Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next
АвторСъобщение
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 1820

Прогнози за обществени събития - Page 18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 05 2014, 14:49

По твоите карти съм съгласна. Моите показват абсолютно обратното.

Белгия 5Ч/3Ж+Дявола+2Ж

Аржентина 8П/7Ч+КЖ+РП

Повече пентакли по-голям шанс за победа. 8П със сигурност - Аржентина! Smile

Холандия - 2Ж/ АЧ+Света+РМ

Костарика - 2П/ КЧ+10М+Смъртта

Според мен с този Свят холандците пътуват. До сега и той като 8П не ме е подвеждал излезе отбора си заминава. Така, че според моите карти единствената ни европейска надежда остават Германия
Върнете се в началото Go down
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 6906

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 05 2014, 15:51

Дете- аз дори по твоите мисля белгия и холандия, но... Да видим резултата и ще анализираме
http://lindali-tarot.blogspot.com
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

Female Брой мнения : 1820

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 05 2014, 15:55

Защо Белгия, Линда, с тези жезли ми изглежда толкова нестабилно... нека да гледаме довечера и да видим Smile
taroman
Редовен участник
Редовен участник

Male Брой мнения : 490

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 05 2014, 19:06

Според мен Аржентина бие от първите два отбора, може и след равенство 1:1 в реалното време, а за вторите два отбора ми се струва, че резултата ще е 0:2 за Коста Рика, въпреки че холандците играят тотален футбол и не се отказват до последноусмивка
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 05 2014, 22:00

малко късно да пусна и аз моите карти за
холандия-паж меч-7м-9п-(цепено светът
костарика-асо п-асо м-смъртта-(цепено -10 п

така светът  не ми е давал победител,поне на на финалната права,първия ...но пък е цепено,може да показва пътуване,но на къде...все пак смятам че коста рика е победителя

тук асата изпаднаха  дори и при бъркане,и ето че се появиха...костарика печели
две аса-0:0
смърт-обратът,който винаги отдава нещо,оставя нещо и продължава...и като споменах продължава,ето че светът при холандци,ги повежда на пред,има още до финала им...и все пак коя карта,е показала загубата,резултата,защото има отговор,който ми убягва.
9п срещу смърт-закротенапромяна,увладяна промяна(топка), срещу наложена,застъпена,настъпила промяна и обрат....
третата позиция е отговора в тия карти,плюс допълнителните...те са спътника на комбинацията на всяка тройка. те показват проявата.

не можах да изгледам срещата,щеше да ми е по-лесно,ясно,точно да видя картите в играта

аржентина-3п-3ж-висшата жрица..цепено рп
бел-влюбени-сила-4меча...цепено 4ж

в тоя час всеки знае резултата,също  заложих на аржентина,както показват таро,и както го разтълкувах...

Последната промяна е направена от зуки на Нед Юли 06 2014, 07:48; мнението е било променяно общо 1 път
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 05 2014, 22:02

дете на хауса -имаме еднакви карти .. добре сме се сработили с таро...дано го тълкуваме правилно...таро си е таро...
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeНед Юли 06 2014, 09:31

Помислих че може и белгия защото дявола дава много сила, но явно при спорт тарото 8п за футбол работят безотказно
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeНед Юли 06 2014, 12:06

Да обаче, Света този път малко ме подведе....
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeВто Юли 08 2014, 18:57

Картите за днешния полу-финал Smile

Бразилия 4П/РМ + 9Ч+5Ж
Германия 6П /РМ+3П+2Ж/3Ж
3Ж изпадна докато бърках

Мисля че ще е много оспорван мача и наистина идея си нямам кой ще победи по тези карти, но аз съм за Германия Smile
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeВто Юли 08 2014, 21:07

Е, ми какво да ви кажа? Според мен германците ще загубят с 2 гола разлика заради пасивната си играусмивка
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeВто Юли 08 2014, 21:17

и аз съм за германците...

онзи ден теглих карти,по молба на детето,нещо не се разбрахме кой с кой игра,и все пак тях ще пусна...
ето за

-бразилия- дама жезли-7меча-6пентакли

-германия- 5жезли-крал чаши-10меч

догонване на равенство?7м-6п-помощ от някой(публика,случка,съдия,поведение на другия отбор)
-и бягство от равенство...
битка,истинска битка и много настроение,еуфория,мощ.
едните разиграват с позиция домакин,,другите ще покажат некрасива игра,нахъсани до злоба

и все пак и 7м,и 5ж са ми твърде едно и също.равни по цел,средства,мутиви,оправдания.

Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeВто Юли 08 2014, 21:19

извънкартите-още един мач изгледан от мен ...дано не ми се доспииии  Прогнози за обществени събития - Page 18 1432381942 
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeВто Юли 08 2014, 21:46

По твоите карти Дете на Хаоса, мисля Бразилия.

моите

Бразилия 9 ж о./ Им-ца + 6 чаши + Колесница

Германия Глупак о./ Сила о. + 5жезли о. + Колесница

А така- мисля, че ще играят много равностойно, може би мача ще се реши в последната минута, но германците- силата няма да достига днес някак си - енергията им.
Бих заложила на Бразилия и по тези карти
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 07:05

АХхаха Линда, прогнозите ни за равностоен мач нещо изобщо не се сбъднаха Smile Smile
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 09:59

За Германия трябваше да опитаме с руни:sm38.gif: Това в кръга на шегата. Такова тотално непознаване на резултата обикновено идва, за да ни научи на нещо ново. Друг е въпроса, че да съсипеш домакина на световното по този начин, не е възпитано, а отгоре на всичкото бразилците като цяло и особено във футбола, са големи финяги и не го заслужават. Погледнах коментарите ни от страница 22, където Frog е теглила карти и добре, че поне те съответстватусмивка А иначе букмейкърите отново са напред! Предполагам никой в света не е заложил за резултат 1:7 усмивка
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

Female Брой мнения : 2388

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 10:34

За довечера изтеглих:
Холандия-Свят
Аржентина-об Император
аз си мисля,че холандците ще бият довечера
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 10:41

моя мъж на шега каза - 7 ... но само на шега ... и то голям смях падна ,верно...
жалко ,че в последната минута бразилия уцели вратата,голям срам за мен би била тая топка там...по добре без тоя гол ...

*тароман в това тото за футбола,с точни голове ли се играе...
помня преди години,на младини,и работех в заведение-там все ме питаха за победа,и за голове???? но май обратна връзка не получавах-дали не съм познавала???

*като стана дума за руни-никой ли не ползва такива?темата си остана висяща там...
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 13:09

зуки, на спортните събития можеш да залагаш почти за всичко, включително дали ще има червен картон в мача или неSmile За точен резултат обикновено коефициента е 7, а за да познаеш победителя, средно от около 1.3 до 2.25, но може да бъде също и 1.15 и респективно 12.5 в зависимост от участниците.
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 21:01

Аз пък теглих още сутринта карти за днес Smile

Аржентина Луна/Маг+ПП+ПЖ+8П

Холандия 6Ч/СС+4М+6Ж

Определено Аржентина Smile ПЖ е допълнителна дръпнах я с ПП и тя се обърна
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 21:20

0:2 за Аржентина или пак някаква супер голяма изненада?усмивка
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 21:30

Тароман, смятах да сложа анализите ни от стр. 22, по двете карти, но се отказах. Ще изчакам финала и ще видим кой какво е сътворил. Прогнози за обществени събития - Page 18 402149
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 21:44

Не мисля за изненади, taroman, ПП+8П силничко Smile
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 22:12

Frog, аз бях сигурен, че това ще са едни от най добрите прогнози, понеже тегленето на две карти достатъчно добре оказва - вижте какво съм писал за Германия и за Бразилия например Прогнози за обществени събития - Page 18 402149 Т.е ако тегленето на 3 карти обърква някой, може да си измисли свой метод, включително и руни, махало или нещо друго, което ще му помага да си планира ежедневието, да намалява стреса, а защо не и да печели понякога, ако може? усмивка
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСря Юли 09 2014, 23:16

Фффф аз толкова далеч бях от истината с вчерашната прогноза, че няма повече накъде. За днес мисля аржентина и аз като вас
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeЧет Юли 10 2014, 06:58

DeTe_Ha_Xaoca написа:
Според мен Аржентина. Без карти. С картите ще питам след 4 финала! Струва ми се че ще играят с Европейски отбор, я Германия я Италия!

За без карти добре се справям Smile
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeСъб Юли 12 2014, 13:18

Набързо преди последните срещи:
Колко гола ще вкарат на финала: 
Германия - Звезда/ц. 8 чаши
Аржентина: Асо чаши / 3 меча

Все ми се струва, че ще са три на нула за Германия, но нямам никакви аргументи, освен трите меча за Аржентина. Гледах Звездата на Германия....абе много са там звездичките....

Кой ще победи за третото и четвъртото място:
Бразилия Дявол/ ц. 3 пентакли
Холандия Колесница/ ц. Отшелник
Крайно класиране базирано и на първото ми теглене преди началото на световното

1 Германия
2 Аржентина
3 Бразилия
4 Холандия
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitimeНед Юли 13 2014, 17:55

германия- крал пентакли-8чаши-9чаши /цеп-крал чаши-победа

аржентина-асо жезли-2жезли-кула /цеп умереност-загуба

по картите германия е печелившия отбор.
мился дори че нещо в последния момент ще наклони везната за тяхната победа...

умереността я виждам като равенство...но кулата е разрухата...дали ще са равни и после преминават в друг етап...не знам...

обаче,се сетих за друг мой коментар,пак съм ''се опитала'' да гадая ''време'',защо ли?
мисля че грешката ми идва от това да вкарам времето в рамка-преди,след,бързо и бавно е по-точно...скоростност...някъде бях коментирала карти с 8жезли...

*и друго-както стана ясно че пентаклите показват победа
аз мисля че мечовете-посочват нещо което се брои...може да бъде минута,може да бъде и номер на гол майстор,допринесъл за победа...

*ще ми се аста да видим какво казва.не знам до колко да гледаме елемнта им,но виждам че има асо и при мен за аржентина,и при Фрог

*(и тези крал пентакли и чаши също често се появяват)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 18 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 18 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: