Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
АвторСъобщение
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 2388

Прогнози за обществени събития - Page 20 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 10:50

Извън темата за изборите вече няколко пъти Умереността ми се пада за победи,когато става дума за спорт и то победи,които се извоюват с изключителна лекота
Върнете се в началото Go down
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 2400

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 13:31

Ето и моите резултати по метода 1+1
Какво ще постигне ....на изборите:
ГЕРБ - Дявол/цепя на 3 чаши
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893696_rtex5526_image044Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893668_cfup7036_image017
БСП - 9П обрнати!/ц. 2 жезли /обръщам внимание, че по принцип не работя с обърнати карти, но тази и още една излязоха обърнати/
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893659_xyvh9038_image009Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893717_lejl1477_image066
ДПС - 6П обърнати/ц. Колелото на съдбата
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893656_zcwv6731_image006Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893691_olky8971_image039
Атака - Крал чаши/ ц. Маг
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893680_vuhd3252_image028Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893682_slgi0921_image030
ББЦ - 10П/ц. 4П
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893660_mbze0376_image010Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893654_ohqp8765_image004
АБВ - 9 Ч/ц. 9Ж
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893674_zelc4197_image023Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893725_fibk9799_image073
РБ - 9М/ц. ПП
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893710_vrxr0554_image059Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893661_cveo0937_image011
НФСБ - Сила/ц. Луна
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893688_fsjk9725_image037Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893699_ocrz1961_image047
Глас народен - 10 Ж/ц. КЧ, изпадна 3 пентакли
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893726_tujm5276_image074Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893680_vuhd3252_image028Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893653_jhht9825_image003
Ще влезе ли друга партия в парламента - КМ/ц. Луна
Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893715_snfe0911_image064Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893699_ocrz1961_image047
интересуваше ме също Октай Енимехмедов ще влезе ли в парламента?
РЖ изпадна, 8 Ч /ц. СлънцеПрогнози за обществени събития - Page 20 1232893727_trmp8560_image076Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893674_otzn0017_image022Прогнози за обществени събития - Page 20 1232893700_pyzt4237_image048
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

Female Брой мнения : 1123

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 14:52

Благодаря, Frog за труда Smile

Ето аз какво мисля:

Според мен те ще действат върху уязвимите места в психиката на народа – пари, заплати, пенсии и т.н. от този род. Дяволът е много материална карта наситена с алчност, желание за управление и упражняване на власт. Те ще са в такава степен амбициозни, че ще са склонни да отидат доста далеч в името на това да бъдат избрани. Водени от манията си власт, ще впуснат в действие „дяволските си хитринки“, играейки си в психиката на хората. В крайна сметка по 3 чаши според мен ще са доволни от цялата работа. Дяволът може и да сочи измама и злоупотреба.

БСП - 9П обрнати!/ц. 2 жезли /
По 2Ж или се чудят какво да правят дали да действат, или да си останат в изходна позиция, или ще решат да оставят старите си идеи зад гърба си. Поради последните събития може би си осъзнават, че нямат много шансове и се чувстват в някаква степен ограничени. Ще се опитвам с някаква неразумни решения да изплуват, но ще загубят най-вероятно.

Ще гледат чисто материално да се възползват от някое от другите партии да се присламчат, че да им се усмихне щастието и КС за тях да се завърти и малко да се променят нещата.

Тея, може би беше много права за картите, който Дете_На_Хаоса пусна преди. Атака ще се опитвам с емоционална манипулация на патриотично ниво; Със словото и ръкомахането да се опитат да изплуват напред.

ББЦ - 10П/ц. 4П
Тази комбинация при Барека показва, че са натрупали нали нещичко, но това им е тавана. Пикът на това, което могат да постигнат. Спад.

АБВ - 9 Ч/ц. 9Ж
9Ч може би показва, че те ще получат някакво удовлетворение от цялата работа, но едва ли много някой ще ги подкрепи. Доста ще се бранят, може би очакват удари от всякъде.

РБ - 9М/ц. ПП
При тях мисли, мисли, тревоги, страхове, все едно всичко, дето го правят им е за пръв път и не знаят много какво правят  Прогнози за обществени събития - Page 20 617156  Или ще наблягат да говорят за образованието  Прогнози за обществени събития - Page 20 617156

НФСБ - Сила/ц. Луна
Ох, тез образи!  Прогнози за обществени събития - Page 20 2805025460  Те са доста нахъсани, борбени, но май само ще си останат с ентусиазмът. Безсилни са.

Баяяя зор ще видят по тези 10Ж, но и те така ще пускат мрежат и ще чакат да влязат рибки. 3П ще работят задружно.

Май.. Не!

Интересуваше ме също Октай Енимехмедов ще влезе ли в парламента?
РЖ изпадна, 8 Ч /ц. Слънце

Мисля, че не….
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:04

Малко бягам от темата, но все пак нашите момчета ще играят утре!  Прогнози за обществени събития - Page 20 1432381942
Та, питам, кой ще победи в мача Лудогорец - Ливърпул . Първа карта за Лудогорец, втора за Ливърпул:
ц. Глупакът

Лудогорец - Слънце
Ливърпул - Кралица Меч

Мисля, че нашите май ще успеят! ДАНО! Smile

На принципа на Frog за световното:
Колко гола ще вкарат Ливърпул?
ц.РП / 5П
За Лудогорец?
ц. 10Ж / 7Ж, изпада по време на мешане картите

Аз съм на мнение - 2 на 0, за Лудогорец... Малко ми се струва невероятно, но пък знае ли човек... Какво мислите ??? Smile
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

Female Брой мнения : 1820

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:08

Мечовете при футбол са доста силни, не бих заложила на победа... така категорично Smile Аз ще изтегля по три като се върна, моите карти дадоха доста точни прогнози за световното Smile
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:15

да именно- по слънцето- като да се поразходят на екскурзийка, да кажат- еми - тука бяхме!

ама 10 ж, 7 ж- доста съпротива- силни карти са..нека и Дете да тегли
http://lindali-tarot.blogspot.com
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:19

Нали знаете, надеждата умира последна! Добре, съгласна съм Smile Не казвам, че съм права на 100%, така си го помислих на Prima Vista. Аз също бях теглила за световното и колкото пъти изтеглих дворцова за някой отбор и той падна Прогнози за обществени събития - Page 20 396312
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

Female Брой мнения : 2388

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:33

Аз изтеглих за Ливърпул- Умереност,а за Лудогорец -Дявол.Според мен ще бият Ливърпул,вече няколко пъти Умереността ми е показвала лесна победа,същите карти изтеглих и на световното по волейбол,където нашите биха Мексико Smile
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:35

ее то и ние не знаем- не са никак лоши картите за Лудогорец...но ДМ сече подред- убива надежди...виж сега ако Детето изтегли 8 п на Лудогорец вече няма да се усъмним, че тряя да заложим на нашите.
Е, безспоно всички сме повлияни от лек песимизъм- Ливърпул си е Ливърпул.
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Teya

Female Брой мнения : 1581
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:39

Мерси за усилията,Фрог мерси

Моите преположения:
С този Дявол май ще има манипулации и нечестна игра от тяхна страна.Ще наблегнат на демагогията-тока,парното,заплатите.Ще се опитат да изглеждат на една нога с народа.Ще са доволни от постигнатото.

БСП - 9П обрнати!/ц. 2 жезли /
Ще страдат от загуба на електорат и няма да знаят как да се справят с проблемите си.

Много ме затрудняват тези обърнати карти,но мисля че и те няма да получат очакваното/може и да ги отрежат сгласовете от Турция/.Ще им се попроменят нещата,ама не в очакваната посока.

Държа си на мнението от по-старият пост.Ще наблегнат на патриотизама и емоционалнотта.Самият Маг Ми напомня на Волен по някакъв начин-словесен манипулатор в своя изгода.

ББЦ - 10П/ц. 4П
Добро представяне,но това ще им е максимумът.

АБВ - 9 Ч/ц. 9Ж
В наякаква степен ще са доволни от самостоятелното си представяне.Ще бъдат принудени да се отбраняват доста.

РБ - 9М/ц. ПП
Ще се опитат да използват нов подход.Ще имат страхове и опасения дали ще им се получи.

НФСБ - Сила/ц. Луна
Не си преценяват реалните възможности.Смятат,че ще справят по-добре отколкото могат реално.

Ще положат доста усилия,ще работят в екип.И те ще наблегнат на емоциите.

Има такива дето се надяват,но ще им се изясни като ги порежат.

Интересуваше ме също Октай Енимехмедов ще влезе ли в парламента?
РЖ изпадна, 8 Ч /ц. Слънце
Голям ентусиаст и оптимист,но и аз мисля-не.

Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:39

Валентине - кой ще победи в мача Лудогорец - Ливърпул . Първа карта за Лудогорец, втора за Ливърпул: ц. Глупакът Лудогорец - Слънце Ливърпул - Кралица Меч Мисля, че нашите май ще успеят! ДАНО! Smile На принципа на Frog за световното: Колко гола ще вкарат Ливърпул? ц.РП / 5П За Лудогорец? ц. 10Ж / 7Ж, изпада 2Ж по време на мешане картите написа:
Лудогорец ще паднат, Ливърпул ще са безкомпромисни и безжалостни каквато е ДМ, но ще вкарат само един гол. Така ги виждам нещата
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:42

Аха, ако Детето изтегли 8П тичайте да залагате Smile Както се казва фразата "Нека силата бъде с теб!" я преправих на "Нека 8П бъдат с теб!" след световното Smile
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Teya

Female Брой мнения : 1581
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:45

Малко бягам от темата, но все пак нашите момчета ще играят утре!
Та, питам, кой ще победи в мача Лудогорец - Ливърпул . Първа карта за Лудогорец, втора за
valentine написа:
Ливърпул:
ц. Глупакът

Лудогорец - Слънце
Ливърпул - Кралица Меч

Не искам да съм песимист,ама на мен ми се струва ,че ДМ бая ще ги посече.Слънцето за нашите е радостта,че са се калсирали въобще,даже и самочувствието им само.
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 15:46

Подведох се по Слънцето, че нещата ще завършат добре за нашите.... Сега като се замислих сте много прави! Грешката е моя....  Embarassed  Embarassed  Embarassed Благодаря за поправката

Ще чакаме Дете да хвърли Smile
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 17:53

Сега ще коментирам картите, които изтеглих за изборите:
ГЕРБ ще останат доволни от това, което ще се случи, но тези 3 Чаши ми говори за някаква обща радост - възможно е да се прегърнат междувременно с някого в коалиция...при всички положения в момента се крои нещо под повърхността на това, което се вижда. С Дявола /а и без него :sm38.gif:  / са вътре, въпросът е дали ще постигнат това, което винаги са искали - самостоятелно управление. Вероятно не, но по-нататък ще тегля за правителство. Дяволът е мощна карта и нееднозначна, мъжествена, агресивна, възможно е да говори за манипулации, но не е задължително.  
Комбинацията Дяволът и 3 чаши говори за освобождаване.  Тук не знам дали да ги разглеждам именно като комбинация, макар че защо не... Ако наистина означава това е възможно да съберат необходимия минимум за самостоятелно управление.

БСП- няма да могат да излязат от вцепенението, малки възможности, малък избор и те го знаят. Какво обаче указва 9 обърнати пентакли- още една мощна карта, но този път представяща негативната си сила.  Мисля, че ще се сринат.
ДПС - отново обърнати, но 6 пентакли - в справките се отбелязва, че обърнатата 6П е загуба, но според мен /вкарвам логика, което е вредно/ тези ще получат подарък.  От съдбата ли, от   хората ли....Въпросът обаче е с комбинацията КС какво могат да направят. Вероятно ще получат по-малко от очакваното или поне от това, на което се надяват.
Атака - нелогично присъствие на Мага. Той е този, който може да прави изненади, а аз изненади от Атака не очаквам, освен ако не впрегнат всичките си лостове. Никой не прогнозира да влязат в парламента, но какво прави Магът там... аз много се колебая, възможно е да надминат себе си.
ББЦ - пари, пари, пари, насочени в посоката,от която ще дойде и отплатата.  Ще получат толкова, колкото очакват. няма да е много, но е в парламента.
АБВ - две деветки - има още път да извървят докато деветките станат десетки. На този етап са вън
РБ - кошмарът им продължава, но този ПП ми дава идея за някакви участия след изборите, ще се вържат с някой. А те иначе и в момента са в периода на 9 меча.
НФСБ нямат шансове.
Глас народен  също, но и там ще текат някакви обединителни процеси или поне ще има разговори за приобщаване.
Друга партия няма шанс за влизане в парламента.
Октай е подходил много емоционално, с много жар и иска да успее, но не изключвам вероятността да се откаже. Интересни карти излязоха. Няма да влезе по някаква причина.
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 18:41

За мача Лудогорец-Ливърпул

Лудогорец
ц.6Ч/Светът+Жрица+8 ама чаши - При наличието на толкова чаши и Света съжаляам, и на мен ми се искаше да спечелят но НЕ!

Ливърпул

ц. 3М/ 5П+Колесницата+Луна изп. 5М - Определено 3М+5М победа ако сложим и значението на Колесницата....

Ще гледаме и ще видим, дано греша! Smile
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeПон Сеп 15 2014, 21:04

Май хич не грешиш, но все пак духовно ще подкрепяме нашите !!! Surprised
taroman
Редовен участник
Редовен участник

Male Брой мнения : 490

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeВто Сеп 16 2014, 17:04

По картите на Frog, без да чета останалите коментари, за да не се влияя - ГЕРБ, ДПС, АБВ, РБ - с по-лоши резултати от очакваното. БСП, Атака, ББЦ и НФСБ с относително добри. За сверка съм си запазил screenshot от произволният сайт.

http://bgizbori.org/izbori-2014/prognozi/item/1514-imp-izchisli-12-procenta-razlika-mezhdu-gerb-i-bsp-pri-izbori-dnes
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeВто Сеп 16 2014, 23:42

видяхте ли тази измислена дузпа??? правилно излезнаха силни карти за лудогорец-постараха се момчетата! с луна и 5м за ливърпул- има измама около победата им, нали?

Попитах какво ще е цялостното представяне на Лудогорец в ШЛ?

Крал п
Кула + дама чаши о. + дама жезли о - аз мисля, че мноого добре ще се представят- ще вземат точки
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 01:41

Бешеееее много измислена, момчетата се постараха. А голът на Балотели беше чист късмет. Не, че нашите не пропуснаха на няколко пъти.... но с тая дузпа и то в подължението. Все пак момичета познахте! Аз се надявах да ги победим тия дървета англичаните, но уви!
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 08:46

Не ги гледах, но Светът винаги показва напразното пътуване.
БабаВуна
Почетен ветеран
Почетен ветеран
БабаВуна

Female Capricorn Брой мнения : 2344
Местожителство : Чапръчане

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 11:39

А аз мисля че не винаги последната карта дава отговора. Вижте при Ливърпул че има Колесница. Тя е много агрвсивна - за бизнес, пари , мачове и победи е супер. За любов е много зле. Но по Колесницата бих предположила победа. После ще пиша повече че съм с телефона
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 12:14

Бабче, той и Светът не е последна. Просто покрай световно имаше тенденции, които по-напред в темата сме синтезирали, тази подредба за мен специално, беше още едно доказателство че тенденциите важат. Погледни ако искаш назад, но при всеки отбор, където е излизал Света, винаги е губел. Като едно напразно пътуване, да идеш някъде да видиш Свят и общо взето очи пъни ръце празни.... Чашите, излизат също при загуби. Мечове и пентакли излизат при победи. От големите, честно не съм наблюдавала, кой аркан излиза за победа, но мога да се поровя да видя. Smile
Вера
Редовен участник
Редовен участник
Вера

Female Sagittarius Брой мнения : 387

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 13:47

Абе резултат 2:1 на Анфийлд не мисля, че може да се определи като напразно пътуване. Все пак имат гол на чужд терен и ако Ливърпул играят така и в следващия мач, нищо чудно Лудогорец да поднесат изненада. Светът според мен тук може да се види дори като успех, показаха, че класирането им не е случайно, а напълно заслужено.
5 мечове може да не е точно измама, а един вид пирова победа, защото Ливърпул спечелиха наистина, но доста насилено и определено не играха на нивото, което се очакваше от тях. Първоначално всички определиха Реал и Ливърпул като категорични фаворити, а сега смятат, че Ливърпул ще е просто третият отбор, който ще се бори за второто място в групата.
http://78stories.wordpress.com/
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 14:00

Аз мисля, че нямаше дузпа и мисля, че съдията подпря Ливърпул. Това и те си го знаят, защото днес във всичките им интервюта говорят така все едно са приключили на равен. Сипят похвали за играта на Лудогорец и говорят с респект.
С тая луна..в картите ливърпулски...съдията е това. Щом отсвири дузпа за Лив. трябваше и при аналогичната ситуация, която имаше Лудогорец и за тях да свири дузпа...ма за тях дузпа няма нали...кви пари щяха да се изгубят в световен мащаб при равен... 100 % и съдията е залагал...
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 14:30

Честит имен ден, Вера Smile Празен ми е този Свят, не го имам като успех. Още повече картинката му на моите карти е такава. Човека с разтворени ръце стъпил върху часовник със всички зодии около него. Сякаш е пуснал всичко и няма нищо, за него просто около него. Специално за мачовете не го намирам като печеливш. НЕ говоря само за Ливърпул-Лудогорец

Прогнози за обществени събития - Page 20 V75mr7
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 14:43

ВЕР- честит имен ден! подкрепям детето. светът трябва да ми излезне в много особени комбинации за да ми покаже успех и щастлив завършек.
Много често на първа ми показва нещо като - питаш напразно, напразно се надяваш
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 20 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 20 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: