|
| Прогнози за обществени събития | |
|
+32БабаВуна Teya Violet Miss Bloom AlexD linda10 Федя magica Shopkata DeTe_Ha_Xaoca Blackmoon Calantha Galanthus sugar6 Reni MAITE Вера Anakin Ioana Зуки La la Лизи Кирин Redgina Луничка Iva78 jasminbg lindaLI taroman Moira dgakova Frog 36 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Апр 06 2014, 19:03 | |
| как ще се повлияе българската икономика и благосъстоянието на хората от газонаходището Хан Аспарух
3 ж о.
2 жезли- 6 меча о.- 2 пентакли
Определено да- добри стартови карти. Ще се развъртят някакви пари, ще настъпи оживление, май ще има споразумения с чужденци, може би доста българи в чужбина ще се приберат. Има пентакли- има пари.
при последния ВИП брадър, на Златка бях теглила 2 пентакли, на Лео- Крал жезли. Златка прибра печалбата.
Тендецията за Българската икономика до 2 години
Рицар жезли- Дама меч- 6 чаши о.
Чуждестранни инвестциии виждам...Дама меч...от една страна тя не е много по благоденствието, но налага някакво разумно управление...6 чаши о.- дали не значи връщане към години на разцвет?? Пак виждам прибиране на българи от чужбина.
Не знам- имам някакво усещане, че страната ще поеме в позитвен курс на развитие- не знам защо така, нямам идея как ще се случи... | |
| | | lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Апр 07 2014, 09:47 | |
| И само за да проверя картите и разбирането им попитах каква е била според картите политико иконом. Обстановка в страната последните 24 години
Ц. 4 м о. 6 пент о.- 8 жезли о.-3 жезли о.
Бедност, тъпчене на едно място, действията в такъв случай няма как дадат плод след като не са добре обмислени и не се правят в плодотворна среда
| |
| | | Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Апр 15 2014, 08:49 | |
| Линд, много сложни въпроси си задала За катарските инвестиции няма да станат и по обърнатите карти, а и без тях Тази част на света работи със свои представи за време, за интереси, с изисквания за стабилност, на които ние не отговаряме. Политико-икономическата обстановка у нас за 6 месеца - Цитат :
- ц. Жрец
8 пентакли- Кралица меч- 2 п о. Изненадва ме липсата на ГА , все пак избори предстоят. обаче има едно действащо лице - ДМ, което аз в момента не виждам в живота. Ако 2 П прави са баланс, равновесие, перпетуум мобиле, затворена система, но движеща се система, то обърнатата какво трябва да означава - разпад на системата, хаос .... вероятно предизвикано или наложено от ДЖ. Но пък са само 2 пентакли - ниска карта, което означава, че няма да е толкова драматично. Жрецът, така както стои отгоре си мисля за някой, който направлява цялата ситуация, ама тука признавам, че съм повлияна от живия живот. | |
| | | Moira Редовен участник
Брой мнения : 290 Join date : 05.03.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Апр 15 2014, 15:45 | |
| Публикувам карти, които днес теглих и въпреки че съм разсеяна, се надявам картите да са отрази точно, защото въпросите са сериозни. Колода Таро на Скарабей. Защо е починало момиченцето Александра от поморие? - скарабей, АМ, 4М, 5Ч – по ам е каране, скандал, 4м е смъртта – убийство и 5ч – съжалението и вината. Кой е убиецът на Александра? - скарабей, 2ж, 5ж, ПМ – някой, с когото са били в конфликт и са се карали. Атанаска Георгиева ли е убийцата на Александра? - скарабей, 7п, КМ, Справедливост /+СС/ - май да. Ще бъде осъдена. По картите на ЛиндаЛи - катарските инвестиции няма да донесат добро на народа, само на определени хора, затова излизат карти като обърнат Глупак и обърната Кралица чаши - според мен са само надежди за подобряване на живота на българите, но нещо ще се обърка. Другите карти са също с доста сложни въпроси и си заслужава да се помисли за тях, обърнатите карти по тях все ми приличат на нещо, което ще се обърка, знам ли... | |
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Апр 15 2014, 23:36 | |
| Ще се стигне ли до война в Украйна заради Южна Усетия?
Ц. Влюбени о.
Вж о. + Колело + Звезда
Категорично няма да има война според мен. | |
| | | Вера Редовен участник
Брой мнения : 387 Join date : 10.09.2013 Age : 38 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Апр 17 2014, 16:12 | |
| - sugar6 написа:
- Надал би категорично с 3:0 хм интересно, влюбените явно си е категорична карта за успех
В тениса явно наистина Влюбените е знак за сигурен успех. Теглих карти за мача на Григор с Давид Ферер. За Гришо изтеглих 4 пентакли, за Ферер - Влюбените (обърнати). Тъкмо свърши мача с победа за Ферер с 6:4 6:2. Гришо направо го нямаше в мача, много грешки, през цялото време като че ли се защитаваше, аз така си обяснявам 4 пентакли, освен ако не е имал някаква травма да се пази... | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Апр 17 2014, 20:21 | |
| Как европейския парламент ще реагира на ситуацията около Пеевски и влизането му в този парламент?
ц. 5 м о.
Императрица + 7п о. + 4 чаши
Аз си мисля, че ще има някакви вълнения и явно неодобрение... | |
| | | Reni Ветеран
Брой мнения : 914 Join date : 13.03.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Апр 23 2014, 19:26 | |
| ....................................................................................................................................
Последната промяна е направена от Reni на Вто Май 27 2014, 17:48; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Апр 24 2014, 21:53 | |
| - Рени написа:
- 1. В.Иванова жива ли е? Тъп въпрос,но няма и следа от нея...
ц.9Ч/Дявол,10П,ПЖ 2. Тъй като имаше версия за самоубийство,попитах дали се е самоубила : ц. Дявол/ КЧ,10Ч,РЖ 3.Ще я открият ли до края на май? ц.6Ч/ Императрица,5Ч,10М 4.Къде се намира тя в момента? ц.РМ/ РП,ДЧ,Глупакът
Ох, този Дявол....не мисля че е жива и то заради него и пажът на последна.Възможно е да е самоубийство. Ще я открият в определения срок. Не мога да преценя къде се намира...вероятно открито пространство. | |
| | | Blackmoon Ветеран
Брой мнения : 748 Join date : 19.01.2014 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Апр 24 2014, 22:23 | |
| Мисля, че мъртва. Но по картите изглежда да е убита. Макар нещата да се връзват със самоубийство по новините. Тук виждам по картите насилствена смърт, мъж е убиецът и то сякаш е някакъв близък. Ще я намерят, но мъртва. Сега се намира на едно ново по-добро място.
Последната промяна е направена от Blackmoon на Чет Апр 24 2014, 22:26; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Апр 24 2014, 22:35 | |
| ......................................................................................................................................................
Последната промяна е направена от Reni на Вто Май 27 2014, 17:46; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пет Апр 25 2014, 19:20 | |
| | |
| | | Вера Редовен участник
Брой мнения : 387 Join date : 10.09.2013 Age : 38 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пет Апр 25 2014, 19:53 | |
| Опровергаха я тази новина... | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 05 2014, 10:29 | |
| Момичета, Александър Литвин /който е гледал "битката на екстрасенсите" го знае/ днес написа във ФБ, че 7 май е - Цитат :
- Хочу сообщить, что день 7 мая сего года, будет днем, который определит развитие цивилизации на много лет вперед. День многовариантности событий! И один из этих вариантов - война! Увы, но мы стоим перед тяжелым выбором: продолжать нарушать заповеди, или пойти по пути их исполнения.
Заповедите Господни има предвид. Та, кой път ще изберат хората - на войната или на мира? Дявол, 4 жезли, 3 пентакли/ 5 меча Аз мисля, че разумът ще надделее, макар присъствието на Дявола силно да ме притеснява. Освен това, чувството което ще остане в страните - на победители и победени /по 5 меча/ ми говори за отлагане във времето. Няма да се забрави този конфликт. Последната дума ще е на преговорите, но преговори на тъмно и закрито.... | |
| | | DeTe_Ha_Xaoca Почетен ветеран
Брой мнения : 1820 Join date : 15.05.2014
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Май 18 2014, 18:04 | |
| Не зная дали и е тук мястото, но предполагам. Тъй като общественото събитие, от което ще получим най-скорошна обратна връзка са Евроизборите, днес реших да попитам : "Какво да очаква партията на Бареков, от тези избори." Мисля до 25 май да питам за всяка една партия и да проследя нещата за днешния въпрос ми излязоха 5Ч(О)+3Ж(О)+ Дявола. Сцепих на 10Ч(О).
Мисля, че той си е възвърнал доверието, което беше позагубил в един период от време след като се махна от БТВ, възвърнал си е сигурността, рейтинга. Разчита на арогантността си спрямо другите политически партии, но го е страх от това да не го отхвърли народа. Според мен обаче, дяволът тук идва да покаже всичките обещания на този човек, с които ще съблазни народа, и няма нужда да се страхува, защото в крайна сметка малко или много тези избори ще бъдат успешно начало за него.
Вие какво мислите? | |
| | | Луничка Ветеран
Брой мнения : 831 Join date : 10.09.2012
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Май 18 2014, 19:19 | |
|
Последната промяна е направена от Луничка на Съб Май 31 2014, 12:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Май 18 2014, 19:27 | |
| Луничка, всеки има право на своето мнение, но е добре да се каже, кое точно е за минус, самия въпрос, ако е той повече няма да публикувам тези си въпроси. Ако е тълкуванието ми е хубаво да се даде алтернатива на него. Наясно съм, че политическите въпроси будят големи страсти и нямам ни най-малко намерение да разпалвам такива. Стори ми се наистина обществено значимо събитие от което ще имаме обратна връзка! | |
| | | Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Май 18 2014, 22:04 | |
| По 10Ч об едва ли мечтите му ще се сбъднат. Комбинацията е нестабилна,поради чашите на първа позиция,няма пентакъл-няма и резултат... 3Жоб са провал на първоначални идеи и начинания или отказ от тях... И тук,според мен,картите показват,че усещат провал в начинанията и идеите,които са предприели,затова ще се откажат от тях,като пътят,по който ще поемат,за да избегнат провала е лъжи,манипулация,подкупи,клевети,изопачаване на факти и всички подобни "красиви" характеристики на Дявола...Доста задкулисни действия... | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Нед Май 18 2014, 23:18 | |
| Reni, благодаря ти. Честно казано тази 10Ч (О) изобщо не разбрах как да я тълкувам, за това и просто опоменах че съм сцепила на нея. 5Ч я изтълкувах като възвърнат рейтинг и доверие, защото като обърната доста често ми показва излизане от някаква дупка, края на депресията, а господина не мога да кажа дали е бил в депресия, за това я изтълкувах така. А Дяволът този мой Дявол винаги интуитивно го усещам като някакви изкушения- дадени, приети... | |
| | | Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 19 2014, 00:30 | |
| Дяволът не е изкушение,а "процесът" по отдаване на изкушението. Ако беше на някоя от първите позиции и напр след него имаше Сила-права,тогава щях да се съглася,че е просто изкушение,което,обаче,е преодоляно... Но тук е 3 карта, която показва изхода/бъдещото развитие на ситуацията... Имаш на 1ва -5Чоб - въпреки вътрешното усещане за незадоволителни резултати, започваш да търсиш начини да постигнеш целта си,като се отказваш от публично вече обявените намерения,вероятно, поради липса на ясна концепция и като цяло липса на вяра в потенциалното им развитие,а освен това с 3Ж об има и скрити идеи,скрит замисъл,несподелен/ако 3Ж прави показват идеи за нещо ново,обявени публично/,тук има и такива,които не са... а резултатът е Дявол... П.п Луничка,не знам кой ги слага минусите,явно някой недоволен...Въпреки всичко се радвам,че Меги се опитва да тълкува и не се притеснява относно това. Никой не се е родил научен,всеки започва от някъде,да не забравяме Трябва да бъдем по-толерантни спрямо хората,които тепърва започват и да проявяваме разбиране...Ако някой има различна гледна точка,нека я сподели и да се обоснове. Да отбележа, че НЕ твърдя,че моите коментари са особено правилни,аз също още се уча и всеки ден картите ме учудват с нещо ново и интересно,различно от очакванията ми... | |
| | | Луничка Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 19 2014, 09:12 | |
|
Последната промяна е направена от Луничка на Съб Май 31 2014, 12:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Луничка Ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 19 2014, 15:40 | |
|
Последната промяна е направена от Луничка на Съб Май 31 2014, 12:34; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Blackmoon Ветеран
Брой мнения : 748 Join date : 19.01.2014 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 19 2014, 16:17 | |
| В профила на всеки пише кой колко минуси е раздал, така че може да се разбере А ако някой не е съгласен с нещо може директно да си казва позицията, за да се изяснят нещата, а не да мишкува. Не, че на някой му пука толкова за тези точки понеже сериозните хора сме тук за да се учим на нещо, а не да се занимаваме с детски работи от сорта минуси и плюсове. | |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 19 2014, 22:05 | |
| Така днес ГЕРБ са ми наред. Какво да очакват на изборите ГЕРБ? Сцепих на 4П (О) Комбинацията е : Луна+КП(О) + Императора (О) . Това ми изглежда така : Хванали са се за нещо, нещо което според тях ги държи на повърхността, нещо което им служи за основа (4П (О)), но заради минали лъжи тъй като Луната ми е първа, които според мен са още валидни, респекта, който са имали е загубен, лицето им е обърнато (КП (О)), но сякаш няма да могат да излязат толкова бързо от хаоса, в който се намират и даже ще го затлачат още повече (Императорът (О)).
Искам да кажа, че напълно приемам коригиращи мнения, все пак ще получим обратна връзка на нещата съвсем скоро. | |
| | | Moira Редовен участник
Брой мнения : 290 Join date : 05.03.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Май 19 2014, 22:42 | |
| Хайде да теглим карти кой и защо дава минуси на дете-на-хаоса, това е много странно, някой се заяжда с нея. Иначе на Герб - така като гледам картите - не им достигат пари и властта не помага, един разяранен и объркан крал, който не може да се контролира и не е на положение нищо да стори, закъсали са го, в ленорман луната май беше слава, авторитет, нали така беше? ама тук показва само празни приказки, заблуди и блянове. кофти е да си детрониран крал с намаляващи финанси. | |
| | | Shopkata Ветеран
Брой мнения : 1200 Join date : 13.10.2010 Age : 61 Местожителство : London
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Май 20 2014, 10:41 | |
| Момичета,ще помоля всички да не разваляме креативната атмосфера с подмолни и "задкулисни" ( тази така актуална дума днес ) действия. Придържайте се към тълкуване на картите и подредбите. Освен това, ще помоля да се въздържаме от коментари за трагични публични случки , които могат да доведат до неприятени последици с близките и познатите на замесените лица. Да се придържаме към етиката, а тя е -ако нямаме конкретна молба за тъкуване на дадена ситуация - да не теглим карти и то публично, защото това граничи с воайорството. Никой не би искал някой да се упражнява на гърба на болкат и стаданието му. Благодаря! | |
| | | Shopkata Ветеран
Брой мнения : 1200 Join date : 13.10.2010 Age : 61 Местожителство : London
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Май 20 2014, 10:56 | |
| - "Какво да очаква партията на Бареков, от тези избори." Мисля до 25 май да питам за всяка една партия и да проследя нещата за днешния въпрос ми излязоха 5Ч(О)+3Ж(О)+ Дявола. Сцепих на 10Ч(О). написа:
д Да кажа и мойто мнение- с толкова обърнати карти и хеле пък чаши, ситуацията е много "разводнена",сълзлива, бих добавила и скандална. Ще врещи и оплаква! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития | |
| |
| | | | Прогнози за обществени събития | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |