| Прогнози за обществени събития | |
|
+32БабаВуна Teya Violet Miss Bloom AlexD linda10 Федя magica Shopkata DeTe_Ha_Xaoca Blackmoon Calantha Galanthus sugar6 Reni MAITE Вера Anakin Ioana Зуки La la Лизи Кирин Redgina Луничка Iva78 jasminbg lindaLI taroman Moira dgakova Frog 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
DeTe_Ha_Xaoca Почетен ветеран
Брой мнения : 1820 Join date : 15.05.2014
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 05 2014, 14:49 | |
| По твоите карти съм съгласна. Моите показват абсолютно обратното. Белгия 5Ч/3Ж+Дявола+2Ж Аржентина 8П/7Ч+КЖ+РП Повече пентакли по-голям шанс за победа. 8П със сигурност - Аржентина! Холандия - 2Ж/ АЧ+Света+РМ Костарика - 2П/ КЧ+10М+Смъртта Според мен с този Свят холандците пътуват. До сега и той като 8П не ме е подвеждал излезе отбора си заминава. Така, че според моите карти единствената ни европейска надежда остават Германия | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 05 2014, 15:51 | |
| Дете- аз дори по твоите мисля белгия и холандия, но... Да видим резултата и ще анализираме | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 05 2014, 15:55 | |
| Защо Белгия, Линда, с тези жезли ми изглежда толкова нестабилно... нека да гледаме довечера и да видим | |
|
| |
taroman Редовен участник
Брой мнения : 490 Join date : 30.01.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 05 2014, 19:06 | |
| Според мен Аржентина бие от първите два отбора, може и след равенство 1:1 в реалното време, а за вторите два отбора ми се струва, че резултата ще е 0:2 за Коста Рика, въпреки че холандците играят тотален футбол и не се отказват до последно | |
|
| |
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 05 2014, 22:00 | |
| малко късно да пусна и аз моите карти за холандия-паж меч-7м-9п-(цепено светът костарика-асо п-асо м-смъртта-(цепено -10 п
така светът не ми е давал победител,поне на на финалната права,първия ...но пък е цепено,може да показва пътуване,но на къде...все пак смятам че коста рика е победителя
тук асата изпаднаха дори и при бъркане,и ето че се появиха...костарика печели две аса-0:0 смърт-обратът,който винаги отдава нещо,оставя нещо и продължава...и като споменах продължава,ето че светът при холандци,ги повежда на пред,има още до финала им...и все пак коя карта,е показала загубата,резултата,защото има отговор,който ми убягва. 9п срещу смърт-закротенапромяна,увладяна промяна(топка), срещу наложена,застъпена,настъпила промяна и обрат.... третата позиция е отговора в тия карти,плюс допълнителните...те са спътника на комбинацията на всяка тройка. те показват проявата.
не можах да изгледам срещата,щеше да ми е по-лесно,ясно,точно да видя картите в играта ***
аржентина-3п-3ж-висшата жрица..цепено рп бел-влюбени-сила-4меча...цепено 4ж
в тоя час всеки знае резултата,също заложих на аржентина,както показват таро,и както го разтълкувах...
Последната промяна е направена от зуки на Нед Юли 06 2014, 07:48; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 05 2014, 22:02 | |
| дете на хауса -имаме еднакви карти .. добре сме се сработили с таро...дано го тълкуваме правилно...таро си е таро... | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Юли 06 2014, 09:31 | |
| Помислих че може и белгия защото дявола дава много сила, но явно при спорт тарото 8п за футбол работят безотказно | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Юли 06 2014, 12:06 | |
| Да обаче, Света този път малко ме подведе.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юли 08 2014, 18:57 | |
| Картите за днешния полу-финал Бразилия 4П/РМ + 9Ч+5Ж Германия 6П /РМ+3П+2Ж/3Ж 3Ж изпадна докато бърках Мисля че ще е много оспорван мача и наистина идея си нямам кой ще победи по тези карти, но аз съм за Германия | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юли 08 2014, 21:07 | |
| Е, ми какво да ви кажа? Според мен германците ще загубят с 2 гола разлика заради пасивната си игра | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юли 08 2014, 21:17 | |
| и аз съм за германците...
онзи ден теглих карти,по молба на детето,нещо не се разбрахме кой с кой игра,и все пак тях ще пусна... ето за
-бразилия- дама жезли-7меча-6пентакли
-германия- 5жезли-крал чаши-10меч
догонване на равенство?7м-6п-помощ от някой(публика,случка,съдия,поведение на другия отбор) -и бягство от равенство... битка,истинска битка и много настроение,еуфория,мощ. едните разиграват с позиция домакин,,другите ще покажат некрасива игра,нахъсани до злоба
и все пак и 7м,и 5ж са ми твърде едно и също.равни по цел,средства,мутиви,оправдания.
| |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юли 08 2014, 21:19 | |
| извънкартите-още един мач изгледан от мен ...дано не ми се доспииии | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юли 08 2014, 21:46 | |
| По твоите карти Дете на Хаоса, мисля Бразилия.
моите
Бразилия 9 ж о./ Им-ца + 6 чаши + Колесница
Германия Глупак о./ Сила о. + 5жезли о. + Колесница
А така- мисля, че ще играят много равностойно, може би мача ще се реши в последната минута, но германците- силата няма да достига днес някак си - енергията им. Бих заложила на Бразилия и по тези карти | |
|
| |
| |
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 09:59 | |
| За Германия трябваше да опитаме с руни:sm38.gif: Това в кръга на шегата. Такова тотално непознаване на резултата обикновено идва, за да ни научи на нещо ново. Друг е въпроса, че да съсипеш домакина на световното по този начин, не е възпитано, а отгоре на всичкото бразилците като цяло и особено във футбола, са големи финяги и не го заслужават. Погледнах коментарите ни от страница 22, където Frog е теглила карти и добре, че поне те съответстват А иначе букмейкърите отново са напред! Предполагам никой в света не е заложил за резултат 1:7 | |
|
| |
sugar6 Почетен ветеран
Брой мнения : 2388 Join date : 06.05.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 10:34 | |
| За довечера изтеглих: Холандия-Свят Аржентина-об Император аз си мисля,че холандците ще бият довечера | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 10:41 | |
| моя мъж на шега каза - 7 ... но само на шега ... и то голям смях падна ,верно... жалко ,че в последната минута бразилия уцели вратата,голям срам за мен би била тая топка там...по добре без тоя гол ...
*тароман в това тото за футбола,с точни голове ли се играе... помня преди години,на младини,и работех в заведение-там все ме питаха за победа,и за голове???? но май обратна връзка не получавах-дали не съм познавала???
*като стана дума за руни-никой ли не ползва такива?темата си остана висяща там...
| |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 13:09 | |
| зуки, на спортните събития можеш да залагаш почти за всичко, включително дали ще има червен картон в мача или не За точен резултат обикновено коефициента е 7, а за да познаеш победителя, средно от около 1.3 до 2.25, но може да бъде също и 1.15 и респективно 12.5 в зависимост от участниците. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 21:01 | |
| Аз пък теглих още сутринта карти за днес Аржентина Луна/Маг+ПП+ПЖ+8П Холандия 6Ч/СС+4М+6Ж Определено Аржентина ПЖ е допълнителна дръпнах я с ПП и тя се обърна | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 21:20 | |
| 0:2 за Аржентина или пак някаква супер голяма изненада? | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 21:30 | |
| Тароман, смятах да сложа анализите ни от стр. 22, по двете карти, но се отказах. Ще изчакам финала и ще видим кой какво е сътворил. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 21:44 | |
| Не мисля за изненади, taroman, ПП+8П силничко | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 22:12 | |
| Frog, аз бях сигурен, че това ще са едни от най добрите прогнози, понеже тегленето на две карти достатъчно добре оказва - вижте какво съм писал за Германия и за Бразилия например Т.е ако тегленето на 3 карти обърква някой, може да си измисли свой метод, включително и руни, махало или нещо друго, което ще му помага да си планира ежедневието, да намалява стреса, а защо не и да печели понякога, ако може? | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юли 09 2014, 23:16 | |
| Фффф аз толкова далеч бях от истината с вчерашната прогноза, че няма повече накъде. За днес мисля аржентина и аз като вас | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Юли 10 2014, 06:58 | |
| - DeTe_Ha_Xaoca написа:
- Според мен Аржентина. Без карти. С картите ще питам след 4 финала! Струва ми се че ще играят с Европейски отбор, я Германия я Италия!
За без карти добре се справям | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Съб Юли 12 2014, 13:18 | |
| Набързо преди последните срещи: Колко гола ще вкарат на финала: Германия - Звезда/ц. 8 чаши Аржентина: Асо чаши / 3 меча
Все ми се струва, че ще са три на нула за Германия, но нямам никакви аргументи, освен трите меча за Аржентина. Гледах Звездата на Германия....абе много са там звездичките....
Кой ще победи за третото и четвъртото място: Бразилия Дявол/ ц. 3 пентакли Холандия Колесница/ ц. Отшелник Крайно класиране базирано и на първото ми теглене преди началото на световното
1 Германия 2 Аржентина 3 Бразилия 4 Холандия | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Юли 13 2014, 17:55 | |
|
германия- крал пентакли-8чаши-9чаши /цеп-крал чаши-победа
аржентина-асо жезли-2жезли-кула /цеп умереност-загуба
по картите германия е печелившия отбор. мился дори че нещо в последния момент ще наклони везната за тяхната победа...
умереността я виждам като равенство...но кулата е разрухата...дали ще са равни и после преминават в друг етап...не знам...
обаче,се сетих за друг мой коментар,пак съм ''се опитала'' да гадая ''време'',защо ли? мисля че грешката ми идва от това да вкарам времето в рамка-преди,след,бързо и бавно е по-точно...скоростност...някъде бях коментирала карти с 8жезли...
*и друго-както стана ясно че пентаклите показват победа аз мисля че мечовете-посочват нещо което се брои...може да бъде минута,може да бъде и номер на гол майстор,допринесъл за победа...
*ще ми се аста да видим какво казва.не знам до колко да гледаме елемнта им,но виждам че има асо и при мен за аржентина,и при Фрог
*(и тези крал пентакли и чаши също често се появяват)
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития | |
| |
|
| |
| Прогнози за обществени събития | |
|