Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Три карти 2

Go down 
+25
linjeri
Anakin
My_name_is _love
Ioana
sugar6
jasminbg
Magi
bibibi
Reni
Redgina
Miss Bloom
Антония
Зуки
taroman
Galanthus
Angel Eyes
dgakova
lindaLI
MAITE
pepina
La la
Moira
Persefona
Луничка
Frog
29 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Next
АвторСъобщение
Зуки
Администратор
Администратор

Брой мнения : 5361

Три карти 2 - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСъб Юни 01 2013, 17:23

рядко ми се случва да хвърчат картите,но днес бъркай ги на задаван от мен въпрос за млада жена, изпадаха 6 определени карти,и то в една последователност.
жрец-4меча-5пентакли-6пентакли-7меча-кралица меч
свързано е с женско решение,касае тялото,замесено е и семейно положение,по скоро като институция

ами май е действала така,това което е направила точно в името на морала и ,защото май е имало грешен ход,зада се изчисти-7м,и решеното е кралица меч.
преди това е залагано на тихата и кротка неистина,защото 6 пентакли могат един ден да изкарат скритото на лице(пред жреца)

защо е свалено,премахнато нещо * 3меча-4пентакли-влюбените
намирисва ми на изневяра. за да има сигурност,и липса на съмнения.и да се запази своето...

@не знам как да ги разтълкувам,и дали на подобен въпрос картите ще дадат отговор,но попитах:
Е изневерила ли е на А с Я
кралица чаши-паж меч-рицар меч
под колодата-3 меча
над колодата първата е императрицата

*таро е говорящо,а някои ще разберат истината,и защо заобиколих и аз въпроса,малко го маскирах,недоизказах...
Върнете се в началото Go down
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
Persefona
Редовен участник
Редовен участник

Брой мнения : 651

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСъб Юни 01 2013, 21:56

Чудя се дали да присъствам на едно професионално събитие и попитах Добре ли е за мен да отида?
6П об. Императрица об. 4Ж

Като ги гледам тези карти и се чудя.Опитвам ес последно време да гледам с обърнати карти, но все още ми е по-трудно ако са обърнати.
Сякаш съм малко поуморена и ми е омръзнало да се раздавам, майчиният инстникт на императрицата и той не действа и ми остава да си почивам у дома.
Интересно защо като питам за професионални неща все ми се пада императрица, не разбирам.защо все тя. Не е май много добре за мен да ходя.
taroman
Редовен участник
Редовен участник

Male Брой мнения : 490

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 08:51

Хм, като няма кой да ти отговори, ще кажа азSmile Ако не си пропуснала вече събитието... струва ми се, че е подходящо да отидеш - това може да бъде забелязано от шефовете, но може да смениш имиджа си, от някой който е магнетичен, на някой който е алтруистично настроенSmile
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 09:06

taroman написа:
Хм, като няма кой да ти отговори

Понякога новите постове не се отбелязват с онова усмихнатото човече, поне при мен е така, и пропускам да прочета някои. Вероятно това е причината да няма отговор.

Персефона, ако събитието не е минало смятам, че ще отидеш, въпреки началното ти нежелание. Ако приемем буквално обратното значение на обърнатите карти, то те отбелязват, че е време да получиш нещо и е време поне за малко да спреш да бъдеш домакинята, майката - в най-общия смисъл, а да се забавляваш.
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

Female Брой мнения : 651

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 09:22

Отидох, ама наполовина-все едно не отидох. усмивка
Magi
Наблюдател
Наблюдател
Magi

Female Брой мнения : 19

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 12:30

Persefona, явно вече събитието е минало, но да кажа какво виждам, а пък вие ме поправете.
Изпитваш раздразнение, нетърпение, не само по отношение на тази среща, като че ли има очаквана, но неполучена награда, липса на подкрепа и оттам липса на импулс, неудовлетворение от нови условия в работата, от нов началник или колега. Има някаква съпротива у теб.
От друга страна, ако си се страхувала, че ще направиш лошо впечатление, ако не отидеш, това е далеч от истината. Всъщност можеш спокойно да си работиш, ако желаеш същата работа, а ако искаш да я смениш, няма да имаш никакви проблеми.
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 12:38

Да, притеснявах се да не направи лошо впечатление, че няма да отида.Съпротива имаше-срещу несправедливост, но не срещу мен.
bibibi
Гост
Гост
bibibi

Female Брой мнения : 190

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 12:54

На въпрос ще ме удовлетвори ли оценка от вече минал изпит се паднаха:

5 жезли(об)
обесениятт (об)
2 жезли (об)

А, сега де! Какво мислите момичета?
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 13:20

При обърнати карти е трудно човек да е удовлетворен-обърнатите карти са като електронна цигара-уж е цигара, ама не е същото.Уж е конкуренция и изпит, ама реално не е истинска конкуренция.Оценката щее положитлена, но не-няма да те удовлетвори.Може би не си разбрала уроците от този изпит, нещо което е трябвало да научиш в процеса, оценката няма как да е удовлетворителна, нещо в процеса нее било наред и затова картите са обърнати.
Magi
Наблюдател
Наблюдател
Magi

Female Брой мнения : 19

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 14:15

Няма да те удовлетвори. Тук има отказ от борба и съперничество, някакво нежелание, намалена енергичност, умора /5Ж-об./По скоро си задаваш въпроса нужно ли е това /5Ж+Обесеният-об./ и ти се иска да си някъде "на скрито".Може би съществува някаква принуда, липса на особен избор в нещо, свързано с тази ситуация, което всъщност не е нещо съществено. Възможно е това неудовлетворение да ти проясни път към нещо друго, наистина вълнуващо те; като излизане от черупка. /2Ж-об./
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 16:58

Ще приемат ли дете за първи клас в училището,в което искат родителите?
КралицаП, 6М, АЖ

Три карти 2 - Page 5 1232893663_mase7200_image013Три карти 2 - Page 5 1232893707_powf0288_image056Три карти 2 - Page 5 1232893716_wlcm6903_image065
Иска ми се да кажа твърдо Да, но тези 6М.Жена е помогнала и ги е превозила на спасителния бряг, където успехът е очевиден.Това е единия вариант.
Второто ми хрумване е, че може да се наложи смяна на желаното училище-как тримата се спасяват с наведени глави.Не зная-как мислите?
MAITE
Редовен участник
Редовен участник
MAITE

Female Leo Брой мнения : 253

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 18:07

според мен да, със съдействието на жена.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 19:45

persefona i spored men - da!
http://lindali-tarot.blogspot.com
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 20:03

Персефона, на мен Асото ми е малко никакво там на последна и само факта, че е подкрепено от 6М ми дава основание да смятам, че ще стане, особено ако детето трябва да пътува до това училище.
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 20:10

И аз мисля, че ще стане-като ги гледам.Това Асо като ми се падна, първата асоциация ме беше с палец нагоре-т.е. успех, късмет.Утре ще дам обратна връзка.Детето ще пътува до там.Мисля, че Кралицата е учителката, която семейството иска.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 20:31

Момичета- докато Тони стигне до там да ми гледа:

3 карти какво ме очаква до края на седмицата общо

Слънце 10 пентакли Звезда Три карти 2 - Page 5 1338018678 - много небесни тела, много чудо!

Основа - Умереност
Потенциал на ситуацията (10п)- 4 пентакли

Аз като ги погледнах картите реших- някакво признание може би ме очаква...? Тук Звездата ми изглежда положителна....хм..може би ще се занимавам и с астрология- както е от известно време на сам- доста се ангажирам... Три карти 2 - Page 5 826247
http://lindali-tarot.blogspot.com
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeВто Юни 04 2013, 21:21

lindaLI написа:
Слънце 10 пентакли Звезда

Линд, така като гледам 10 П са ти връзката между Слънцето и Звездата. До сега тази десетка ми е индикирала много хора, а за Слънцето и Звездата няма какво да говорим - хубава седмица ти предстои и с външна активност и с вглеждане в себе си, в това което умееш. Също може да означава и духовно общуване.
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 07:28

persefona- за учиището:- ''да,за мен показват че ще го приемат,но трябва още веднъж май да ходят до там,задъжитено''
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 07:55

тази комбинация на работеща жена ли е според вас.
моя позната ми каза че работи,но според мен е изгонена,и не казва.

7пентаки об- асо чаши- кула

има проблем наистина,но не е съвсем напуснала,но кулата ''иде''.май скоро ще е факт
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 08:04

Зуки, ако въпросът е дали жената работи-мисля, че да-работи.Тази кула може би е голямо изпитание за нея, но какво следва след кулата не е ясно.
jasminbg
Редовен участник
Редовен участник
jasminbg

Female Брой мнения : 297

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 17:11

Теглих онлайн, че нямам карти сега, и са 4, но се надявам да разчетете Smile
Въпрос - Ще намеря ли поне двама спонсори за ъуркшопите това лято:

Крал Мечове
3 Жезли

На прима виста ми се иска да кажа Да и че даже ще са трима, ама все пак са онлайн Smile

Ако някой иска да ми тегли, че аз съм пристрастна, няма да му се сърдя Три карти 2 - Page 5 531608
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 19:32

Жасмин, ето моите карти за теб:

Крал чаши, Колелото на съдбата, 9 жезли
Цепя на 10 пентакли

Много се надяваш това да стане и сякаш си сигурна, че ще се случи с 10 П. Според мен имаш шанс и то заради Колелото, което тук е на втора позиция. Обаче няма да ти е леко, да знаеш....но този Крал ще ти е от полза. Смятам, че това си ти, която влагаш всичките си емоции в тази идея.
Успех!
MAITE
Редовен участник
Редовен участник
MAITE

Female Leo Брой мнения : 253

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 20:37

Здравей, Жасмин!
Моите карти по твоят въпрос са: Колелото на съдбата - Рицар Чаши - Кралица чаши
Според мен ще имаш възможност да намериш спонсори, вероятно подкрепа от жена и стар приятел. За щастие при мен Колелото е на първа позиция.
Пожелавам ти успех!
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 21:29

Жасмин-май ще е само един спонсор, несигурни са нещата доста.Не мога да кажа -да или не, поне не с тези карти.Има шанс и аз така мисля като Фрог, но това е само възможност, която не зависи много от теб.
Persefona
Редовен участник
Редовен участник
Persefona

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 21:42

Приеха детето в училище-бяхме прави! усмивка
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

Female Брой мнения : 914

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 21:48

Браво!
jasminbg
Редовен участник
Редовен участник
jasminbg

Female Брой мнения : 297

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitimeСря Юни 05 2013, 22:41

Благодаря ви, момичета!
Много емоция и надежди влагам, даSmile

Стар приятел ми помага за медийните партньорства Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Три карти 2   Три карти 2 - Page 5 Icon_minitime

Три карти 2
Върнете се в началото 
Страница 5 от 42Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Три карти 3
» Три карти 4
» три карти
» Три карти 5
» Три карти 6

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: