| Въпроси и отговори | |
|
+34Calantha sugar6 Artemiss CaPuHa Вера Ole bibibi Miss Bloom ivaivanova79 Reni MAITE viatar taroman Tanya111 linjeri Persefona Moira Fareq O'Neal Кирин jasminbg Iva78 Антония MARIA.ZH. Admin Frog Galanthus lindaLI La la Redgina Луничка Лизи Зуки Shopkata dgakova 38 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 01 2013, 22:33 | |
| Персефона, да ти кажа в блога ми днес публикувах точно постинг за Влюбените- толкова ми е любима тази карта...жалко, че тя завършва в 5 п...но това е за сега | |
|
| |
Зуки Администратор
Брой мнения : 5361 Join date : 11.03.2012
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 07:48 | |
| - Отговор-рицар Ч коментар-влюбени съвет-4Ж резултат-5П написа:
Едно надуто асо чаши би имала и в двата случая тази жена. картите показват нейния избор-тя остава с мъжа си,но никога не променя своето отношение за тяхната двойка,има други очаквания,мечти-нейните влюбени са голи,и тя ги ''харесва'' такива. просто не е любовникарка,не би рискувала да се раздели. ако се появи някой,не,тя иска мъжа си,и тя знае защо,не е заблудена,напротив,но и тя така дава любовта.може и сама си пречи-не виза в раздяла,но по този начин не може да си позволи и друг мъж.промяната трябва да настъпи в нея. | |
|
| |
Persefona Редовен участник
Брой мнения : 651 Join date : 27.02.2013
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 10:31 | |
| Зуки и аз така я виждам тази жена-като Асо чаши, това е от онези жени, които обичат любовта и живеят в мечти за нея, за които любовта е единственото, което ги вълнува, но няма действия-като при всички чаши.Тя си остава дама чаши-пасивна, мечтателна.Може би й трябва малко от остротата на кралица М. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 19:37 | |
| Колко сериозен е здравословният проблем на приятелката ми и ще се задълбочи ли? (открили са й бучка в гърдата) Цепя на 9 пентакли 5 жезли 3 пентакли 5 пентакли явно ще се задълбочи. Мислите ли, че може да се окаже злокачествено? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 19:43 | |
| Линд-картите ти показват развитието на ситуацията.Има борба и вътрешни съпротиви, вероятно жената е преглъщала доста агресия навътре,ще има прегледи, ще се дадат експретни мнения, но мисля че кризата ще е временна при нея-няма да се задълбочи.Картите са кризисни, но кризите отшумяват. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 20:14 | |
| Мила, златна Персефона! Така се надявам да си права! Тя ми е толкова скъп човек, не мога да загубя още някой близък от тази ужасна болест.
5 пентакли е тежка карта, мъчна, ходиш по мъките поне половин година...но дано да отшуми...дано не я пуснат на химиотерапия.. | |
|
| |
Антония Ветеран
Брой мнения : 783 Join date : 04.12.2011
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 20:20 | |
| Мила Линда,не се притеснявай за приятелката си.Ще се оправи,ще намери изход от трудното положение,ще се наложи хирургическа намеса,но изходът ще е много добър за нея. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 20:26 | |
| Линд- имам усещането, че 5П в случая си самата ти-в ролята на приятел, който в нужда се познава.Може би ще се наложи да си до нея. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 21:03 | |
| Благодаря Тони, благодаря момичета! ДАНО! | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 02 2013, 22:59 | |
| Момичета, аз не виждам в картите оперативна намеса. Да, има ходене по мъките, разговори, вероятно търсене на мнение на различни специалисти, но няма ни Рицар меч, ни Крал меч за щастие. 9 пентакли е обнадеждаваща карта. Спокойно Линд, дано да има късмет момичето и да и се размине! | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Сря Юли 03 2013, 07:03 | |
| линда,нали знаеш, че все ни се иска да имат добър изход нещата ,които ни изненадват. ще се захвана за въпроса ти,за думите които си ползвала,защото искам там да видя добрия отговор. *колко е сериозен -натежнял проблем е,изявен е по 9 пентакли,5жезли,3пентакли-от тук още мисля ,че първо ще се иска още малко време, за да се намесят. 3 пентаки-ощенещо -изследване,прегледи,върху нея. *и ще се задълбочи ли?-5 пентаки-свикнала съм да я разглеждам като една карта на нищета,бедност.но тя е вървеж,не лек,за момента,но все пак вървеж,така че ще махнат бучката, няма да има проблеми.
погледни при дъновисти ,в таро там тези дни също изкачат деветки... | |
|
| |
taroman Редовен участник
Брой мнения : 490 Join date : 30.01.2013
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Сря Юли 03 2013, 18:38 | |
| Persefona, двете карти Любовниците и 4ж една до друга, а след това и 5 пентакли показват, че по всяка вероятност ако се разбере за любовната авантюра, ще ги изпратят по живо по здраво да си търсят щастието навън Жената ако живее при мъжа си, в неговия дом, е ясно какво ще последва, при условие, че и любовника и няма какво да и предложи... Linda, на мен ми е правило впечатление, че е въпрос на късмет скитниците от 5 пентакли кого ще срещнат. Ако попаднат на П.М, лошо, а ако попаднат на Императрицата, те ще са Ок... Картата 9-ка пентакли за мен е много близка до Императрицата и ми прилича на невидимото присъствие, което заповядва пролетта... Свързвам я и с поникването на жълтурчетата Самото заболяване, за което говориш се среща изключително при жените и според някои източници се дължи на неправилното и с недостатъчна ефективност извеждане на естрогена от храносмилателния тракт. При мъжете естрогена е в минимални количества и това заболяване на практика не съществува. Затова като превенция, докато чака всичко останало, резултати и изследвания, нека опита да увеличи приема на фибри. Жълтурчето или глухарчето(корените) са богати на фибри и съдържат веществото инулин, хранещо добрите бактерии в храносмилателния тракт Ако искате повече информация ми пишете на лична. Важното е приятелката ти да се успокои, а виждам, че в района, където живееш има достатъчно интересни места за посещение... | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Сря Юли 03 2013, 21:28 | |
| Благодаря много на всички! Ще ви кажа за развитие тук! | |
|
| |
Зуки Администратор
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Юли 07 2013, 20:38 | |
| | |
|
| |
Антония Ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Юли 07 2013, 21:04 | |
| Зуки,радвам се,че си отишла,човек трябва да бъде с близките си. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 20:38 | |
| Кандидатствах за работа, излезнаха толкова големи аркани, че свят ми се зави Цепих на Справедливост Сила Висша Жрица Умереност Основа- 3 меча Потенциал- Асо чаши А сега, де...Нищо не ми идва на акъла, освен, че мога да получа отговор след много време- или, че просто ще стане най- доброто за мен. Сила ВЖ и Умереност- това ми приличат като на 3ма човека от комисия, висшестояща жена....идеи? Но днес е и новолунието- може би ВЖ ми излиза заради него. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 20:58 | |
| Линд-картите са по-общи не отговарят конкретно на въпроса.Казват, че нещата при теб още се избистрят, но не е дошло времето-не насилвай нищо, не прави нищо на всяка цена, защото скритото е повече от явното и за да намериш необходимата работа трябва да намериш първо вътрешната хармония-да уктротиш желанието, защото иначе разочарованието ще е голямо.Може да се наложи да се разделиш с някои представи или очаквания, да минеш през период на болка и разочарование, но сърцето може много да понесе и ще те изведе на верния път. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 21:14 | |
| Линд и според мен не трябва да възлагаш особени надежди за тази работа. Няма потенциал за развитие, основата пък е болезнена, тоест дори да стане, което е малко вероятно, няма да ти донесе удовлетвореност. Имай търпение, ще получиш най-доброто за теб! | |
|
| |
Reni Ветеран
Брой мнения : 914 Join date : 13.03.2013
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 21:38 | |
| Наскоро и аз бях на интервю за работа,картите при мен бяха 7М,В.Жрица,6Ж- не чаках дълго-звъннаха ми след ден,за да ми кажат,че не съм одобрена. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 21:43 | |
| ами 6ж- да за пореден път излиза леко като провал..ВЖ може да е като жена, която решава..а 6 ж конкурент | |
|
| |
MAITE Редовен участник
Брой мнения : 253 Join date : 01.05.2013 Age : 35
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 21:44 | |
| 6 Ж на практика започна много често да се появява като отрицателна карта, особено на 3та позиция. Много я възхваляват в книгите, неоснователно. | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 22:05 | |
| Да,при мен все нещо тъпо,нещо отрицателно показва тази карта. | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Юли 08 2013, 22:52 | |
| Ето че стигнахме по емпиричен път до извода - 6 Ж е кофти на последна позиция. Сякаш виждаш победата на конкурентите...... | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 09 2013, 00:14 | |
| A Висша Жрица на втора си мисля, че е или има нещо, което не знаеш или че Дева Мария те пази и каквото се случва е за твое добро. В случая и при мен и при Рени мисля, че това е показала. | |
|
| |
Антония Ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 09 2013, 10:03 | |
| Потвърждавам изводите ви за 6 жезли.От много време наблюдавам,че на последна позиция дава отрицателен отговор. | |
|
| |
Reni Ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 09 2013, 12:52 | |
| Определено условията и заплащането бяха кофти и се радвам,че не стана. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Вто Юли 09 2013, 17:45 | |
| - Linda написа:
- Колко сериозен е здравословният проблем на приятелката ми и ще се задълбочи ли? (открили са й бучка в гърдата)
Цепя на 9 пентакли
5 жезли 3 пентакли 5 пентакли
Sad явно ще се задълбочи. Мислите ли, че може да се окаже злокачествено? Направиха изследвания. Всичко и е в нормата, а резултата от туморните маркери е отрицателен. Съмнявам се нещо с тези 5 пентакли... Теглих й карти за седмицата 8 жезли 3 меча Асо меч- и и бях казала, че явно ще се вземе решение за операция като излязат резултатите. Какво ми казват картите? На тази моя приятелка изключително рядко нещо познавам, може би не мога да й тегля карти. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори | |
| |
|
| |
| Въпроси и отговори | |
|