| Три карти 2 | |
|
+25linjeri Anakin My_name_is _love Ioana sugar6 jasminbg Magi bibibi Reni Redgina Miss Bloom Антония Зуки taroman Galanthus Angel Eyes dgakova lindaLI MAITE pepina La la Moira Persefona Луничка Frog 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Reni Ветеран
Брой мнения : 914 Join date : 13.03.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 21:48 | |
| | |
|
| |
jasminbg Редовен участник
Брой мнения : 297 Join date : 18.02.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 22:41 | |
| Благодаря ви, момичета! Много емоция и надежди влагам, да Стар приятел ми помага за медийните партньорства | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 22:57 | |
| - Persefona написа:
- Приеха детето в училище-бяхме прави!
Супер!!!! | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 23:01 | |
| я да видим как ще разчетете тази тройка
Колелото на съдбата, 7 пентакли, Кралица пентакли Цепя на Крал мечове
Моя много близка приятелка се притеснява, че нейният приятел тези дни не се е държал нормално. Тя се чуди друга жена ли има или проблемът е другаде.
Според мен проблемът е финансов, някакъв проект не се развива така както очаква. Кралицата пентакли е моята приятелка, така мисля аз. Човекът е много щедър и твърди че я обича, обаче тя май го ревнува.... | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 23:45 | |
| - Frog написа:
- Колелото на съдбата, 7 пентакли, Кралица пентакли
Цепя на Крал мечове Ами аз мисля, че има нещо при тях, което не е съвсем наред от доста време и това момент в който просто лъсва това несъвършенство. Картите за мен показват депресия заради друга жена...за мен пушъка не е съвсем без огън Фрог- нареди една висша жрица | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 23:48 | |
| Ок, благодаря ти Линд, ще наредя, но утре. Сега е късно. Мислех даже за онази подредба с ГА за отношения, защото ВЖ ми е малко сложна. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 08:42 | |
| След срещата Г. и А. (момче и момиче)говорили ли са мен?
Цепя на Асо пентакли
Маг 9 жезли Дявол
А. казал ли е на Х. (две момчета), че сме се виждали?
Цепя на 7ж
Дама пентакли Умереност 8 пентакли | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
Брой мнения : 1515 Join date : 23.10.2012 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 10:42 | |
| Момичета, моя приятелка е изчезнала, кажете ми какъв въпрос да задам че да разбера дали е жива, къде е ... Линда, Зуки, дали да използвам Ленорман за този случай ? Излезнала е да изпрати по халат гостите до края на улицата и не се е върнала ..... Била е по халат, била е гола отдолу, така че няма вероятност да е отишла на гости, а и приятелите й са казали че са се разделили и са си тръгнали. За 100 200 метра е изчезнала. Кажете ми какво да направя, как да наредя картите или да използвам Ленорман за по-точно и как да го използвам всъщност, с какъв въпрос ?
Съсредоточих се и седнах да питам картите:
Каква е причината Д. да изчезне ?
Рицар Мечове, Паж Чаши, Рицар Чаши д. 8П д. 4М д. Магьосникът
Тези карти отдолу са допълнителните към горните, щото всичко е Дворцови карти.
Вие какво ще кажете ?
| |
|
| |
Persefona Редовен участник
Брой мнения : 651 Join date : 27.02.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 11:36 | |
| dgakova - dgakova написа:
- Каква е причината Д. да изчезне ?
Рицар Мечове, Паж Чаши, Рицар Чаши д. 8П д. 4М д. Магьосникът
Вероятно е с тези хора, влюбена ли е в някого от тях?Не разбирам много от Ленорман.Вяроятно някаква любовна история като гледам картите.
Последната промяна е направена от Persefona на Чет Юни 06 2013, 12:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 11:56 | |
| Desi seriozno e tova za koeto pitash, gospodi dano nishto losho ne se e sluchilo.. Ne mi prilichat na tejki karti, dano da sum prava! Ima seks v tezi karti.. Da ne bi da e otishla pri niakoe gadje? | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 12:20 | |
| Линда, аз първо наредих Ленорман и видях също любовна история там. Писах във форума. Но за да не влияя и на Тароманките не споделих какво видях на Ленорман. Най-вероятно е при някой с който има какво да изяснява, или поне той е пожелал да изяснява с нея. Но тя не е била облечена, била е само по халат, изпратила е гостите им. Може той да я е причакал някъде и да е поискал изясняване. Виж Ленормана и ще видиш повече подробности. Според мен също е любовна история .... а тук цялата полиция се е вдигнала. Нейн братовчед е един доста познат на държавата полицай. Той също я търси, а тя върти любов ..... Аз й написах съобщение че знам какво се случва и да се появи че всички я търсят.... Бях си изкарала акъла, а видях една любовна история ..... само да я чуя .... | |
|
| |
bibibi Гост
Брой мнения : 190 Join date : 07.05.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 12:50 | |
| - dgakova написа:
Zashto ne opitash kelttski krust?Moje bi shte dade po-tochen otgovor? | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 12:53 | |
| Чух я .... вдигна ми щото й бях написала съобщение че знам .... С нейн приятел е , с който преди бяха имали сексуални отношения ... сигурно и сега имат тръпка ..... Тя просто е избягала от нейната приятелка, която й е гадже от 5 години и е отишла при близък човек естествено.... той също е гей .... но и жени харесва май ... Извинявам се, но и аз се бях изплашила много. Важното е че е добре. Благодаря ви и извинявайте ! | |
|
| |
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Юни 06 2013, 14:04 | |
| - Цитат :
- ази комбинация на работеща жена ли е според вас.
моя позната ми каза че работи,но според мен е изгонена,и не казва.
7пентаки об- асо чаши- кула
има проблем наистина,но не е съвсем напуснала,но кулата ''иде''.май скоро ще е факт
об.в.-изгонена е била от работа,но пък има в момента нещо като дейност веднъж седмично-почиства едно стълбище. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Пет Юни 07 2013, 18:30 | |
| - lindaLI написа:
- След срещата Г. и А. (момче и момиче)говорили ли са мен?
Цепя на Асо пентакли
Маг 9 жезли Дявол
Цепя на 7ж
Дама пентакли Умереност 8 пентакли Някой тук има ли мнение? По първата комбинация заради цепенето на АП и 9ж на втора позиция си мисля, че всичко е ок и че аз прекалено много си навивам някои неща на пръста. | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Пет Юни 07 2013, 19:08 | |
| попитах за една жена,която подклажда кавги ,това са картите за нея,каква позиция заема след като спретна скандал и си изми ръцете,но лепна петно върху три жени,вкл. мен,и не знам до кога ще ме яде ...че ми писна от нея картите са за не към мен вече... папата об- справедливост об- кралица пентакли об
| |
|
| |
La la Модератор
Брой мнения : 1229 Join date : 11.02.2012
| Заглавие: Re: Три карти 2 Пет Юни 07 2013, 21:22 | |
| - lindaLI написа:
- lindaLI написа:
След срещата Г. и А. (момче и момиче)говорили ли са мен?
Цепя на Асо пентакли Маг 9 жезли Дявол
Цепя на 7ж Дама пентакли Умереност 8 пентакли
По първата смятам не - по-скоро ти си се навиваш за разни неща. По втората - едва ли, няма никаква размяна на идеи, напротив, вътрешно се развива ситуацията. | |
|
| |
La la Модератор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Пет Юни 07 2013, 21:27 | |
| - зуки написа:
- попитах за една жена,която подклажда кавги ,това са картите за нея,каква позиция заема след като спретна скандал и си изми ръцете,но лепна петно върху три жени,вкл. мен,и не знам до кога ще ме яде ...че ми писна от нея
картите са за не към мен вече... папата об- справедливост об- кралица пентакли об хахах, Зуки, честно казано, не разбрах, точно, какво ни казваш, но тези карти показват, че няма никакъв морал, нито етичност в тази ситуация. От друга страна всичките обърнати, не показват ли твоята емоция... Тегли на свежа глава още веднъж, да видим, какво ще покажат този път. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Пет Юни 07 2013, 22:40 | |
| Мерси Лала Какво имаш впредвид под..вътрешно? Темата за мен не се повдига? Срещата с единия човек беше в обща компания сред много хора. | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 08 2013, 05:40 | |
| Лала-няма морал . уж бягам от тоя ''колектив,дружина'',с тяхното поведение ,мрънкащо и лъжливо поведение,търсещо оправдание и съчуствие.... да мога да изчистя емоциите,ама на,не мога...знам си аз кой и какво ме задушава...уф...и се вкарвам във филми... все пак си мисля ,че картите са си на място(дори и аз да се мяркам там и аз,причини и следствия много в този мой случай) какво да питам,на трезва глава?как да я отрезвя?като ежедневно ме затрупват точно тая групичката с ''негатив''-оф,няма да променя света,но мога да сменя мястото си,ама е на,глупака затова е глупак,защото си вярва... | |
|
| |
La la Модератор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 08 2013, 11:58 | |
| - La la написа:
- А. казал ли е на Х. (две момчета), че сме се виждали?
Цепя на 7ж Дама пентакли Умереност 8 пентакли - lindaLI написа:
- Какво имаш впредвид под..вътрешно? Темата за мен не се повдига?
Срещата с единия човек беше в обща компания сред много хора. Ами да - в тези карти няма говорене и споделяне...освен ако не са на по-ниско ниво на вибрации всъщност и вместо внимателно и тихо да се обмислят и правят нещата по Умереност и 8 Пентакъла, да изкрейзват. Но виж Кралицата Пентакъл е доста умна и мъдра, освен ако не е заревнувала твърде силно и е излязла от кожата си, което може да показва, че Умереността тук съвсем не е Тишина, спокойствие и баланс, а напротив - нужда от такова. Обаче 8 Пентакъла обикновено ни казват, че някой сериозно се е заел с нещо. Затова по-скоро смятам, че в момента А. внимателно обмисля нещата, структурира ги, не ги изхвърля навън, за да търси мнение - в края на краищата нямаме нито един меч - т.е. гласно споделяне. Това ме навежда на мисълта, че ако има нещо, то е `вътрешно`. | |
|
| |
La la Модератор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 08 2013, 12:00 | |
| Зуки Може би, какъв ти е урока тук, че да го научиш по-бързо и да се разкарва тази ситуация от живота ти. | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 08 2013, 13:26 | |
| - зуки написа:
- как да я отрезвя?като ежедневно ме затрупват точно тая групичката с ''негатив''
Има и моменти в които нещата се затягат и се оправят после. Но ако се затягат все повече и повече с времето, ако не успееш да неутрализираш нещата, просто си търси нова работа или друг отдел ... /незнам каква е структурата на фирмата/. Аз лично в момента също имам много проблеми и са си наистина реални проблеми.... и Зуки .... МЕДИТИРАМ !!!! Повярвай ми много успокоява, много помага. Случвало ми се е /но в други случаи на физическо "отпускане"/ дори да се отделя от тялото си и да се видя отгоре, което не е съвсем за препоръчване да се случва ... 20 минути на ден /всеки ден/ седни, запали си църковна свещичка пред теб /ако ти помага за концентрацията/ мисли за дишането, как въздуха влиза и излиза, как вдишваш любов и издишваш омраза, вдишваш спокойствие-издишваш безпокойство /вдишваш каквото ти трябва и издишваш това което не ти трябва/. После спри да мислиш /ако можеш/ и за това и се концентрирай само върху дишането. Така 20 минути, а тя и свещичката изгаря за точно толкова време. Може да ти се приповръща, да се почувстваш зле, но това ще е само в началото, после вече няма да имаш този проблем. На другия ден ще видиш резултата. Всеки ден така и ще видиш как ще има промяна и в теб и в нещата около теб. Ти ще си по-щастлива и животът ти ще става все по-лесен. Но трябва всеки ден Зуки, опитвай се и ще видиш промяната веднага ! | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 08 2013, 21:27 | |
| Мерси много Лала! За съжаление няма как да разбера истината- така, че няма как да дам ОВ, мерси за мнението | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Нед Юни 09 2013, 11:42 | |
| Дами, може ли малко помощ и в това гадание ?
Как ще се развият събитията в семейството ми до 1 месец ?
Влюбените, 9 Меча, 6 Чаши .... ???
Как да го разбирам това ??? Татко е много болен ... какви са тези Влюбени, какви са тези 6 Чаши в края ????
Май е ясно .... Господ да е с нас и да ни помага ..... ! | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Нед Юни 09 2013, 13:02 | |
| - lindaLI написа:
- Попитах, какво ще стане ако предприема тази крачка (кандидатстване за работа)
Цепя на Кула
8 пентакли Страшен съд Асо жезли (допълнително към Асото теглих Смърт)
Какво показа подредбата за избор
Ще почна там 9 чаши 2 меча 7 жезли Няма да почна Рицар чаши 3 жезли 5 меча
Ситуация 10 меча
И подредба за избор за още една позция
Да- Глупак Рицар чаши 3 пентакли Не- Крал меч Асо меч 6 чаши
Ситуация 4 жезли
Цепила съм на 8 м и това ме притеснява Няма развитие и в двете ситуации за сега. Мислите ли, че може да се дължи на цепенето на кула и на 8м? Случвало ли ви се е да си мислите, че картата на цепенето ви дава директния отговор- а трите карти са поясняваща история? Забелязала съм, че напр. когат цепя на колесница- това за което питам не се случва- нещо се променя в ситуацията и не се случва...Ще пусна тема за картата на която цепим. | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Нед Юни 09 2013, 13:18 | |
| - lindaLI написа:
- Случвало ли ви се е да си мислите, че картата на цепенето ви дава директния отговор- а трите карти са поясняваща история?Забелязала съм, че напр. когат цепя на колесница- това за което питам не се случва- нещо се променя в ситуацията и не се случва...Ще пусна тема за картата на която цепим.
На мен тази карта ми показва ситуацията в момента. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Три карти 2 | |
| |
|
| |
| Три карти 2 | |
|