Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Next
АвторСъобщение
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 2400

Прогнози за обществени събития - Page 19 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Юли 12 2014, 13:18

Набързо преди последните срещи:
Колко гола ще вкарат на финала: 
Германия - Звезда/ц. 8 чаши
Аржентина: Асо чаши / 3 меча

Все ми се струва, че ще са три на нула за Германия, но нямам никакви аргументи, освен трите меча за Аржентина. Гледах Звездата на Германия....абе много са там звездичките....

Кой ще победи за третото и четвъртото място:
Бразилия Дявол/ ц. 3 пентакли
Холандия Колесница/ ц. Отшелник
Крайно класиране базирано и на първото ми теглене преди началото на световното

1 Германия
2 Аржентина
3 Бразилия
4 Холандия
Върнете се в началото Go down
Зуки
Администратор
Администратор

Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeНед Юли 13 2014, 17:55

германия- крал пентакли-8чаши-9чаши /цеп-крал чаши-победа

аржентина-асо жезли-2жезли-кула /цеп умереност-загуба

по картите германия е печелившия отбор.
мился дори че нещо в последния момент ще наклони везната за тяхната победа...

умереността я виждам като равенство...но кулата е разрухата...дали ще са равни и после преминават в друг етап...не знам...

обаче,се сетих за друг мой коментар,пак съм ''се опитала'' да гадая ''време'',защо ли?
мисля че грешката ми идва от това да вкарам времето в рамка-преди,след,бързо и бавно е по-точно...скоростност...някъде бях коментирала карти с 8жезли...

*и друго-както стана ясно че пентаклите показват победа
аз мисля че мечовете-посочват нещо което се брои...може да бъде минута,може да бъде и номер на гол майстор,допринесъл за победа...

*ще ми се аста да видим какво казва.не знам до колко да гледаме елемнта им,но виждам че има асо и при мен за аржентина,и при Фрог

*(и тези крал пентакли и чаши също често се появяват)
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeНед Юли 13 2014, 18:00

хаха-не е истина..но защо...пожелавам си го 10
теглих карта за головете които ще са вкарани от гермнанци тази вечер-тегля 10 меча...засмях се,и си казах не възможно,но може да е ''1,не 10''...та тегля още една към 10м,излиза крал пентакли...ми ...1 или нула...че ме достраша,да си го мисля вече...тоя страх,да не излизе и нечий срам
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

Female Брой мнения : 1820

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeНед Юли 13 2014, 18:02

Ето ги и моите карти за финала:

Германия : РЖ/ 4Ч+8Ж+ДЧ - губят много чаши много жезли неустойчиво

Аржентина : РЖ/ 2М+7Ч+СС - мислч че тук с мечовете нещата са по-добре

Като цяло мисля че ще е мач с малко голове, много преса и от двете страни, но в крайна сметка Аржентина ще спечели!
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПон Юли 14 2014, 21:33

Хайде сега разбор: Прогнозите са направени на 20 юни, тоест в самото начало. 

Фрог написа:
Далеч е още световният финал, но нека да опитаме  Прогнози за обществени събития - Page 19 171291 

Теглих само по една карта, но посочвам и картата на цепенето

Кой ще стане световен шампион ? 
Германия - Рицар пентакли /цепя на 9 пентакли - далеч ще стигнат
Бразилия - 2 пентакли / цепя на Жрец - ехаааа, шаманите работят за тях, но няма да им стигнат силите 
Уругвай - Дявол/Крал чаши - странни карти - много емоции и страст, но това не означава редултат
Франция - 6 пентакли/ Дама меч - як мерак имат франсетата, може и да стигнат до четвъртфинали, а защо не и по-нагоре
Холандия - Дявол/ Крал меч - повтаря се
Чили - Маг/9 жезли - имат още какво да покажат
Колумбия - 5 пентакли / 3 пентакли - цък
Коста Рика - Отшелник/ Глупак - и на тези цък
Аржентина - 4 пентакли изпадна, 4 чаши / 9 чаши
Италия - Дама меч/ Император - ммммного хъс ярост и увереност /тези ме сразиха, всъщност как може да очаквам Император футбол да играе..../

Хич не съм сигурна, но оставям Германия, Аржентина, Италия 
като претенденти за титлата.
Интересно ми е какво ще стане с Холандия и Уругвай
----------------------------
Допълвам си поста с днешна дата/25 юни/, гледайки какво се случва по терените. Очевидно резултатни са пентаклите. ГА се отдават на емоции, чувства и т.н. лигавщини, поне тези, които са излезли. По тази логика отпадат също Коста Рика, Холандия, Уругвай, Чили  
Продължават надпреварата Германия, Бразилия, Франция, Колумбия, Аржентина 
Финал за Германия и Колумбия /хич не си вярвам  Прогнози за обществени събития - Page 19 528869

Германия ми беше фаворит и така стана. Яд ме е, че не написах прогнозата си тук по-категорично.
С този Рицар пентакли няма как да е друго. Странно, веднъж рицарят може да бъде ужасно жесток /яви се, за да предскаже смъртта на любомата ми котка/, ужасно сантиментален /явяваше се винаги за един човек, който се завърна, ужасно организиран и печеливш, каквато беше прогнозата за Германия.  9 пентакли какво послание носи - не го разгадах в началото, но сега има две възможности - присъствието на любимата Меркел  Прогнози за обществени събития - Page 19 402149 или убедеността на отбора в силите му. По-скоро е второто, тъй като всички коментатори твърдят, че този отбор е едно цяло и то толкова сплотено тяло, че се чувстват като дамата на 9 пентакли - спокойни, самоуверени и благородни в определени моменти.  

Аржентина присъстваше и в двете ми прогнози
Цитат :
/4 пентакли изпадна, 4 чаши / 9 чаши/
при тези изпаднали 4 пентакли е логично, макар че трябваше да си направя труда да проверя какво е било представянето им на миналото световно например. Между другото сега ми е толкова лесно обяснимо присъствието на 4 чаши - неудовлетвореността от второто място / голям рев беше/. Интересно, отново деветка /9 чаши/. Какво отношение имат тези деветки към първите?
Холандия беше моята голяма изненада. Още в началото коментирам, че се повтарят картите с тези на Уругвай, но по-късно забелязах, че на едното място има Крал меч, а на другото Крал чаши. Почти съм сигурна, че съм се объркала при писането, тоест и двете тегления бяха еднакви, но е възможно да съм записала правилно, а да съм мислила, че са еднакви. Както и да е, изненадаха ме холандците.
И пак гледам тегленето - много пентакли, много нещо. Първият ми усет е бил по-точен. Анализите след това са ме забалтали много. 

И накрая, току що ми хрумна - въпросът ми е "Кой ще стане световен шампион. Картите са ми отговорили кой. Освен това са си приказвали за другите отбори, а аз се опитвах да отговоря на още няколко въпроса без да съм ги задавала - кой ще е вторият, третият, кой ще отпадне и кой ще остане.....
Посипвам си главата с пепел и си взимам урок...... Прогнози за обществени събития - Page 19 1338018678
taroman
Редовен участник
Редовен участник

Male Брой мнения : 490

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeВто Юли 15 2014, 10:28

Ето и моите прогнози за световното от страница 22, на базата на картите изтеглени от Frog. Предварително указвайки, че картата основа е картата на представянето на отбора на световното, а изтеглената карта е картата за това какъв е отбора по принцип. В случая с Германия и обясненията на нейния треньор Йоаким Льов, че в основата на победата му е именно търпението и това, че отбора е градирал като качества в продължение на 10 години - значението на Рицар пентакли на практика!
Деветка пентакли според мен в случая показва резултатността на мачовете на Германия, многото голове с изключение на последния мач. А иначе 9п може да означава и жена, която излиза от супермаркет с две торби, по една във всяка една ръка!Surprised 
Ако погледнете обаче съвместимостта на картите, може да си обясните защо именно тези две държави са се класирали - няма разминаване между подготовката и представянето и това трябва да е може би второто главно заключение от това световно!усмивка  За Аржентина това е боята чаши, а за Германия, пентаклите - и при двата отбора като карта на теглене и карта основа! Ето за това казвам, че може да си измислите методи на предвиждане в таро, за които не сте чели по книгите, а просто трябва да бъдете наблюдателни и аналитични - понеже информацията, която идва от картите, по мое мнение, може да се види предимно с ума, не толкова с интуицията. Ето и тълкуването ми, което е то страница 22, след това на Frog.
"Според мен, без да влизам в спор с никой, ще кажа, че ми се струва следното - изтеглената карта е това, което е отбора, а картата на цепене, как ще се държи, т.е как ще се представи на спортното събитие.
Германия - Добре подготвени, ще участват в резултатни мачове.
Бразилия - дават го лежерно, ще преотстъпят благословията си на друг.
Уругвай - Готови да бъдат шампиони, добре владеят нервите си.
Франция - Ще порежат много народ, склонни са да си отмъщават  усмивка 
Холандия - Също като Франция, плюс елемент на изненада!  усмивка 
Чили - имат какво да покажат, ще ги бият обаче като маче у дирек :sm38.gif:  
Колумбия - недобра подготовка, но може да отбележат някоя победа.
Коста Рика - ще отпаднат, но това не пречи да са много напористи в началото усмивка 
Аржентина - ето на тези им помагат шаманите! Прогнози за обществени събития - Page 19 402149 
Италия - жестоки тренировки и режим, но известна пасивност. Могат да победят, когото си поискат, стига да поискат!"
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeЧет Юли 17 2014, 22:40

Хайде нова задачка: 
Кристалина Георгиева ще стане ли външен министър на ЕС?
цепя на 2 чаши 
Справедливост, 7 меча, Маг
Мисля, че всичко е в нейните ръце и ще стане само ако тя пожелае и положи необходимите усилия за това. Въпросът обаче е какво прави Справедливостта на първа? Дали няма да блокира Мага със задкулисни истории /7М/. Май няма да стане в крайна сметка.
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeЧет Юли 17 2014, 22:57

Много интересни карти! Абсолютна трансформация! И според мен ще стане, все едно е награда за нещо свършено, което не е до там видимо за обществото въобще!усмивка
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПет Юли 18 2014, 08:49

по тези карти фрог- мисля, че да, ще стане
http://lindali-tarot.blogspot.com
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПет Юли 18 2014, 09:24

Frog написа:
цепя на 2 чаши

Мисля, че има някой, който ще помогне това да се случи. Може би има много игрички, за които тя знае или не знае, които я разколебават от нейното решение, но си мисля че с малко побутване, тя ще стане външен министър.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПет Юли 18 2014, 10:11

Даааа, с Мага на последна, и така както са подредени картите, клоня към положителен отговор. Притеснява ме единствено Справедливостта на първа, която обикновено блокира процесите в тази си позиция. Сутринта четох анализ, че може изборът да се проточи до октомври-ноември. Възможно е и това да указва. А иначе борбите са големи.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПет Юли 18 2014, 10:25

Справедливостта мисля, че е добра карта за конкурси и назначения
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСря Сеп 10 2014, 14:28

Фрог написа:
Кристалина Георгиева ще стане ли външен министър на ЕС?
цепя на 2 чаши

Мисля, че Кристалина имаше всички шансове да стане Външен, но 7те меча -измъкнали са и поста изпод ръцете. И пак й дадоха много важен ресор. Там тя ще е малко по- независима, повече от нея и нейните действия ще зависят нещата.
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСря Сеп 10 2014, 16:45

Тъкмо си мислех да потърся подредбата като ми остане време, а ето че сте го направили ❤ Прогнози за обществени събития - Page 19 947743 ❤ Прогнози за обществени събития - Page 19 947743 не за друго, а защото беше много показателна! Бях останала с впечатлението, че съм задала друг по-общ въпрос /дали ще бъде вицепремиер, каквато беше първоначалната борба/ и това явно съм имала предвид, а не толкова постът ъншен министър. Както и да е, отговорът е   ДА! Изключително важен ресор и вицепремиер, постигнат единствено и само заради нея и заради това, което е показала /Справедливост/, заради симпатиите на Юнкер /2Ч/ и заради безупречното й СВ /Маг/, въпреки задкулисието /7 меча/ . Да, имаше забавяне, но и голяма изненада /Справедливост и Маг/.
Линд, Дете и аз кръжим около отговора, който за всички ни е положителен, в смисъл на - добър пост за Георгиева независимо, че не е външен министър.  Тароман е най-близо до истината с коментара си
Тароман написа:
Абсолютна трансформация! И според мен ще стане, все едно е награда за нещо свършено, което не е до там видимо за обществото въобще!
Линд, твоят коментар също е актуален!
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСря Сеп 10 2014, 16:57

Хайде сега изборите!.....
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСря Сеп 10 2014, 18:15

Подхващаме ли ги Smile Трябва да видя кои са партиите Smile
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeЧет Сеп 11 2014, 09:19

Айде- давайте да теглим за изборите!

А за Кристалина- ние питахме конкретно за Външен, това, че не е Външен е по Справедливост + 7 меча според мен, но че въпреки, че не е външен ще е на важен пост е от Справедливостта преминаването към Мага- силен и мощен ГА, който говори за много отговорности- тя е май единствения или един от малкото зам- председатели с портофейл.
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Сеп 13 2014, 17:32

Както само си казваме - хайде, картите няма да се изтеглят сами за това аз днес изтеглих за по-големите партии. Ето какво излезе.

Какво да очакват ГЕРБ на изборите?

ц.4М/ 5М+5Ж+ПМ - Това направо ми прилича на "да събудиш звяра". От 4М да се докараш до злобата на 5М борбата на 5Ж и интригите на ПМ си е чиста проба мазохизъм ама те си знаят. Доста подмолни игрички ще има около тях и не съм сигурна, че те ще играят, по-скоро изглежда да им ги скроят.

Какво да очакват БСП на изборите?

ц. 9Ч/ 10М+5М+2М - Ще им се изпразнят пълните чаши, много неща ще излязат на светло и ще ги заболи, и около тях злоба и в крайна сметка ще се озоват в изчаквателна позиция за следващите избори.

Какво да очакват ДПС на изборите?

ц.3Ч/ ПП+5Ч+ДМ - Ще тръгнат с голямата кошница щастливи и сигурни в електроата си и то в твърдия, обаче ми се струва като да имат изненади в процеса на изборния ден, които няма да им се понравят особено, но в крайна сметка ще успеят да опазят позициите с тази дама накрая.

Какво да очаква Бареков на изборите?

ц. ПЧ/ 8Ж+ПЖ+РМ - Защо ли ми изглежда тъй оптимистична тази комбинация, много хора ще омае с приказки и накрая ще спечели някакъв мандат, колко и какви места не мога да кажа, но ще бъде в парламента.

Какво да очакват АТАКА?

ц. Смърт/ КЖ+ПЧ+3П - не мога да го разтълкувам честно

Какво ще се случи с дясното? (Зададох въпроса така, тъй като не съм сигурна там какво точно стана партии коалиции, Миглени, Надежди и т.н.)

ц.ПП/ Свят+Кулата+5Ч - Ще тъгуват по доброто старо време и съвсем ще се разпаднат.
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

Female Брой мнения : 1123

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Сеп 13 2014, 17:40

DeTe_Ha_Xaoca написа:
Какво да очакват АТАКА?

ц. Смърт/ КЖ+ПЧ+3П - не мога да го разтълкувам честно
Те май се гласят за някаква промяна - ще се включат към някого, ще работят с него в екип или ще подкрепят някого още.
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Сеп 13 2014, 17:51

DeTe_Ha_Xaoca написа:
Какво да очаква Бареков на изборите?

ц. ПЧ/ 8Ж+ПЖ+РМ - Защо ли ми изглежда тъй оптимистична тази комбинация, много хора ще омае с приказки и накрая ще спечели някакъв мандат, колко и какви места не мога да кажа, но ще бъде в парламента.
Тук има 2 Пажа, а Пажовете са отговорни за общуването между хората, някаква новост навлиза заедно с общуването с другите. ПЖ може да означава, че ще получат някакво примамливо предложение, хубаво събитие, а ПЧ - емоции. По 8Ж - нещата им си попадат в целта или ще прибързат с нещо. Всичките им карти са си хубави като цяло, само тоя РМ подсказва за някаква скандали и конфликти покрай тях или някаква се протакаща се ситуация - може да са на балотаж с някого.
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Сеп 13 2014, 18:01

DeTe_Ha_Xaoca написа:
Какво да очакват ГЕРБ на изборите?

ц.4М/ 5М+5Ж+ПМ - Това направо ми прилича на "да събудиш звяра". От 4М да се докараш до злобата на 5М борбата на 5Ж и интригите на ПМ си е чиста проба мазохизъм ама те си знаят. Доста подмолни игрички ще има около тях и не съм сигурна, че те ще играят, по-скоро изглежда да им ги скроят.

Те доста анализират ситуацията в момента и си стоят мирно, кротко. Имат две 5ци, което ако гледаме нумерологично си е криза. Макар че 5М показва, че ще играят нечестно за сметка на някого друг, 5Ж ще се борят със зъби нокти, за да спечелят. ПМ мноооого тайнички се въртят около тях, разни факти или някаква тайна ще бъде разкрита. Не са им много хубави картите, странно.....

DeTe_Ha_Xaoca написа:
Какво да очакват БСП на изборите?

ц. 9Ч/ 10М+5М+2М - Ще им се изпразнят пълните чаши, много неща ще излязат на светло и ще ги заболи, и около тях злоба и в крайна сметка ще се озоват в изчаквателна позиция за следващите избори.

9Ч май никой не ги подкрепя.... Сами са... 5М и те ще играят нечестно и по тия 2М са тръгнали към една задънена улица...
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Teya

Female Брой мнения : 1581
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Сеп 13 2014, 18:12

За останалите партии няма нужда да ви повтарям,защото аз много съм съгласна с Детето.Ще кажа за Атака...

Искат коренно да им се променят нещата и няма да се срат пред нищо.Ще се опитат пак да наблегнат на патриотизма и емоциите на хората,но успеха им ще е минимален.
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeСъб Сеп 13 2014, 23:18

Предлагам Frog да тегли карти, както теглехме за Световнотоусмивка С една карта и картата на цепенето, за да е максимално ясно и лесно. Както и за да си продължим опитаусмивка
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeНед Сеп 14 2014, 22:31

Тароман, сега виждам предложението и ще се включа, но няма да е тази вечер. Надявам се утре да съм в кондиция  усмивка
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 10:44

най- лошите карти за изборите ми се струват на БСП. Изненадана съм от добрите карти на Барека и Атака.
За съжаление синьото еее.... пред разпад (за което много ме е яд) - просто тотален самопровал, а всичко е изглеждало хармонично и завършено- явно само привидно. Нищо няма да се случи с тяхните хиляди страни на една и съща монета.

За Герб - затишие пред буря. В момента си правят тихо, но преди изборите непосредствено ще стане страшно около тях. Ще си послужат с някаква хитрост срещу опонентите си. Имат стратегия. Просто стоят и чакат някой да им тръгне открито на бой
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

Female Брой мнения : 2388

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 10:50

Извън темата за изборите вече няколко пъти Умереността ми се пада за победи,когато става дума за спорт и то победи,които се извоюват с изключителна лекота
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 13:31

Ето и моите резултати по метода 1+1
Какво ще постигне ....на изборите:
ГЕРБ - Дявол/цепя на 3 чаши
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893696_rtex5526_image044Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893668_cfup7036_image017
БСП - 9П обрнати!/ц. 2 жезли /обръщам внимание, че по принцип не работя с обърнати карти, но тази и още една излязоха обърнати/
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893659_xyvh9038_image009Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893717_lejl1477_image066
ДПС - 6П обърнати/ц. Колелото на съдбата
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893656_zcwv6731_image006Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893691_olky8971_image039
Атака - Крал чаши/ ц. Маг
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893680_vuhd3252_image028Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893682_slgi0921_image030
ББЦ - 10П/ц. 4П
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893660_mbze0376_image010Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893654_ohqp8765_image004
АБВ - 9 Ч/ц. 9Ж
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893674_zelc4197_image023Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893725_fibk9799_image073
РБ - 9М/ц. ПП
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893710_vrxr0554_image059Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893661_cveo0937_image011
НФСБ - Сила/ц. Луна
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893688_fsjk9725_image037Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893699_ocrz1961_image047
Глас народен - 10 Ж/ц. КЧ, изпадна 3 пентакли
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893726_tujm5276_image074Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893680_vuhd3252_image028Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893653_jhht9825_image003
Ще влезе ли друга партия в парламента - КМ/ц. Луна
Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893715_snfe0911_image064Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893699_ocrz1961_image047
интересуваше ме също Октай Енимехмедов ще влезе ли в парламента?
РЖ изпадна, 8 Ч /ц. СлънцеПрогнози за обществени събития - Page 19 1232893727_trmp8560_image076Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893674_otzn0017_image022Прогнози за обществени събития - Page 19 1232893700_pyzt4237_image048
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 19 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 19 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: