Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Next
АвторСъобщение
Зуки
Администратор
Администратор

Брой мнения : 5361

Прогнози за обществени събития - Page 10 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeВто Дек 17 2013, 17:57

Ще оспамим темата,но да си кажа.
Обичам да им гледам кастингите на тез формати за талантите,много смях има...
Върнете се в началото Go down
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 6906

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeВто Дек 17 2013, 21:17

аз мисля, че Жана ще спечели
http://lindali-tarot.blogspot.com
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

Female Брой мнения : 2388

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСъб Дек 21 2013, 09:56

Браво Линда Жана спечели със силата.  мерси 
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Дек 30 2013, 11:59

Някой иска ли да изтегли карти каква ще е новата година за България?
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Дек 30 2013, 22:18

Така 2014 година за България:

цепя на Крал пентакли - мисля, че тази година ще се положат основите на нещо стабилно и сигурно или поне така ще се чувстваме и така ще усещаме годината като цяло
обща характеристика с три карти
Асо пентакли, 7 пентакли, 2 чаши - Много ми хареса АП на първа позиция, но е жалко, че няма ГА за подкрепа. Парите пак ще са малко, хората няма да са много доволни, но ще има поне идея за нещо ново и различно, ще има основа. Ще ми се 2 чаши да показват отношенията между хората, които ще са на основата на чувства, а не на финикийски знаци

всеки месец има по една карта:

януари - 2 жезли - почти мина месецът, но очакването е нещо да се случи. Няма да е значимо, просто едни по-сериозни вълни на повърхността на морето
ОВ - нищо съществено
февруари - 6 пентакли - страната ще получи някакви пари - възможно е нов кредит или дарение или пък одобрение на новите европейски програми
ОВ - не се сещам за крупни дарения, няма и одобрения на програмите /10.03 ни отпуснаха близо 1 млрд от ЕС/
март - Паж меч - март и април обещават ядове, подмолни борби, гняв, съскане, интриги, опити за заблуда, лъжи

април - Рицар на мечовете - крайно изостряне на ситуацията, напрежение
май - 8 пентакли - тук вече има затишие, ситуацията е успокоена, вниманието е градивно и насочено към действия
юни - Кралица пентакли - възможно е на хоризонта за излезе жена - сериозна, стабилна, знаеща и можеща
юли - 4 чаши - ще има отново недоволство, но ще е за кратко и не особено значимо
август - Императрицата - жената ще се утвърди, ще влезе в ролята на Императрицата
септември  - 4 меча - затишие, събиране на сили,
октомври - [b]Паж на жезлите
- стабилност и съзидание, ще се разкрият заблудите, комуникацията ще бъде открита и сериозна
ноември - 5 чаши - вероятно нещо ще ни натъжи...странна ми е тук тази карта, може пък да осъзнаем нещо, което трябва да забравим, да изхвърлим и да обърнем внимание на важните неща
декември - 10 чаши - така ми се иска празниците за всички да бъдат щастливи като хората на картата. дано само не се прояви илюзорната й страна...
[/b]

Последната промяна е направена от Frog на Пон Мар 10 2014, 22:23; мнението е било променяно общо 2 пъти
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeВто Дек 31 2013, 11:01

Това ми е първият опит с тълкуване на толкова много карти и сигурно това,което съм написала няма нищо общо,но исках да се пробвам,да видя дали имам усет или не.
Според мен 2014 ще бъде по-стабилна и плодотворна от предишната,заради пентаклите,намиране на решение на проблемите.2ч мисля,че ще даде хармония.
Януари няма да е действен месец,а по-скоро изчакващ,ограничаващ.
Февруари мисля,че ще е добър във финансов аспект,получаване на пари от вън,може би
Март май ще се появи нова важна фигура в политиката,която ще реже наред,т.е ще оправя нередностите
Април-много агресия,дали няма пак да има протести
Май-стабилизиране на ситуацията
Юни-поява на женска фигура,може би или съюзник на страната ни,която ще не помогне във финансов план
Юли-4 чаши странна ми е тази карта,недоволство?  Прогнози за обществени събития - Page 10 617156 
Август-изобилие,стабилитет,плодородие
Септември-дали няма да има някакви реформи в здравната с-ма
Октомври-поява на нови хора,които искат промяна
Ноември-песимистичен и разочароващ месец
Декември-поне годината ще завърши с хубави емоции
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeНед Яну 19 2014, 17:29

http://hotnews.bg/n/pobedata-na-zlatka-dimitrova-e-naglasena.79830.html

биг брадър написа:
ми аз изтеглих Лео- Златка

За Златка изтеглих 2 пентакли, За Лео Крал Жезли

Много странно.....единственото, което си мисля е, че краля жезли отива при семейството, а с 2 п се въртят пари

значи картите не са показали грешно
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Яну 20 2014, 22:09

Да видим какви са шансовете на Гришо срещу Надал

Гришо- ц. 2 п/ Рицар меч

Надал- об. 4 меча/ 8 пентакли

фак....еми Надал очаквано ще бие, но Гришата като че ли много силно ще играе и много ще се ядоса на загубата ще бъде много настървен и ще вложи много усилия.

Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Яну 20 2014, 22:48

Линд,интересни карти Smile победата е за Надал, обаче ми се струва, че Гришо няма да се даде лесно. Малко ме изненадва този РМ - не е чак толкова агресивен....а с двете пентакли ми се струва че играта ще е равностойна. Ахаааа, ясно... Надал с 8 пентакли - уверено и закономерно към победа, а Гришо ще допусне грешки от пренапрягане.
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeВто Яну 21 2014, 07:23

И аз съм за Надал,просто победата му е в кърпа вързана.Но в този мач Гришо много ще се раздава,даже си мисля,че ще бъде много близо до спечелване,но ще допусне някаква грешка и ще загуби играта
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 09:45

Както картите показаха Надал спечели.НО Гришо се представи на ниво,дори за малко да спечели,нищо.Играта беше равностойна.Въпреки загубата браво на момчето даде всичко от себе си. Браво и на вас момичета! Smile
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 19:55

sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 20:05

Сега го боли,но животът е пред него има още много какво да показва.Определено в следващите години все повече България ще се гордее с такъв талант. Между другото каква зодия е Гришо?
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 21:46

Браво момичета  Smile 
даааа, Линд, с РМ няма как без сълзи ... но пък мачът и емоциите са страхотни
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 21:51

оо...рицаря меч как така ВЕДНЪЖ! ама Веднъж не ми излезна без да има сълзи и голямото приземяване от облаците!

Но сега виждам и друго- с Рицар меч- ти го приемаш много зле- но другите си казват..брей силен се оказа този човек- яката ми даде отпор...някак си- губиш и си разочарован, но в очите на другите имаш достойнство, вътре в себе си започват да те уважават за нещо
Отстоял си себе си.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 21:58

Дааа, когато РМ отразява теб е точно така - имаш цялата воля, сила, бесен си, див си, хвърляш всичко от себе си и......губиш, но с достойнство, защото наистина в очите на другите си достоен боец. Друга е ситуацията когато Рицаря показва друг човек.... Прогнози за обществени събития - Page 10 402149 
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСря Яну 22 2014, 22:03

абе казват, че много сексуален бил този рицар- мне- на мен Винаги ми излиза при ситуация, в която се случва нещо НА ТЕБ ти се случва нещо, което е толкова грубо - все мъж ми го е причинявал- колега, любим и т.н- че няма как да не пуснеш някоя друга сълза.
Galanthus
Ветеран
Ветеран
Galanthus

Female Брой мнения : 1363
Местожителство : Земята

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeЧет Яну 23 2014, 02:29

Този рицар ми е най-малко сексуален от 4-мата, в смисъл той е по крайните думи, решения, готов на всичко, освен ако околните карти не показват сексуалния заряд.  мерси
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeЧет Яну 23 2014, 21:37

Ще падне ли украинското правителство до края на януари?

изпадна Кралица жезли - веднага ми заприлича на Юлия Тимошенко и ако съдя по тази карта само  отговорът трябва да е положителен

тройката:
Асо жезли, Любовниците, 7  меча
цепя на Дявол

тук обаче имам колебания по тези карти. Най-вероятно ще измамят народа. Възможно е буквално като в картинката на 7 меча тези да избягат  от отговорността, която трябва да понесат /правителството/, като си съберат оръжията /полицията/. Интересно са ми подредени картите - Дяволът и Лбовниците една под друга, правят интересен паралел- веригите и свободата; мракът и светлината; изборът и липсата на перспектива.... Ще успеят.

ОВ - ДА, подаде оставка и тя бе приета в края на януари

Последната промяна е направена от Frog на Пон Мар 10 2014, 22:18; мнението е било променяно общо 1 път
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПет Яну 24 2014, 12:21

Кой ще победи? ц.Слънце
Федерер-Умереността
Надал-Влюбените

Дали няма да има равенство м/у тях? Но си мисля,че Федерер има по-големи шансове
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПет Яну 24 2014, 13:19

Надал би категорично с 3:0 хм интересно, влюбените явно си е категорична карта за успех
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeСъб Яну 25 2014, 19:52

Вижте как  се проявяват 7 меча!!!

offnews.bg/news/Протести_17652/Виктор-Янукович-предложи-министър-председателския-пост-на-опозиционен-лидер_292475.html
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Мар 10 2014, 19:23

Ще се стигне ли до война в Украйна?

ц. 3п

2 п Асо чаши обърнато 8 жезли обърнати

Според мен не- емоциите са в повече, но нищо няма да ескалира. Ще има сделка.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Мар 10 2014, 19:25

Ще се подобри ли състоянието на Шумахер в близките 6 месеца

ц. 9 пентакли

Звезда 8 пентакли Крал жезли

Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Прогнози за обществени събития - Page 10 2875332484 
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Мар 10 2014, 19:28

Гришата ще спечели ли турнира Индиън Уелс

ц. 6ж

6м РЖ 9п

Мисля, че не.
Sad
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeПон Мар 10 2014, 22:13

Линд, по първата тройка и аз смятам, че макар и бавно Шумахер ще се възстановява. Дано се оправи напълно.
По втората тройка имам  колебания, заради тези 9 пентакли в съчетание с РЖ. Не, все още не, рано му е за този триумф.
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitimeВто Мар 11 2014, 11:18

линда написа:
Ще се подобри ли състоянието на Шумахер в близките 6 месеца

ц. 9 пентакли

Звезда 8 пентакли Крал жезли
- за мен са карти които показват че нищо няма да е както преди.няма възстановяване.
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 10 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 10 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: