| Три карти 2 | |
|
+25linjeri Anakin My_name_is _love Ioana sugar6 jasminbg Magi bibibi Reni Redgina Miss Bloom Антония Зуки taroman Galanthus Angel Eyes dgakova lindaLI MAITE pepina La la Moira Persefona Луничка Frog 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 17:23 | |
| рядко ми се случва да хвърчат картите,но днес бъркай ги на задаван от мен въпрос за млада жена, изпадаха 6 определени карти,и то в една последователност. жрец-4меча-5пентакли-6пентакли-7меча-кралица меч свързано е с женско решение,касае тялото,замесено е и семейно положение,по скоро като институция
ами май е действала така,това което е направила точно в името на морала и ,защото май е имало грешен ход,зада се изчисти-7м,и решеното е кралица меч. преди това е залагано на тихата и кротка неистина,защото 6 пентакли могат един ден да изкарат скритото на лице(пред жреца)
защо е свалено,премахнато нещо * 3меча-4пентакли-влюбените намирисва ми на изневяра. за да има сигурност,и липса на съмнения.и да се запази своето...
@не знам как да ги разтълкувам,и дали на подобен въпрос картите ще дадат отговор,но попитах: Е изневерила ли е на А с Я кралица чаши-паж меч-рицар меч под колодата-3 меча над колодата първата е императрицата
*таро е говорящо,а някои ще разберат истината,и защо заобиколих и аз въпроса,малко го маскирах,недоизказах... | |
|
| |
Persefona Редовен участник
Брой мнения : 651 Join date : 27.02.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 21:56 | |
| Чудя се дали да присъствам на едно професионално събитие и попитах Добре ли е за мен да отида? 6П об. Императрица об. 4Ж
Като ги гледам тези карти и се чудя.Опитвам ес последно време да гледам с обърнати карти, но все още ми е по-трудно ако са обърнати. Сякаш съм малко поуморена и ми е омръзнало да се раздавам, майчиният инстникт на императрицата и той не действа и ми остава да си почивам у дома. Интересно защо като питам за професионални неща все ми се пада императрица, не разбирам.защо все тя. Не е май много добре за мен да ходя. | |
|
| |
taroman Редовен участник
Брой мнения : 490 Join date : 30.01.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 08:51 | |
| Хм, като няма кой да ти отговори, ще кажа аз Ако не си пропуснала вече събитието... струва ми се, че е подходящо да отидеш - това може да бъде забелязано от шефовете, но може да смениш имиджа си, от някой който е магнетичен, на някой който е алтруистично настроен | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 09:06 | |
| - taroman написа:
- Хм, като няма кой да ти отговори
Понякога новите постове не се отбелязват с онова усмихнатото човече, поне при мен е така, и пропускам да прочета някои. Вероятно това е причината да няма отговор. Персефона, ако събитието не е минало смятам, че ще отидеш, въпреки началното ти нежелание. Ако приемем буквално обратното значение на обърнатите карти, то те отбелязват, че е време да получиш нещо и е време поне за малко да спреш да бъдеш домакинята, майката - в най-общия смисъл, а да се забавляваш. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 09:22 | |
| Отидох, ама наполовина-все едно не отидох. | |
|
| |
Magi Наблюдател
Брой мнения : 19 Join date : 31.05.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 12:30 | |
| Persefona, явно вече събитието е минало, но да кажа какво виждам, а пък вие ме поправете. Изпитваш раздразнение, нетърпение, не само по отношение на тази среща, като че ли има очаквана, но неполучена награда, липса на подкрепа и оттам липса на импулс, неудовлетворение от нови условия в работата, от нов началник или колега. Има някаква съпротива у теб. От друга страна, ако си се страхувала, че ще направиш лошо впечатление, ако не отидеш, това е далеч от истината. Всъщност можеш спокойно да си работиш, ако желаеш същата работа, а ако искаш да я смениш, няма да имаш никакви проблеми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 12:38 | |
| Да, притеснявах се да не направи лошо впечатление, че няма да отида.Съпротива имаше-срещу несправедливост, но не срещу мен. | |
|
| |
bibibi Гост
Брой мнения : 190 Join date : 07.05.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 12:54 | |
| На въпрос ще ме удовлетвори ли оценка от вече минал изпит се паднаха:
5 жезли(об) обесениятт (об) 2 жезли (об)
А, сега де! Какво мислите момичета? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 13:20 | |
| При обърнати карти е трудно човек да е удовлетворен-обърнатите карти са като електронна цигара-уж е цигара, ама не е същото.Уж е конкуренция и изпит, ама реално не е истинска конкуренция.Оценката щее положитлена, но не-няма да те удовлетвори.Може би не си разбрала уроците от този изпит, нещо което е трябвало да научиш в процеса, оценката няма как да е удовлетворителна, нещо в процеса нее било наред и затова картите са обърнати. | |
|
| |
Magi Наблюдател
Брой мнения : 19 Join date : 31.05.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 14:15 | |
| Няма да те удовлетвори. Тук има отказ от борба и съперничество, някакво нежелание, намалена енергичност, умора /5Ж-об./По скоро си задаваш въпроса нужно ли е това /5Ж+Обесеният-об./ и ти се иска да си някъде "на скрито".Може би съществува някаква принуда, липса на особен избор в нещо, свързано с тази ситуация, което всъщност не е нещо съществено. Възможно е това неудовлетворение да ти проясни път към нещо друго, наистина вълнуващо те; като излизане от черупка. /2Ж-об./ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 16:58 | |
| Ще приемат ли дете за първи клас в училището,в което искат родителите? КралицаП, 6М, АЖ Иска ми се да кажа твърдо Да, но тези 6М.Жена е помогнала и ги е превозила на спасителния бряг, където успехът е очевиден.Това е единия вариант. Второто ми хрумване е, че може да се наложи смяна на желаното училище-как тримата се спасяват с наведени глави.Не зная-как мислите? | |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013 Age : 35
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 18:07 | |
| според мен да, със съдействието на жена. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 19:45 | |
| persefona i spored men - da! | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 20:03 | |
| Персефона, на мен Асото ми е малко никакво там на последна и само факта, че е подкрепено от 6М ми дава основание да смятам, че ще стане, особено ако детето трябва да пътува до това училище. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 20:10 | |
| И аз мисля, че ще стане-като ги гледам.Това Асо като ми се падна, първата асоциация ме беше с палец нагоре-т.е. успех, късмет.Утре ще дам обратна връзка.Детето ще пътува до там.Мисля, че Кралицата е учителката, която семейството иска. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 20:31 | |
| Момичета- докато Тони стигне до там да ми гледа: 3 карти какво ме очаква до края на седмицата общо Слънце 10 пентакли Звезда - много небесни тела, много чудо! Основа - Умереност Потенциал на ситуацията (10п)- 4 пентакли Аз като ги погледнах картите реших- някакво признание може би ме очаква...? Тук Звездата ми изглежда положителна....хм..може би ще се занимавам и с астрология- както е от известно време на сам- доста се ангажирам... | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Вто Юни 04 2013, 21:21 | |
| - lindaLI написа:
- Слънце 10 пентакли Звезда
Линд, така като гледам 10 П са ти връзката между Слънцето и Звездата. До сега тази десетка ми е индикирала много хора, а за Слънцето и Звездата няма какво да говорим - хубава седмица ти предстои и с външна активност и с вглеждане в себе си, в това което умееш. Също може да означава и духовно общуване. | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 07:28 | |
| persefona- за учиището:- ''да,за мен показват че ще го приемат,но трябва още веднъж май да ходят до там,задъжитено'' | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 07:55 | |
| тази комбинация на работеща жена ли е според вас. моя позната ми каза че работи,но според мен е изгонена,и не казва.
7пентаки об- асо чаши- кула
има проблем наистина,но не е съвсем напуснала,но кулата ''иде''.май скоро ще е факт | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 08:04 | |
| Зуки, ако въпросът е дали жената работи-мисля, че да-работи.Тази кула може би е голямо изпитание за нея, но какво следва след кулата не е ясно. | |
|
| |
jasminbg Редовен участник
Брой мнения : 297 Join date : 18.02.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 17:11 | |
| Теглих онлайн, че нямам карти сега, и са 4, но се надявам да разчетете Въпрос - Ще намеря ли поне двама спонсори за ъуркшопите това лято: 9Ж 3П Крал Мечове 3 Жезли На прима виста ми се иска да кажа Да и че даже ще са трима, ама все пак са онлайн Ако някой иска да ми тегли, че аз съм пристрастна, няма да му се сърдя | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 19:32 | |
| Жасмин, ето моите карти за теб:
Крал чаши, Колелото на съдбата, 9 жезли Цепя на 10 пентакли
Много се надяваш това да стане и сякаш си сигурна, че ще се случи с 10 П. Според мен имаш шанс и то заради Колелото, което тук е на втора позиция. Обаче няма да ти е леко, да знаеш....но този Крал ще ти е от полза. Смятам, че това си ти, която влагаш всичките си емоции в тази идея. Успех!
| |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013 Age : 35
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 20:37 | |
| Здравей, Жасмин! Моите карти по твоят въпрос са: Колелото на съдбата - Рицар Чаши - Кралица чаши Според мен ще имаш възможност да намериш спонсори, вероятно подкрепа от жена и стар приятел. За щастие при мен Колелото е на първа позиция. Пожелавам ти успех! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 21:29 | |
| Жасмин-май ще е само един спонсор, несигурни са нещата доста.Не мога да кажа -да или не, поне не с тези карти.Има шанс и аз така мисля като Фрог, но това е само възможност, която не зависи много от теб. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 21:42 | |
| Приеха детето в училище-бяхме прави! | |
|
| |
Reni Ветеран
Брой мнения : 914 Join date : 13.03.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 21:48 | |
| | |
|
| |
jasminbg Редовен участник
Брой мнения : 297 Join date : 18.02.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Юни 05 2013, 22:41 | |
| Благодаря ви, момичета! Много емоция и надежди влагам, да Стар приятел ми помага за медийните партньорства | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Три карти 2 | |
| |
|
| |
| Три карти 2 | |
|