Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next
АвторСъобщение
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 2400

Прогнози за обществени събития - Page 8 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСря Ное 13 2013, 21:19

Зуки, на мен 6 жезли ми е толкова двойнствена, колкото и Силата - може да означава, че някой ще дойде на бял кон, но може и да посочва, че някой ще си отиде. Никога не ми е посочвала блестящи успехи или нещо подобно.  С Краля чаши - да, прилича на фукня, но по-склонна съм да смятам, че някой ще се опита да яхне наготово ситуацията и да се потупа в гърдите, както е описала Вера. Няма завършеност в този КК. А иначе, Вера, наистина не съм посочила срокове, но тъй като няма бавни карти считам, че всичко това ще е в рамките на два месеца. Тоест до края на годината.

Вера написа:
4 жезли (обърната) - Страшният съд - 6 пентакли (обърната)
Къщата е нагоре с краката, изкарано е всичко на светло /СС / - буквално, взема се и се дава, но не доброволно, а насила.
Върнете се в началото Go down
MAITE
Редовен участник
Редовен участник

Брой мнения : 253

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПет Ное 22 2013, 20:55

Кой ще бъде победител:
1. Everton - Liverpool   -  Асо чаши - Кралица Чаши
2. Arsenal - Southampton  -  Паж Жезли - Жрец
3. Fulham - Swansea - Страшен съд - 6 Чаши
Утре ще дам ОВ.
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Female Брой мнения : 1515
Местожителство : Благоевград

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПет Ное 22 2013, 21:07

Фулъм и Свансеа - тези в миналото дето все са падали, ще вземат сега да бият.
За другите нищо не ми идва наум. А и отборите не познавам.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПет Ное 22 2013, 21:12

Кой ще бъде победител:
1. Everton - LiverpoolSurprised    -  Асо чаши - Кралица Чаши
2. Arsenal - Southampton Surprised  -  Паж Жезли - Жрец
3.Surprised  Fulham - Swansea - Страшен съд - 6 Чаши
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПет Ное 22 2013, 21:45

Фроги, как ги прецени бре ?
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 10:27

Мойра написа:
lindali написа:
И с Мойра не съм съгласнамерси за това, че Сами и без да разчитаме на държавата трябва да си оправяме живота. До сега защото така сме мислили, всеки, който се докопа до властта се посигурява и не мисли да оправи СИСТЕМАТА. Трябва да започнем да мислим като ЦЯЛО и да- като стадо ако щете и да се грижим за ОБЩОТО
- изобщо нямах това предвид и ти добре ме разбра. мерси нека не изопачаваме в пропаганди, поне не тук. иначе си права като цяло.
Мойрамерси Пропаганди, до колкото е за начина на МИСЛЕНЕ на хората, а той определено трябва да се повлияе, според мен, е винаги позволено да има. Не намесваме никакви политически пристрастия, а просто възмущение от вулгарността.мерси

а за мачовете съм съгласна
http://lindali-tarot.blogspot.com
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

Female Брой мнения : 914

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 10:58

Момичета, на въпрос ще освободят ли един познат до края на месеца,който е под домашен арест, се паднаха следните карти:

Справедливост,8М,10М

Какво мислите по въпроса?
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 12:03

Рени,да при условие че е срока такъв,инък ще почака и другия месец...всъщност май има определен срок,а дали няма да го преместят в затвор,по 10 меча
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 14:13

Рени, 10 меча на трета били категорично "да". Интересно ми е дали ще се потвърди тази теза. Другите две карти няма смисъл да ги коментирам, макар че, както Зуки пише, възможно е нещата да се проточат, заради Справедливостта. Все пак си мисля, че до края на месеца ще е свободен.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 14:15

Деси написа:
Фроги, как ги прецени бре ?
Ми по картите, Деска :sm38.gif:  Ама чакам с нетърпение да видя дали съм определила по-силните от тези двойки Прогнози за обществени събития - Page 8 2452898414 
MAITE
Редовен участник
Редовен участник
MAITE

Female Leo Брой мнения : 253

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 16:54

Кой ще бъде победител:
1. Everton - Liverpool - Асо чаши - Кралица Чаши
Равни. 3:3
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 16:59

Така,на този въпрос имам ОВ- категорично "Да"- освободиха го след 2 дни.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 17:56

Виж ти.... колко бързо действа 10 меча .....думи нямам... Дори Справедливостта не му повлия, или точно обратното - заради Справедливостта резултатът е толкова скоростен....
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 18:34

Да,браво на  момичетата ...

рени,виж дори ти си писала по въпросната  1омеча,и то на трета...
-аз имам  питане,кога си теглила картите,преди 3 дни,или преди  месеци(смятам че за мен е важно,когато тълкувам карти,и друго съм забелязала,ако някой знае истината за нещо,и въпреки това пита картите,но  се крие зад тях,когато ги обявява в темите ,тук не визирам теб, също не работи това  като познаваемсот при мен.),по скоро виждам други неща,и то доста негативни,както и към редилия...но това  , засяга смао  някакви мои  приумици,или тепърва установяване на  верни предположения за мен ....

Ето няколко мнения за тази карта от този и други форуми:
1. На 3та позиция - "Да"
2. Карта на жертвата и неупотребеното добро
3. Необходими са усилия да надхвърлиш себе си.
4. Да се надскочиш и да достигнеш пика на възможностите си
5. Прекалено драматизиране на нещата
6. Показва много болка и страдание-но пречистваща,а не разрушаваща.
7. Комбинации - Зв+10М- болезнен край на надеждите
На мен ми е излизала,когато обстоятелствата те карат да се чувстваш притиснат до стената- тогава,когато много боли,но нямаш друг избор...

сори,просто питам,не че нещо друго...
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 18:48

По принцип 8М е тази карта,за която съм чувала,че до седмица отшумява,но съм забелязала,че и 10М,наистина, е бърза и по принцип скъсява срока,независимо дали е права,или обърната.
Мечовете са бързи карти
MAITE
Редовен участник
Редовен участник
MAITE

Female Leo Брой мнения : 253

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 20:44

ОВ,, Arsenal-Southampton - Паж Ж- Жрец -- 2:0
,, Fulham - Swansea - Страш съд - 6 Чаши -- 1:2
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 21:20

Зуки,питах картите преди да го освободят,т.е не знаех какво ще става. В последствие пуснах комбинацията тук,защото е по-различна тематиката на въпроса от останалите,които по принцип постваме тук. Smile
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 21:44

Маите, изложих се при тези прогнози .....нито едно попадение. Ама как да предположиш, че Жрецът ще падне, а 6 чаши ще бият СС.... Прогнози за обществени събития - Page 8 2541281684 
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 21:55

Фроги,освен ако в миналото са имали победа и 6Ч да са показали един вид,че резултатът от миналото ще се повтори,а СС - като главоломно падане...Знам ли...Честно казано и аз си мислех за другите по Жрецът,че те ще спечелят...
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeСъб Ное 23 2013, 23:14

Рени, очевидно трябва повече опит при спортните състезания, а те са добра база за експерименти и за учене на картите. Лошото е, че не следя никакви спортове, а и нямам много време за това.
Сега се връщам пак на 10 меча, защото си прегледах стари записки при един въпрос какво ще случи с Пеевски /точно го номинираха за ДАНС, вероятно го има тук/ се паднаха 5П, Слънцето и 10М/ ц. Императрица
буквално след дни падна. Очевидно 10 М е бърза карта и твърде категорична, но ми прави впечатление, че и при двата случая има ГА в подредбите. Възможно е и това да дава отражение.
Reni
Ветеран
Ветеран
Reni

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeНед Ное 24 2013, 00:49

Да,Фроги,а въпросът ти какъв е бил за Пеевски?
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeНед Ное 24 2013, 09:42

Аз пък не бях разбрала че е теглила по 1 карта за отбор и се чудех защо са 2 карти и как Фроги разбра кой ще спечели... Умората ме прави вече и забавна, че какви изводи правя .... направо незнам в кое измерение съм .... ужас....

Видях едно нещо, което Линда е написала в 6Ж

Linda написа:
6 жезли- загубилия победител...

теглих вчера карти за мача- Ботев- Щутгарт- Щутгарт- 7 м, Ботев- 6 ж

Ботев отпадна от Лига Европа, но си пристигат в БГ с гордо вдигнати глави и ги посрещат като победители

Последната промяна е направена от dgakova на Нед Ное 24 2013, 11:23; мнението е било променяно общо 1 път
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeНед Ное 24 2013, 10:34

Рени, ето нашия дебат о тези събития
https://tarot-manija.bulgarianforum.net/t649p120-topic

вярно, че въпросът тук не изискваше отговор "да или не", но пак се случи много бързо - два дни и много категорично.

dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeНед Ное 24 2013, 11:33

Хора, стана ми интересно това със мачовете и вижте сега какви резултати изкарах аз за днешни мачове обаче:

Манчестър Сити - Колелото / РМ, 5М, Светът
Тотнъм - 10М / ПП, Жрецът, 3М

Пълен погром с 6:0 за МС! Още в 12 секунда им вкараха гол и ги размазват все още !!!Ман Сити победиха с 6:0

Кардиф Сити - 2М / 10Ч, Светът, 10П
Манчестър Юнайтед - Луната / АМ, 6П, АЧ

Равен 2:2, като обаче мача играе важна роля за МЮ, така че може да се каже че те са по-облагодетелствани, защото те печелят някаква там точка за първенство.

Вердер - Звездата / Жрецът, 4Ж, КЖ
Майнц05 - 5Ж / 6М, ДМ, 4П  - тук показват че Майнц05 ще гостуват на Вердер, а Вердер с 4Ж са домакините , ще питам дали наистина е така, защото и това има значение. Като гледам тук го е показало.
Но съм объркана за резултата ...
Все пак си мисля че Майнц ще спечели и наистина Майнц гостуват на Вердер. Преди малко питах Smile

Майнц спечели

Сампдория - 5П / РП, 6П, Любовниците
Лацио - 10П / Любовниците, ДМ, 7М

Сампдория имаха много жълти и един червен картон, и във второто полувреме отбелязаха гол - бавният РП.  Но Внезапно в последната минута -  ДМ, Лацио вкара един гол и резултата е равен 1:1!

Кви са тия любовници тука ... Rolling Eyes

Последната промяна е направена от dgakova на Пон Ное 25 2013, 13:40; мнението е било променяно общо 1 път
dgakova
Почетен ветеран
Почетен ветеран

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПон Ное 25 2013, 13:26

Значи съм познала победителите, но не и равните. В случая със Сампдория и Лацио, като че ли и РП е оказал влияние с бавното си действие. А в случая със МЮ и Кардиф изобщо незнам коя толкова силна карта за МЮ е равна на комбинацията за Кардиф
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПон Ное 25 2013, 14:09

фрог-ако имаш времето,бих те посочила и предложила ти да подновиш темата за играта,която преди време джема водеше.
беше полезна,интересна,поучителна...
предлагам теб-защото играта не е само игра
там поствените въпроси са логични,последователни
знам че ти ще се справиш.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitimeПон Ное 25 2013, 15:38

Зуки, много ти благодаря за доверието!!!Прогнози за обществени събития - Page 8 2560441086 Ще опитам, но е знам до колко ще ми стига времето, защото отпуската ми свършва в края на тази седмица.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 8 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 8 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: