Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Next
АвторСъобщение
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 1820

Прогнози за обществени събития - Page 21 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 14:30

Честит имен ден, Вера Smile Празен ми е този Свят, не го имам като успех. Още повече картинката му на моите карти е такава. Човека с разтворени ръце стъпил върху часовник със всички зодии около него. Сякаш е пуснал всичко и няма нищо, за него просто около него. Специално за мачовете не го намирам като печеливш. НЕ говоря само за Ливърпул-Лудогорец

Прогнози за обществени събития - Page 21 V75mr7
Върнете се в началото Go down
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 6906

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 14:43

ВЕР- честит имен ден! подкрепям детето. светът трябва да ми излезне в много особени комбинации за да ми покаже успех и щастлив завършек.
Много често на първа ми показва нещо като - питаш напразно, напразно се надяваш
http://lindali-tarot.blogspot.com
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeСря Сеп 17 2014, 14:50

светът за спорт,и май лична симпатия към някой от спортисти(отбор)-показват че е губещ...в бигбрадър,а световното май при мен е загуба,все нещо не достига...

и тоя ''свирджия'' и тия червендалестите бутачи(все дърпаха Нащте за тениските-така ме изнервиха снощи-само където не псувах като мъжа ми-ама много се ядосвах,многооооо...дузпа,имало-да,бе да!!!!
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

Female Брой мнения : 2388

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeНед Сеп 21 2014, 13:18

Момичета довечера Лудогорец ще играе с Литекс,някоя от вас иска ли да изтегли карти кой ще бие мерси
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Teya

Female Брой мнения : 1581
Местожителство : варна

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeНед Сеп 21 2014, 13:59

Да си призная,не гледам мачове,а само резултатите усмивка
Как ще завърши мача Лудогорец-Литекс?

ц. на 3П
Лудогорец-10Ж
Литекс-8П

sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeНед Сеп 21 2014, 14:37

Ами по тези карти мисля,че Литекс ще бият убедително,сякаш на Лудогорец напрежението от другите мачове ще им изиграе лоша шега,ще са уморени...аз така виждам картите
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Teya

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeНед Сеп 21 2014, 14:42

Шугър,
подкрепям мнението ти мерси Лудогорец ще са твърде изморени.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeНед Сеп 21 2014, 22:09

10 ж много я харесвам за футбол ама 8 п има такава добра репутация тук че рекох да си замълча... Защо, защо :D
Galanthus
Ветеран
Ветеран
Galanthus

Female Брой мнения : 1363
Местожителство : Земята

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeНед Сеп 21 2014, 22:24

Мен 8П ми е неутрална карта. Т.е. нула за този отбор, нещо такова.
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПон Сеп 22 2014, 09:36

Ами аз за Лудогорец бях изтеглила Умереност,което отново ми потвърди победа,явно 10ж си е хубава карта за футбол
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeЧет Сеп 25 2014, 21:25

Изчезнало момче -германец - във Варна - не могат да го открият. Гледах днес новините и понеже напоследък се занимаваме с брата на Анакин попитах картите да видя какво ще ми кажат този път.

Жив ли е?
6 пентакли о./ Крал жезли о. + 5 жезли + 10 пентакли- жив е мисля, в голям град, в някаква общност е.

Ще има ли скоро новини за него?
Кула о./ Крал жезли о. + 2 меча + Сила о. - мисля да. 2 меча винаги дава предстояща вихрушка от събития

Физическото му състояние?
Крал меч/ Рицар меч о. + 4 пентакли о. + Рицар жезли - абе добре е този човек, според мен е доста жизнен, на моменти изтощен- по 4п о. Но Рицаря жезли не се спира

Имате ли мнение вие по картите?
Зуки
Администратор
Администратор
Зуки

Female Брой мнения : 5361

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 08:21

Линда,аз смятам че не е.
гледам всичките карти,не мога да направя разбор,има следа към него,дано я обявят по-скоро публично. 2м и об сила-сякаш умишлено се потулва инфо...възможно е да е в несвяст,неадекватен,кома(ето защо за мен картите за него са неживи)
http://<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-b
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 09:37

Дам, те казаха, че момчето е възможно с психиката нещо да е изчаткал. След почивката в България бил отишъл до летището, ама не се качил в самолета и хванал в неизвестна посока...и до сега следа нямало от него.
Майка му сега е наела немски дедектив и той е тук, ще го търси.
При всички случаи скоро ще има новини.
Много жезли на ключови позиции, странно би било да покажат смърт
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

Female Брой мнения : 1123

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 10:40

За физическото му състояние като видях 4П о. ми дойде на акъла, че просто е останал без пари, обачеее според мен не е сам, а пътува с някого с кола.... А по РМ о. момчето е изключително некомуникативно, нетърпеливо, грубо (май наистина е някакъв изпаткал).
На въпроса ще има ли новини поради това, че са много обърнатите карти, бих казала не. Иска се да има повече информация, но като че ли с тая Кула о. има някакво задържане. Може би зуки е права, че крият някои неща. КралЖ о. - нещо не се върши както трябва или търсят в грешна посока. - задънена улица, пак не... Об. Сила - търпение, търпение, което ще поражда само и единствено напрежение в ситуацията.
А на въпроса жив ли е - няма карти показващи физическа смърт, така че може би е...
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 10:54

И аз съм съгласна с теб Валентин- останал е без пари, някъде пътува. РМ о. е изключително мил спокоен и често влюбен да ти кажа.

6 пентакли прави могат да излязат за смърт, 10 п- погребение с много народ, но в същото време 10 п излиза и за хора в цветущо физическо състояние, стабилни физически. Много зависи от комбинациите.
За мен 10 пентакли в случая показват, че е на място където има много, много хора, гъмжило е там. Може би е във Варна или София...тоя е хванал на някъде, на стоп при някого се е качил...сигурно към София е отпрашил
БабаВуна
Почетен ветеран
Почетен ветеран
БабаВуна

Female Capricorn Брой мнения : 2344
Местожителство : Чапръчане

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:06

Линда написа:
Жив ли е?
6 пентакли о./ Крал жезли о. + 5 жезли + 10 пентакли- жив е мисля, в голям град, в някаква общност е.

Ще има ли скоро новини за него?
Кула о./ Крал жезли о. + 2 меча + Сила о. - мисля да. 2 меча винаги дава предстояща вихрушка от събития

Крал Жезли обърнат - мъж който е ограничен откъм действия, 5 Жезли , може да имал пререкания с много хора и да се е случила случката ... Mad
10П ми дават НЕ категорично също на 3 позиция

По втория въпрос също:

Крал Жезли обърнат - няма действие тук ....
2 Меча - и тук няма дейстив - мълчание
Сила в права позиция ми дава ДА, ама в обърната преподлагам че НЕ

Не е жив, няма да получат вести за него скоро.
БабаВуна
Почетен ветеран
Почетен ветеран
БабаВуна

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:14

Линда, картите за жив ли е и физическото му състояние се разминават ...
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:15

Да...10 пентакли и на мен ми се показват за не, може и да си права тук.
Но аз задавайки въпроса аз исках и повече информация за него, не го гледах като да/не ...но ще видим
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:17

КЖ о + 5 ж + 10 п - не ми прилича на да не е жив казвам ти

КЖ о./ КП + 5 ж о. + 10 п - ей тука вече бих казала, че става дума за мъртвец
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:34

Момичета, сега се сетих...  идея Преди време бях питала за минали събития и на трета позиция ми излезе 10П - показваше си смърт.

Линд, за РМ понеже аз постоянно казвам, че като го видя хич не се радвам.. Не знаех, че може да показва и влюбен.

П.п. Да се допълня, но имах и 5Ч в комбинацията....

Последната промяна е направена от Valentine на Пет Сеп 26 2014, 11:42; мнението е било променяно общо 1 път
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:41

Много се съмнявам и аз, мисля, че има голяма вероятност да сте прави и няма да настоявам, но ще ви напомня, че всичко зависи от комбинациите. Оня ден попитах на Анакин какво му е физическото състояние, жив и здрав- спортува- излезе 10 пентакли на 3та. Всичко е до комбинации.
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:43

Дааа.... Така е! То и ние така като гледам не сме сигурни. Аз лично поне не съм, само предполагам. Като става дума за такива неща винаги е теория на вероятностите.
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:44

Момичета, понеже наближава мача между Лудогорец-Реал Мадрид някоя от вас иска ли да изтегли карти,да видим какво ще се случва,нашите ще бият ли,няма ли? усмивка
Violet
Ветеран
Ветеран
Violet

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:46

Шуг, и аз си го мислеххх Smile Може да хвърлим
Teya
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Teya

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:48

Как ще завърши мача Лудогорец-Реал Мадрид?

ц. на 8М
Лудогорец-5М
Реал Мадрид-ДЧ

БабаВуна
Почетен ветеран
Почетен ветеран
БабаВуна

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:53

Аз моите съм ги гърчила много за мачове и после не ми говорят по един месец, така че няма да питам, но ако някой иска да пита, предлагам да се теглят по 3 карти ...

Сърбят ме ръцете да питам ама, ще се въздържа ...
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitimeПет Сеп 26 2014, 11:55

бреее- да не вземат равен да направят?! даже има вероятност за победа..лека вероятност...че дамата чаши обикновенно е силна, не е като останлите чаши...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 21 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 21 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: