключим , че в този момент питащата е разтревожена за проблеми , свързани с работата (12). Карта 10 говори за скорошен сериозен конфликт. Заедно с това 31 внася оптимизъм , че проблемите ще бъдат успешно разрешени. Намиращата се по-далеч карта ОБЛАЦИ е обърната със светлата страна към ЛК , което потвърждава , че неприятностите ще преминат. Карта 3-КОРАБ говори за пътуване по работа , командировка , която ще укрепи позицията на питащата и ще й даде възможност да избяга от „дрязгите“.

_________________
Хората са създадени, за да бъдат обичани, а вещите са създадени, за да бъдат използвани. Причината, поради която сега светът е в хаос се дължи на това, че вещите са обичани, а хората използвани.
Jonathan Moldu
Върнете се в началото Go down
 
ГОЛЯМА ПОДРЕДБА - ВАРИАНТ 2
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ГОЛЯМА ПОДРЕДБА 8 х 4 + 4
» ГОЛЯМА ПОДРЕДБА - ВАРИАНТ 2
» ГОЛЯМА ПОДРЕДБА ЗА ЛЮБОВ
» Кармична подредба за влюбени "Колелото на съдбата"
» Подредба за влюбени с Големи Аркани

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Ленорман :: Голямата подредба-
Идете на: