Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Три карти 2

Go down 
+25
linjeri
Anakin
My_name_is _love
Ioana
sugar6
jasminbg
Magi
bibibi
Reni
Redgina
Miss Bloom
Антония
Зуки
taroman
Galanthus
Angel Eyes
dgakova
lindaLI
MAITE
pepina
La la
Moira
Persefona
Луничка
Frog
29 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Next
АвторСъобщение
Reni
Ветеран
Ветеран

Брой мнения : 914

Три карти 2 - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 21:48

Браво!
Върнете се в началото Go down
jasminbg
Редовен участник
Редовен участник

Брой мнения : 297

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 22:41

Благодаря ви, момичета!
Много емоция и надежди влагам, даSmile

Стар приятел ми помага за медийните партньорства Smile
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 22:57

Persefona написа:
Приеха детето в училище-бяхме прави!

Супер!!!!

Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 23:01

я да видим как ще разчетете тази тройка

Колелото на съдбата, 7 пентакли, Кралица пентакли
Цепя на Крал мечове

Моя много близка приятелка се притеснява, че нейният приятел тези дни не се е държал нормално. Тя се чуди друга жена ли има или проблемът е другаде.

Според мен проблемът е финансов, някакъв проект не се развива така както очаква. Кралицата пентакли е моята приятелка, така мисля аз. Човекът е много щедър и твърди че я обича, обаче тя май го ревнува....
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 23:45

Frog написа:
Колелото на съдбата, 7 пентакли, Кралица пентакли
Цепя на Крал мечове

Ами аз мисля, че има нещо при тях, което не е съвсем наред от доста време и това момент в който просто лъсва това несъвършенство.
Картите за мен показват депресия заради друга жена...за мен пушъка не е съвсем без огън Фрог- нареди една висша жрица
http://lindali-tarot.blogspot.com
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 23:48

Ок, благодаря ти Линд, ще наредя, но утре. Сега е късно. Мислех даже за онази подредба с ГА за отношения, защото ВЖ ми е малко сложна.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 08:42

След срещата Г. и А. (момче и момиче)говорили ли са мен?

Цепя на Асо пентакли

Маг 9 жезли Дявол

А. казал ли е на Х. (две момчета), че сме се виждали?

Цепя на 7ж

Дама пентакли Умереност 8 пентакли
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Female Брой мнения : 1515
Местожителство : Благоевград

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 10:42

Момичета, моя приятелка е изчезнала, кажете ми какъв въпрос да задам че да разбера дали е жива, къде е ... Линда, Зуки, дали да използвам Ленорман за този случай ?
Излезнала е да изпрати по халат гостите до края на улицата и не се е върнала ..... Била е по халат, била е гола отдолу, така че няма вероятност да е отишла на гости, а и приятелите й са казали че са се разделили и са си тръгнали. За 100 200 метра е изчезнала. Кажете ми какво да направя, как да наредя картите или да използвам Ленорман за по-точно и как да го използвам всъщност, с какъв въпрос ?

Съсредоточих се и седнах да питам картите:

Каква е причината Д. да изчезне ?

Рицар Мечове, Паж Чаши, Рицар Чаши
д. 8П д. 4М д. Магьосникът

Тези карти отдолу са допълнителните към горните, щото всичко е Дворцови карти.

Вие какво ще кажете ?

Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

Female Брой мнения : 651

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 11:36

dgakova
dgakova написа:
Каква е причината Д. да изчезне ?

Рицар Мечове, Паж Чаши, Рицар Чаши
д. 8П д. 4М д. Магьосникът

Вероятно е с тези хора, влюбена ли е в някого от тях?Не разбирам много от Ленорман.Вяроятно някаква любовна история като гледам картите.

Последната промяна е направена от Persefona на Чет Юни 06 2013, 12:02; мнението е било променяно общо 1 път
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 11:56

Desi seriozno e tova za koeto pitash, gospodi dano nishto losho ne se e sluchilo.. Ne mi prilichat na tejki karti, dano da sum prava! Ima seks v tezi karti.. Da ne bi da e otishla pri niakoe gadje?
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 12:20

Линда, аз първо наредих Ленорман и видях също любовна история там. Писах във форума. Но за да не влияя и на Тароманките не споделих какво видях на Ленорман. Най-вероятно е при някой с който има какво да изяснява, или поне той е пожелал да изяснява с нея. Но тя не е била облечена, била е само по халат, изпратила е гостите им. Може той да я е причакал някъде и да е поискал изясняване. Виж Ленормана и ще видиш повече подробности. Според мен също е любовна история .... а тук цялата полиция се е вдигнала. Нейн братовчед е един доста познат на държавата полицай. Той също я търси, а тя върти любов ..... Аз й написах съобщение че знам какво се случва и да се появи че всички я търсят.... Бях си изкарала акъла, а видях една любовна история ..... само да я чуя .... Mad
bibibi
Гост
Гост
bibibi

Female Брой мнения : 190

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 12:50

dgakova написа:

Zashto ne opitash kelttski krust?Moje bi shte dade po-tochen otgovor?
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 12:53

Чух я .... вдигна ми щото й бях написала съобщение че знам ....
С нейн приятел е , с който преди бяха имали сексуални отношения ... сигурно и сега имат тръпка .....
Тя просто е избягала от нейната приятелка, която й е гадже от 5 години и е отишла при близък човек естествено.... той също е гей .... но и жени харесва май ...
Извинявам се, но и аз се бях изплашила много. Важното е че е добре.

Благодаря ви и извинявайте ! мерси
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 06 2013, 14:04

Цитат :
ази комбинация на работеща жена ли е според вас.
моя позната ми каза че работи,но според мен е изгонена,и не казва.

7пентаки об- асо чаши- кула

има проблем наистина,но не е съвсем напуснала,но кулата ''иде''.май скоро ще е факт

об.в.-изгонена е била от работа,но пък има в момента нещо като дейност веднъж седмично-почиства едно стълбище.
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeПет Юни 07 2013, 18:30

lindaLI написа:

Цепя на Асо пентакли

Маг 9 жезли Дявол

Цепя на 7ж

Някой тук има ли мнение?

По първата комбинация заради цепенето на АП и 9ж на втора позиция си мисля, че всичко е ок и че аз прекалено много си навивам някои неща на пръста.

Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeПет Юни 07 2013, 19:08

попитах за една жена,която подклажда кавги ,това са картите за нея,каква позиция заема след като спретна скандал и си изми ръцете,но лепна петно върху три жени,вкл. мен,и не знам до кога ще ме яде ...че ми писна от нея
картите са за не към мен вече...
папата об- справедливост об- кралица пентакли об

La la
Модератор
Модератор
La la

Female Брой мнения : 1229

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeПет Юни 07 2013, 21:22

lindaLI написа:
lindaLI написа:

Цепя на Асо пентакли
Маг 9 жезли Дявол

Цепя на 7ж

По първата смятам не - по-скоро ти си се навиваш за разни неща.
По втората - едва ли, няма никаква размяна на идеи, напротив, вътрешно се развива ситуацията.
La la
Модератор
Модератор
La la

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeПет Юни 07 2013, 21:27

зуки написа:
попитах за една жена,която подклажда кавги ,това са картите за нея,каква позиция заема след като спретна скандал и си изми ръцете,но лепна петно върху три жени,вкл. мен,и не знам до кога ще ме яде ...че ми писна от нея
картите са за не към мен вече...
папата об- справедливост об- кралица пентакли об

Три карти 2 - Page 6 642334 хахах, Зуки, честно казано, не разбрах, точно, какво ни казваш, но тези карти показват, че няма никакъв морал, нито етичност в тази ситуация. От друга страна всичките обърнати, не показват ли твоята емоция... Тегли на свежа глава още веднъж, да видим, какво ще покажат този път.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeПет Юни 07 2013, 22:40

Мерси Лала Три карти 2 - Page 6 99390

Какво имаш впредвид под..вътрешно? Темата за мен не се повдига?

Срещата с единия човек беше в обща компания сред много хора.
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСъб Юни 08 2013, 05:40

Лала-няма морал .
уж бягам от тоя ''колектив,дружина'',с тяхното поведение ,мрънкащо и лъжливо поведение,търсещо оправдание и съчуствие....
да мога да изчистя емоциите,ама на,не мога...знам си аз кой и какво ме задушава...уф...и се вкарвам във филми...
все пак си мисля ,че картите са си на място(дори и аз да се мяркам там и аз,причини и следствия много в този мой случай)

какво да питам,на трезва глава?как да я отрезвя?като ежедневно ме затрупват точно тая групичката с ''негатив''-оф,няма да променя света,но мога да сменя мястото си,ама е на,глупака затова е глупак,защото си вярва...

мерси Три карти 2 - Page 6 3032713799
La la
Модератор
Модератор
La la

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСъб Юни 08 2013, 11:58

La la написа:

Цепя на 7ж
lindaLI написа:
Какво имаш впредвид под..вътрешно? Темата за мен не се повдига?
Срещата с единия човек беше в обща компания сред много хора.
Ами да - в тези карти няма говорене и споделяне...освен ако не са на по-ниско ниво на вибрации всъщност и вместо внимателно и тихо да се обмислят и правят нещата по Умереност и 8 Пентакъла, да изкрейзват.
Но виж Кралицата Пентакъл е доста умна и мъдра, освен ако не е заревнувала твърде силно и е излязла от кожата си, което може да показва, че Умереността тук съвсем не е Тишина, спокойствие и баланс, а напротив - нужда от такова. Обаче 8 Пентакъла обикновено ни казват, че някой сериозно се е заел с нещо.
Затова по-скоро смятам, че в момента А. внимателно обмисля нещата, структурира ги, не ги изхвърля навън, за да търси мнение - в края на краищата нямаме нито един меч - т.е. гласно споделяне. Това ме навежда на мисълта, че ако има нещо, то е `вътрешно`.
La la
Модератор
Модератор
La la

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСъб Юни 08 2013, 12:00

Зуки мерси
Може би, какъв ти е урока тук, че да го научиш по-бързо и да се разкарва тази ситуация от живота ти.
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСъб Юни 08 2013, 13:26

зуки написа:
как да я отрезвя?като ежедневно ме затрупват точно тая групичката с ''негатив''

Има и моменти в които нещата се затягат и се оправят после. Но ако се затягат все повече и повече с времето, ако не успееш да неутрализираш нещата, просто си търси нова работа или друг отдел ... /незнам каква е структурата на фирмата/. Аз лично в момента също имам много проблеми и са си наистина реални проблеми.... и Зуки .... МЕДИТИРАМ !!!!

Повярвай ми много успокоява, много помага. Случвало ми се е /но в други случаи на физическо "отпускане"/ дори да се отделя от тялото си и да се видя отгоре, което не е съвсем за препоръчване да се случва ...

20 минути на ден /всеки ден/ седни, запали си църковна свещичка пред теб /ако ти помага за концентрацията/ мисли за дишането, как въздуха влиза и излиза, как вдишваш любов и издишваш омраза, вдишваш спокойствие-издишваш безпокойство /вдишваш каквото ти трябва и издишваш това което не ти трябва/. После спри да мислиш /ако можеш/ и за това и се концентрирай само върху дишането. Така 20 минути, а тя и свещичката изгаря за точно толкова време. Може да ти се приповръща, да се почувстваш зле, но това ще е само в началото, после вече няма да имаш този проблем. На другия ден ще видиш резултата. Всеки ден така и ще видиш как ще има промяна и в теб и в нещата около теб. Ти ще си по-щастлива и животът ти ще става все по-лесен. Но трябва всеки ден Зуки, опитвай се и ще видиш промяната веднага !
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeСъб Юни 08 2013, 21:27

Мерси много Лала! мерси

За съжаление няма как да разбера истината- така, че няма как да дам ОВ, мерси за мнението мерси
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeНед Юни 09 2013, 11:42

Дами, може ли малко помощ и в това гадание ?

Как ще се развият събитията в семейството ми до 1 месец ?

Влюбените, 9 Меча, 6 Чаши .... ???

Как да го разбирам това ??? Татко е много болен ... какви са тези Влюбени, какви са тези 6 Чаши в края ????

Май е ясно .... Господ да е с нас и да ни помага ..... !
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeНед Юни 09 2013, 13:02

lindaLI написа:
Попитах, какво ще стане ако предприема тази крачка (кандидатстване за работа)

Цепя на Кула

8 пентакли Страшен съд Асо жезли (допълнително към Асото теглих Смърт)

Какво показа подредбата за избор

Ще почна там 9 чаши 2 меча 7 жезли
Няма да почна Рицар чаши 3 жезли 5 меча

Ситуация 10 меча

И подредба за избор за още една позция

Да- Глупак Рицар чаши 3 пентакли
Не- Крал меч Асо меч 6 чаши

Ситуация 4 жезли

Цепила съм на 8 м и това ме притеснява

Няма развитие и в двете ситуации за сега.
Мислите ли, че може да се дължи на цепенето на кула и на 8м?

Случвало ли ви се е да си мислите, че картата на цепенето ви дава директния отговор- а трите карти са поясняваща история?

Забелязала съм, че напр. когат цепя на колесница- това за което питам не се случва- нещо се променя в ситуацията и не се случва...Ще пусна тема за картата на която цепим.
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitimeНед Юни 09 2013, 13:18

lindaLI написа:
Случвало ли ви се е да си мислите, че картата на цепенето ви дава директния отговор- а трите карти са поясняваща история?Забелязала съм, че напр. когат цепя на колесница- това за което питам не се случва- нещо се променя в ситуацията и не се случва...Ще пусна тема за картата на която цепим.

На мен тази карта ми показва ситуацията в момента.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 6 Icon_minitime

Три карти 2
Върнете се в началото 
Страница 6 от 42Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Три карти 3
» Три карти 4