| Прогнози за обществени събития | |
|
+32БабаВуна Teya Violet Miss Bloom AlexD linda10 Федя magica Shopkata DeTe_Ha_Xaoca Blackmoon Calantha Galanthus sugar6 Reni MAITE Вера Anakin Ioana Зуки La la Лизи Кирин Redgina Луничка Iva78 jasminbg lindaLI taroman Moira dgakova Frog 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Ное 13 2013, 21:19 | |
| Зуки, на мен 6 жезли ми е толкова двойнствена, колкото и Силата - може да означава, че някой ще дойде на бял кон, но може и да посочва, че някой ще си отиде. Никога не ми е посочвала блестящи успехи или нещо подобно. С Краля чаши - да, прилича на фукня, но по-склонна съм да смятам, че някой ще се опита да яхне наготово ситуацията и да се потупа в гърдите, както е описала Вера. Няма завършеност в този КК. А иначе, Вера, наистина не съм посочила срокове, но тъй като няма бавни карти считам, че всичко това ще е в рамките на два месеца. Тоест до края на годината. - Вера написа:
- 4 жезли (обърната) - Страшният съд - 6 пентакли (обърната)
Къщата е нагоре с краката, изкарано е всичко на светло /СС / - буквално, взема се и се дава, но не доброволно, а насила. | |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пет Ное 22 2013, 20:55 | |
| Кой ще бъде победител: 1. Everton - Liverpool - Асо чаши - Кралица Чаши 2. Arsenal - Southampton - Паж Жезли - Жрец 3. Fulham - Swansea - Страшен съд - 6 Чаши Утре ще дам ОВ. | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
Брой мнения : 1515 Join date : 23.10.2012 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пет Ное 22 2013, 21:07 | |
| Фулъм и Свансеа - тези в миналото дето все са падали, ще вземат сега да бият. За другите нищо не ми идва наум. А и отборите не познавам. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пет Ное 22 2013, 21:12 | |
| Кой ще бъде победител: 1. Everton - Liverpool - Асо чаши - Кралица Чаши 2. Arsenal - Southampton - Паж Жезли - Жрец 3. Fulham - Swansea - Страшен съд - 6 Чаши | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пет Ное 22 2013, 21:45 | |
| Фроги, как ги прецени бре ? | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 10:27 | |
| - Мойра написа:
- lindali написа:
И с Мойра не съм съгласнамерси за това, че Сами и без да разчитаме на държавата трябва да си оправяме живота. До сега защото така сме мислили, всеки, който се докопа до властта се посигурява и не мисли да оправи СИСТЕМАТА. Трябва да започнем да мислим като ЦЯЛО и да- като стадо ако щете и да се грижим за ОБЩОТО - изобщо нямах това предвид и ти добре ме разбра. мерси нека не изопачаваме в пропаганди, поне не тук. иначе си права като цяло. Мойра Пропаганди, до колкото е за начина на МИСЛЕНЕ на хората, а той определено трябва да се повлияе, според мен, е винаги позволено да има. Не намесваме никакви политически пристрастия, а просто възмущение от вулгарността. а за мачовете съм съгласна | |
|
| |
Reni Ветеран
Брой мнения : 914 Join date : 13.03.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 10:58 | |
| Момичета, на въпрос ще освободят ли един познат до края на месеца,който е под домашен арест, се паднаха следните карти:
Справедливост,8М,10М
Какво мислите по въпроса? | |
|
| |
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 12:03 | |
| Рени,да при условие че е срока такъв,инък ще почака и другия месец...всъщност май има определен срок,а дали няма да го преместят в затвор,по 10 меча | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 14:13 | |
| Рени, 10 меча на трета били категорично "да". Интересно ми е дали ще се потвърди тази теза. Другите две карти няма смисъл да ги коментирам, макар че, както Зуки пише, възможно е нещата да се проточат, заради Справедливостта. Все пак си мисля, че до края на месеца ще е свободен. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 14:15 | |
| - Деси написа:
- Фроги, как ги прецени бре ?
Ми по картите, Деска :sm38.gif: Ама чакам с нетърпение да видя дали съм определила по-силните от тези двойки | |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013 Age : 35
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 16:54 | |
| Кой ще бъде победител: 1. Everton - Liverpool - Асо чаши - Кралица Чаши Равни. 3:3 | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 16:59 | |
| Така,на този въпрос имам ОВ- категорично "Да"- освободиха го след 2 дни. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 17:56 | |
| Виж ти.... колко бързо действа 10 меча .....думи нямам... Дори Справедливостта не му повлия, или точно обратното - заради Справедливостта резултатът е толкова скоростен.... | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 18:34 | |
| Да,браво на момичетата ...
рени,виж дори ти си писала по въпросната 1омеча,и то на трета... -аз имам питане,кога си теглила картите,преди 3 дни,или преди месеци(смятам че за мен е важно,когато тълкувам карти,и друго съм забелязала,ако някой знае истината за нещо,и въпреки това пита картите,но се крие зад тях,когато ги обявява в темите ,тук не визирам теб, също не работи това като познаваемсот при мен.),по скоро виждам други неща,и то доста негативни,както и към редилия...но това , засяга смао някакви мои приумици,или тепърва установяване на верни предположения за мен ....
Ето няколко мнения за тази карта от този и други форуми: 1. На 3та позиция - "Да" 2. Карта на жертвата и неупотребеното добро 3. Необходими са усилия да надхвърлиш себе си. 4. Да се надскочиш и да достигнеш пика на възможностите си 5. Прекалено драматизиране на нещата 6. Показва много болка и страдание-но пречистваща,а не разрушаваща. 7. Комбинации - Зв+10М- болезнен край на надеждите На мен ми е излизала,когато обстоятелствата те карат да се чувстваш притиснат до стената- тогава,когато много боли,но нямаш друг избор...
сори,просто питам,не че нещо друго... | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 18:48 | |
| По принцип 8М е тази карта,за която съм чувала,че до седмица отшумява,но съм забелязала,че и 10М,наистина, е бърза и по принцип скъсява срока,независимо дали е права,или обърната. Мечовете са бързи карти | |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013 Age : 35
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 20:44 | |
| ОВ,, Arsenal-Southampton - Паж Ж- Жрец -- 2:0 ,, Fulham - Swansea - Страш съд - 6 Чаши -- 1:2 | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 21:20 | |
| Зуки,питах картите преди да го освободят,т.е не знаех какво ще става. В последствие пуснах комбинацията тук,защото е по-различна тематиката на въпроса от останалите,които по принцип постваме тук. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 21:44 | |
| Маите, изложих се при тези прогнози .....нито едно попадение. Ама как да предположиш, че Жрецът ще падне, а 6 чаши ще бият СС.... | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 21:55 | |
| Фроги,освен ако в миналото са имали победа и 6Ч да са показали един вид,че резултатът от миналото ще се повтори,а СС - като главоломно падане...Знам ли...Честно казано и аз си мислех за другите по Жрецът,че те ще спечелят... | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Ное 23 2013, 23:14 | |
| Рени, очевидно трябва повече опит при спортните състезания, а те са добра база за експерименти и за учене на картите. Лошото е, че не следя никакви спортове, а и нямам много време за това. Сега се връщам пак на 10 меча, защото си прегледах стари записки при един въпрос какво ще случи с Пеевски /точно го номинираха за ДАНС, вероятно го има тук/ се паднаха 5П, Слънцето и 10М/ ц. Императрица буквално след дни падна. Очевидно 10 М е бърза карта и твърде категорична, но ми прави впечатление, че и при двата случая има ГА в подредбите. Възможно е и това да дава отражение. | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Ное 24 2013, 00:49 | |
| Да,Фроги,а въпросът ти какъв е бил за Пеевски? | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Ное 24 2013, 09:42 | |
| Аз пък не бях разбрала че е теглила по 1 карта за отбор и се чудех защо са 2 карти и как Фроги разбра кой ще спечели... Умората ме прави вече и забавна, че какви изводи правя .... направо незнам в кое измерение съм .... ужас.... Видях едно нещо, което Линда е написала в 6Ж - Linda написа:
- 6 жезли- загубилия победител...
теглих вчера карти за мача- Ботев- Щутгарт- Щутгарт- 7 м, Ботев- 6 ж
Ботев отпадна от Лига Европа, но си пристигат в БГ с гордо вдигнати глави и ги посрещат като победители
Последната промяна е направена от dgakova на Нед Ное 24 2013, 11:23; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Ное 24 2013, 10:34 | |
| | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Ное 24 2013, 11:33 | |
| Хора, стана ми интересно това със мачовете и вижте сега какви резултати изкарах аз за днешни мачове обаче: Манчестър Сити - Колелото / РМ, 5М, Светът Тотнъм - 10М / ПП, Жрецът, 3М Пълен погром с 6:0 за МС! Още в 12 секунда им вкараха гол и ги размазват все още !!!Ман Сити победиха с 6:0Кардиф Сити - 2М / 10Ч, Светът, 10П Манчестър Юнайтед - Луната / АМ, 6П, АЧ Равен 2:2, като обаче мача играе важна роля за МЮ, така че може да се каже че те са по-облагодетелствани, защото те печелят някаква там точка за първенство.
Вердер - Звездата / Жрецът, 4Ж, КЖ Майнц05 - 5Ж / 6М, ДМ, 4П - тук показват че Майнц05 ще гостуват на Вердер, а Вердер с 4Ж са домакините , ще питам дали наистина е така, защото и това има значение. Като гледам тук го е показало. Но съм объркана за резултата ... Все пак си мисля че Майнц ще спечели и наистина Майнц гостуват на Вердер. Преди малко питах Майнц спечелиСампдория - 5П / РП, 6П, Любовниците Лацио - 10П / Любовниците, ДМ, 7М Сампдория имаха много жълти и един червен картон, и във второто полувреме отбелязаха гол - бавният РП. Но Внезапно в последната минута - ДМ, Лацио вкара един гол и резултата е равен 1:1!
Кви са тия любовници тука ...
Последната промяна е направена от dgakova на Пон Ное 25 2013, 13:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dgakova Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Ное 25 2013, 13:26 | |
| Значи съм познала победителите, но не и равните. В случая със Сампдория и Лацио, като че ли и РП е оказал влияние с бавното си действие. А в случая със МЮ и Кардиф изобщо незнам коя толкова силна карта за МЮ е равна на комбинацията за Кардиф | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Ное 25 2013, 14:09 | |
| фрог-ако имаш времето,бих те посочила и предложила ти да подновиш темата за играта,която преди време джема водеше. беше полезна,интересна,поучителна... предлагам теб-защото играта не е само игра там поствените въпроси са логични,последователни знам че ти ще се справиш. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Ное 25 2013, 15:38 | |
| Зуки, много ти благодаря за доверието!!! Ще опитам, но е знам до колко ще ми стига времето, защото отпуската ми свършва в края на тази седмица. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития | |
| |
|
| |
| Прогнози за обществени събития | |
|