| Три карти 2 | |
|
+25linjeri Anakin My_name_is _love Ioana sugar6 jasminbg Magi bibibi Reni Redgina Miss Bloom Антония Зуки taroman Galanthus Angel Eyes dgakova lindaLI MAITE pepina La la Moira Persefona Луничка Frog 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Persefona Редовен участник
Брой мнения : 651 Join date : 27.02.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Май 29 2013, 20:15 | |
| Линд-мисля, че промяната ти е необходима и добре дошла, особено щом идва от сърцето както се вижда в подредбата.Само не заглушавай гласа на сърцето и всичко ще бъде наред. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Май 29 2013, 21:43 | |
| - Reni написа:
- Според мен си взела нещата в свои ръце и си решила да поставиш началото на нещо ново,напълно различно.Планирала си,обмислила тази промяна,но нещо те спира да я извършиш докрай-нещо или някой,в когото си се вкопчила и това ще те постави пред дилема-да поемеш пътя към новото или да се върнеш назад...Помисли кое е това,което те задържа и кои са недостатъците в новата ситуация,на която слагаш начало...Така си мисля,Линда SmileРезултатът е дилема между добре познатото старо и неизвестността на новото...
Със смърт 4-та карта....4 пентакли ми идват малко неестествено- трансформация има, тя се е случила...но като че ли показва- бързай бавно- няма да има особени промени, но няма и да загубя. Но си мислех че може да значи- стабилно ново начало - с 3жезли почва, с 4 пентакли заземяваш- основата поставяш солидно. А специално Влюбените никога не ми е показвала избор или любовен триъгълник или нещо от сорта. Това при мен винаги е нещо емоционално- красота любов секс хармония | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Май 29 2013, 22:18 | |
| - Persefona написа:
- Линд-мисля, че промяната ти е необходима и добре дошла, особено щом идва от сърцето както се вижда в подредбата.Само не заглушавай гласа на сърцето и всичко ще бъде наред.
- Frog написа:
- Много емоции си вложила и продължаваш да влагаш в нещо ново за теб, нещо което вече си предприела. Струва ми се, че ще си доволна от постигнатото и ще се опитваш да го задържиш на едно ниво. Съветът е да се довериш на инстинкта си, да продължиш с това, което ти е на сърцето, вероятно защото има достатъчно потенциал а и защото ще ти донесе удовлетворение.
Благодаря и на вас момичета!! | |
|
| |
Reni Ветеран
Брой мнения : 914 Join date : 13.03.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Сря Май 29 2013, 23:44 | |
| Аз съм начинаеща все още С нетърпение очаквам да кажеш какво се е случило Успех! | |
|
| |
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 06:36 | |
| persefona-по твоите три карти за работа-жена- аз се доверявам на колелото,то винаги на въпрос за работа при мен е било положително,но съм ползвала само права колода. 4 чаши,промяна,всъщност мисля че жената,иска работа,заради себе си. колелото ще и помогне,както казваш ,друго има при нея. искам да ви багодаря на вас -персефона,Лала,фрог,линда и др. таро и вие сте много точни в отговорите си задавани от мен. последните подредби и с 3,и КК са с тънка нишка свързани,и намерих отговор на много неща. а за работата,и предложенито,ще дам след време отговор(и аз очаквам да разбера и да ХУ- има идея ,да замине зад граница,в такъв ,може да кажа че стават две точки за вън,едната може да бъде свързана и със ТТ,ак0 самия ТТ замине и ХУ работи с него .другото място зад граница е отдено от ТТ,и моето питане,но има вариант да замине при близки навън. но самото питане е за тук-за БГ,това о споменавам заради ТТ,който сега е в БГ,и се очаква от него,той да покани ХУ. Хубав ден ви желя | |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013 Age : 35
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 09:06 | |
| Здравейте! Бих искала да ви помоля за малко помощ при тълкуването на една комбинация. Кралица Ж - Рицар Ч - Крал Пентакли - описание на човек. Трите дворцови карти състояния на един и същ човек ли описват? Благодаря ви предварително. | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
Брой мнения : 1515 Join date : 23.10.2012 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 09:30 | |
| Според мен да, но какво имаш предвид под състояния ?
Този човек гей ли е ? | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 09:50 | |
| - MAITE написа:
- Здравейте! Бих искала да ви помоля за малко помощ при тълкуването на една комбинация.
Кралица Ж - Рицар Ч - Крал Пентакли - описание на човек. Трите дворцови карти състояния на един и същ човек ли описват? Благодаря ви предварително. Според тълкувания на по-запознати дворцовите на първа позиция са състояние, тоест Кралицата е състояние, Рицарят и Кралят е възможно да са двама души. Аз обаче си мисля, че тук Рицарят под влияние на Кралицата става Крал пентакли. Виж комбинациите от дворцови във форума. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 10:07 | |
| Obwurzan li e? Spored men kartite iskat da ti kajat che e obvurzan | |
|
| |
pepina Наблюдател
Брой мнения : 7 Join date : 18.05.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 11:30 | |
| Здравейте! На въпрос: какво е важно за мен да знам за даден човек изтеглих-9 пентакли-Рицар пентакли-Императорът. Допълнително изтеглена - Справедливост. Според мен му предстои промяна, но ще бъде бавно, ще трябва да вземе важни решения и може би всичко е свързано с някакви съдебни дела. Правилна ли е насоката ми. Какво ми казват картите.
Последната промяна е направена от pepina на Чет Май 30 2013, 11:54; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 11:44 | |
| Vajno e da znaesh che e soliden stabilen I seriozen muj...prekaleno chak...zaet s vajni dela...ako ste imali kontakti predi sega e reshen da ne se poddava na chivstvata I da ne te tursi...vsushtnost s tazi spravedlivost ne znam dali ima chuvstva nameseni...moje bi naistina stava duma za neshta svurzani sus zakona | |
|
| |
pepina Наблюдател
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 11:54 | |
| Аз го бях помолила да не ме търси повече. А може ли да означава, че ще става баща, че очаква дете с тези 9 пентакли и паж пентакли и Справедливостта да показва моето правилно решение да не ми се обажда. Или важните решения и дългия и бавен процес с тази допълнително справедливост да е развод.
Последната промяна е направена от pepina на Чет Май 30 2013, 14:03; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
MAITE Редовен участник
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 12:14 | |
| Линда, той казва, че не е обвързан. Зо по-сигурно попитах картите - Рицар чаши - Кралица пентакли - Висша Жрица. Сигурно е обвързан, но го крие. Не е гей. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 15:33 | |
| Da I az taka si mislia- che e obvurzan....
A za karite na pepina- da imperatora chesto znachi bashta- no moje I toi da ima angajimenti sus svoia bashta...
Struva mi se prosto che kartite kazvat che e zaet stova da gradi neshto- da bude shef na firma, glava na semejstvo.. Neshto takova- s tazi spravedlivost edva li stava duma za bremenost.. Po skoro e slujebno | |
|
| |
pepina Наблюдател
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 16:15 | |
| Благодаря lindaLI! С тези мои прохождащи крачки с картите таро така задълбавам, че накрая става пълна каша. Ясно, картите показват, че е зает със служебни дела, а аз задълбах към лични. А комбинацията 4 пентакли - дявол как би се тълкувала относно отношения. Това са втора и трета карта, първата беше някаква кралица, но не я помня-Кралица жезли мисля беше. Като ревност, желание за притежание, зависимост и в крайна сметка приключване на отношения ли. Няма връзка с другия въпрос. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Три карти 2 Чет Май 30 2013, 18:21 | |
| Ако имаме Кралица жезли 4 пентакли Дявол за развитие на отношения- то настъпва явно труден период във връзка която е от много време- сигурността и спокойния живот ще бъдат разклатени, ще има екшъни | |
|
| |
MAITE Редовен участник
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 09:39 | |
| Zdraveite, momicheta! Dnes kato cqlo sym mn obyrkana, za tova imam nuzhda ot syvet po edna kombinaciq. Snoshti blizyk priqtel e pretyrpql incident. Ne moga da mislq qsno sega. Kartite sa za zdravoslovno systoqnie na muzh - 9 jezli - Kralica Pentakli- Smurt \izteglih oshte edna Imperator\. Az sym obezpokoena, mozhe da pokazvat moite strahove, za tova shte vi pomolq, koito ima vyzmozhnost da iztegli vmesto men karti za zdravoslovnoto systoqnie na O. A. Toi shte se vyzstanovi li?BLAGODARQ VI. | |
|
| |
bibibi Гост
Брой мнения : 190 Join date : 07.05.2013
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 10:24 | |
| Изтеглих три карти за здраавословното състояние на О.А, но не искам да ги тълкувам...Просто за здраве никога не съм го правила, надявам се други да го направят: Картите са в следната последователност... 1. 2 Мечове 2. Кралица пентакли (об) 3. Крал ,мечове | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 10:31 | |
| Ще се оправят нещата, крал мечове чесот е хирург,лекар, а кралица пентакли не зная -излиза и в двете подредби, да не би да е човек, който е много свързан с нещата, друг учестнаки. Ще трябва да се грижат за него у дома, с тази докания като кралица ще има нужда от домашен покой.Смъртта в първата подредба идва да каже, че тази случкае преудпреждение-ако не промени начина си на възприемане на нещата ще му е много трудно, ще трябва да променя светогледа си, вече не може по старому.С тази двойка мечове от втората подредба обаче май няма да му се иска.Дано да приеме ситуацията като предупреждение, че трябва промяна.Затвроли се е този човек вътрешно, оградил се е с недоверие и прекалена предпазливост,заключил е сърцето си и не иска да се променя. | |
|
| |
bibibi Гост
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 10:39 | |
| Напъно съм съгласна с теб....Подредбата по скоро показва ситуацията в момента- лекари и т.н. Направих Келтски кръст сега ще го пусна: | |
|
| |
bibibi Гост
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 10:56 | |
| 1. Смисъл на проблема- Дявол (об) -Според мен най-лошото няма да стане, и тук свидетелства, че няма власт над него. 2. Доп.обстоятелства: 10жезли -свидетелства, че лекарите все пак много ще се потрудят. 3. Мисли: Кралица мечове (об) 4. чувства: Кулата- няма смсъл д се тълкува 5.причина за ситуацията; 4 мечове - 6. Тенденции: 5 жезли 7. гл.точка на питащия: 5 пентакли (об) 8.Гл.точка на другите хора- Колелото 0б. 9. това, което питащия чака или се опасява: 5 чаши об 10. 10.чаши+доп. Об.жрец | |
|
| |
MAITE Редовен участник
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 11:12 | |
| BLAGODARQ VI. Sutrinta v 2.30 chicho mu mu se obadi speshno da otide do bolnicata. Lelq mu ot godina e boleduvala ot rak. Toi ne beshe na sebe si, ne mozheshe da se kontrolira. Ne se vladeeshe, beshe v panika. Katastrofiral e po pytq za bolnicata. Dnes v 9 sutrinra poluchih dve syobshteniq ot negoviqt telefon. Bqha podpisani s imeto na doktor. Izprashtat gi do vsichki blizki, za da syobshtqt che e v speshnoto i tyrsqt podh kryvna grupa. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 11:28 | |
| Маите, когато всичко се успокои и човекът се прибере у дома ще може да погледне и нещата в дълбочина.КК на Бибиби отново говори, че човекът се е вкопчил в нещо друго и е забравил да отвори сърцето си.Дяволът с привързаността му към материалното благополучие е в основата на проблемите на мъжа.Ще трябва да се откаже от стремежа си към материален успех и благополучие и да вложи енергията си в други неща.Неговота гледна точка обаче пак е свързана с пари и материални проблеми.Причината за ситуацията е, че той не е успял да преодолее обидата си към някого или към света изобщо.Не е успял да прости на хора, които са го наранили и е натрупал много вътрешна негативна енергия.Ще се бори и ще оцелее, но трябва да помисли за оцеляването на други неща-извън материалното. Проблемът засяга обаче не само него, цялото семейство има проблеми-за това излиза и тази 10 Ч накрая.Вероятно му е трудно да има собствени деца или има големи проблеми в тази насока-деца, съпруга. | |
|
| |
bibibi Гост
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 11:36 | |
| - Persefona написа:
Персефона, поздравлния за изчерпателното тълкуване, не се съмнявам, че е и точно! На мен ми е много трудно да го тълкувам този КК.....По по-простите подредби съм...Благодаря за помощта! | |
|
| |
MAITE Редовен участник
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 17:06 | |
| Току що разбрах,че се възстановява в болницата и до два дни ще го изпишат. Благодаря ви от сърце! | |
|
| |
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 17:23 | |
| рядко ми се случва да хвърчат картите,но днес бъркай ги на задаван от мен въпрос за млада жена, изпадаха 6 определени карти,и то в една последователност. жрец-4меча-5пентакли-6пентакли-7меча-кралица меч свързано е с женско решение,касае тялото,замесено е и семейно положение,по скоро като институция
ами май е действала така,това което е направила точно в името на морала и ,защото май е имало грешен ход,зада се изчисти-7м,и решеното е кралица меч. преди това е залагано на тихата и кротка неистина,защото 6 пентакли могат един ден да изкарат скритото на лице(пред жреца)
защо е свалено,премахнато нещо * 3меча-4пентакли-влюбените намирисва ми на изневяра. за да има сигурност,и липса на съмнения.и да се запази своето...
@не знам как да ги разтълкувам,и дали на подобен въпрос картите ще дадат отговор,но попитах: Е изневерила ли е на А с Я кралица чаши-паж меч-рицар меч под колодата-3 меча над колодата първата е императрицата
*таро е говорящо,а някои ще разберат истината,и защо заобиколих и аз въпроса,малко го маскирах,недоизказах... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Три карти 2 Съб Юни 01 2013, 21:56 | |
| Чудя се дали да присъствам на едно професионално събитие и попитах Добре ли е за мен да отида? 6П об. Императрица об. 4Ж
Като ги гледам тези карти и се чудя.Опитвам ес последно време да гледам с обърнати карти, но все още ми е по-трудно ако са обърнати. Сякаш съм малко поуморена и ми е омръзнало да се раздавам, майчиният инстникт на императрицата и той не действа и ми остава да си почивам у дома. Интересно защо като питам за професионални неща все ми се пада императрица, не разбирам.защо все тя. Не е май много добре за мен да ходя. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Три карти 2 | |
| |
|
| |
| Три карти 2 | |
|