Таромания
Таромания
Таромания
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Таромания- форум за занимания с Таро, Ленорман, Руни, Астрология

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Прогнози за обществени събития

Go down 
+32
БабаВуна
Teya
Violet
Miss Bloom
AlexD
linda10
Федя
magica
Shopkata
DeTe_Ha_Xaoca
Blackmoon
Calantha
Galanthus
sugar6
Reni
MAITE
Вера
Anakin
Ioana
Зуки
La la
Лизи
Кирин
Redgina
Луничка
Iva78
jasminbg
lindaLI
taroman
Moira
dgakova
Frog
36 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next
АвторСъобщение
taroman
Редовен участник
Редовен участник

Брой мнения : 490

Прогнози за обществени събития - Page 14 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeПон Юни 23 2014, 21:37

Аа, не, не! Не си се отсрамила за вчера! :  :ps_ih:  Загубата от два непознати мача не се равнява на печалбата от един познат! :sm38.gif:  И зависи в каква последователност също са познатите и непознатите, защото ако си сложила вчера 500 лева на онази прогноза, днеска може да нямаш достатъчно да сложиш, за да си ги върнеш!Прогнози за обществени събития - Page 14 402149 И в момента, в който си публикувала прогнозата, те вече са играели на терена - казва се най-малкото 1-2 часа предварително! усмивка 
И сега един подвеждащ въпрос, какво ще кажеш за мача Бразилия - Камерун, който ще се играе тази вечер от 23 часа? Прогнози за обществени събития - Page 14 402149
Върнете се в началото Go down
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран

Брой мнения : 1820

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeПон Юни 23 2014, 21:40

Може ли без карти?

Добре де.... ето какво.

Бразилия ц. 8п / 10М+ПЧ+5П

Никак не им е розова ситуацията, на тези. Много професионализъм, много зор с 10-те меча, обаче накрая, петте пентакли мисля че няма да са много доволни от мача.

Камерун ц. 5Ж / КЧ+ДМ+3Ч

Ще дадат отпор и ще се радват.

Този мач взе да ми мирише или на равен или на победа за Камерун.
По-скоро и без карти ми миришеше на нещо равно....
taroman
Редовен участник
Редовен участник

Male Брой мнения : 490

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeПон Юни 23 2014, 22:04

Фаворита на букмейкърите за тази вечер да бие е Бразилия, с коефициент едва 1.1, т.е много силно вероятно, срещу 12 и повече за Камерун. Да видим...!
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

Female Брой мнения : 1820

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeПон Юни 23 2014, 22:45

С моите карти, залагай на Камерун и обери милионите! Smile
Moira
Редовен участник
Редовен участник
Moira

Female Брой мнения : 290

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeПон Юни 23 2014, 23:19

Стана ми любопитно, вие залагате ли пари?
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeПон Юни 23 2014, 23:31

Аз не ако заложа пари, прогнозите ми се обръщат Smile Но при такъв коефициент ако някой заложи, че Камерун ще бият и те вземат че бият, наистина ще обере милионите Smile

ОВ : Надявам се никой да не е залагал на Камерун! Беше си резултатен мач, от който само Бразилците са пили от трите чаши..... НЕ познах!  Прогнози за обществени събития - Page 14 1329947235
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

Female Брой мнения : 6906
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeВто Юни 24 2014, 10:57

Ок, тароман, почвам със серийните прогнози! ;) Днес играят италия срещу уругвай и коста рика англия. Хорарите ми показват победа за италия и коста рика, по-късно ще видя и картите ко казват.
http://lindali-tarot.blogspot.com
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeВто Юни 24 2014, 12:19

Кула о./ кп о. + вж о. + асо жезли- коста рика

Ц. Кп о./ 4п о+ пп+ 7п о.- англия

Хорара малко му се чудих за този мач, но да- мисля, коста рика ще бият наистина

lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeВто Юни 24 2014, 22:14

къде познах, къде не познах...

още 2 мача

Япония - Колумбия

Япония- Влюбени/ Асо меч + Асо жезли + Рицар чаши - ееххее какви са тези сладурски карти  Прогнози за обществени събития - Page 14 262180 - не знам стигат ли за победа тези изпълнени с надежда и ентусиазъм карти

Колумбия- Дама чаши о./ КМ о + КС о. + 2 меча- бе тези май, ще бият. Колебая се за равен, но знам, че 2 меча при изпитни ситуации са доста силни.

Гърция- КД

Гърция- Звезда/ ВЖ о. + ДЧ о. + 10 жезли - много труден мач за тях, но мисля успешен
Кот Дивоар- Асо чаши/ 6 п о + Отшелник о. + 8 жезли о. - тези ли са фаворита принципно за срещата? Ще останат разочаровани.

Колумбия и Гърция ще бият или излезнат победители в крайна сметка......мака, че не знам възможно е Гърция да бият в мача, но не с голяма разлика и Кот Дивоар да продължи напред или нещо такова.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 00:55

Япония- Колумбия - 1:4

Гърция- КД - 2:1

:sm38.gif: 

познах ги и двата

Прогнози за обществени събития - Page 14 904684
Galanthus
Ветеран
Ветеран
Galanthus

Female Брой мнения : 1363
Местожителство : Земята

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 02:40

Ако трябваше да тълкувам твоите карти, никога нямаше да позная Япония - Колумбия - 1:4  усмивка 
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 09:08

Ее, браво Linda, отсрами се! усмивка Не знам дали забеляза, но като ти се падат 6п на първа позиция, отбора губи усмивка Кажи обаче, само по картите или се ориентира и чрез хороскопа? Прогнози за обществени събития - Page 14 402149
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 09:12

Рицар чаши на резултатна позиция... устрема на Асата не може да се реализира.

Ще продължа да гледам за резултати, но мисля, че в тези срещи е важна комбинацията от карти- не първоначалната позитвност или негативност, с която сме свикнали да ги приемаме картите.

Ето- на три от три пъти в тегленията до сега 10 меча показаха победа. (Аз мисля, че се дължи на действието им в обърнат вариант)

Таро за спорт е различно от Таро за любов, Таро за работа, Таро за здраве... и т.н- просто картите имат специфични проявления по всяка отделна тема Прогнози за обществени събития - Page 14 528869
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 09:23

LindaLI написа:
мисля, че в тези срещи е важна комбинацията от карти- не първоначалната позитвност или негативност, с която сме свикнали да ги приемаме картите.

И аз мисля същото, при положениет, че за Камерун ми излязоха доста позитивни карти, дори на резултатна позиция 3Ч, сцепих и на 5Ж, което ми показваше, че ще се борят до последно. Обаче всички видяхме какво се случи с тях...  Sad 
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 09:25

ами тароман- за първите 2 мача само пуснах хорари. Където за Коста Рика и Италия..Много са ми точни хорарите, но просто като пуснах първия, който беше за Италия не дефинирах въпроса добре- казах си я- да видя кой ще бие без да формулирах ПРЕДВАРИТЕЛНО отбор А и Б, после ги сложих в картата но така не работи...

По втория хорар - планетите и на Англия и на Коста рика бяха много добре разположени (може би заради това беше равен мача) но имаше квадрат на слв към английската планета и други работи и си казах, че те ще са прецаканите...Хорарите много работят...но и там трябват упражнения
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 09:30

дете на хаоса написа:
Добре де.... ето какво.

Бразилия ц. 8п / 10М+ПЧ+5П

Никак не им е розова ситуацията, на тези. Много професионализъм, много зор с 10-те меча, обаче накрая, петте пентакли мисля че няма да са много доволни от мача.

Камерун ц. 5Ж / КЧ+ДМ+3Ч

аз ги гледах тези карти- да ти кажа- виждам си победата за Бразилия. виж - чаши на резултатна позиция при камерун (като при япония горе)

а силните 8 пентакли 10 меча са ти при Бразилия...а дори и 5 пентакли е доста позитивна в случая- показва някакъв изстрадан резултат- трудно, но продължаваш напред. 5 пентакли не е като 5 чаши- карта на застоя и трагедията
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 09:39

Линда написа:
Белгия-5ж о./ 7ч+ асоч +10м о- победа

Русия- 3 ж/ 6 п о. + рж о. + обесен о.- загуба

Южна Корея - КМ/6п о. +жрец о. + - загуба

ето и тук- 10 м о. и мечове на резултатна,  чаши на резултатна, че дори и 2 чаши пак не носи победа... 6 пентакли обърната на три пъти се появява при загубилите отбори.
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 10:08

Пентклите, сякаш са като някакви стабилизиращи и подкрепящи... виж 6П (о) на 1-ва сякаш затвърждава това което ще донесат нататък картите, в случая чашите. Малко се обърквам с големите аркани като се появят. 5-те пентакли при Бразилия пък на 3-та сякаш затвърждават мечовете.... НЕ знам защо така си мисля.
sugar6
Почетен ветеран
Почетен ветеран
sugar6

Female Брой мнения : 2388

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 13:41

Когато теглих карти за мача Холандия-Чили,за Холандия се падна Колесницата и тя показа страхотната им победа,но същата карта се падна и за Италия и си помислих,че отново ще покаже същото- победа,но тук колесницата се прояви като напускане от световното.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 13:53

Шугарче- ти гледаш само с ГА- вземи да ги обръщаш, за да усетиш различните проявления на значенията по- ясно.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 22:08

след час почват Еквадор - Франция и Хондурас- Швейцария

Еквадор- ц. об 7 п/ 8 п о. + Маг о. + 5 чаши- губят, може обаче временно да поведат в резултата.

Франция- Им-ца/ 10 жезли + Влюбени + Крал п о. - бият, красив футбол ще покажат

Хондурас- 3 м о./ 2 п + 7 ж + колесница о. - ще се постараят, но май е загуба това

Швейцария Император/ Асо меч + РЖ + Свят о. - тези ще бият

Значи побеждават Франция и Швейцария- днес ще бъде нощ на европейския футбол
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 22:28

Linda, погледна ли хорарите, да не похарчиме пак един куп пари? :sm38.gif:
Frog
Почетен ветеран
Почетен ветеран
Frog

Female Брой мнения : 2400
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 23:25

Линд, съгласна съм с теб по първата среща. На втората залагам на Хондурас. Да видим дали едни мои наблюдения ще се потвърдят, макар тук картите да са малко  противоречиви с тези ГА в края....
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 25 2014, 23:30

Прогнози за обществени събития - Page 14 800909 

не, не пуснах хорари...късно е вече. вярвай на картите тароманнн ;) и на твоите астро- източници
DeTe_Ha_Xaoca
Почетен ветеран
Почетен ветеран
DeTe_Ha_Xaoca

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeЧет Юни 26 2014, 08:37

LindaLI май жезлите не са много стабилни при победите. Франция извадиха равен. Мечовете твърдо ги вещаят обаче.
lindaLI
Почетен ветеран
Почетен ветеран
lindaLI

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeЧет Юни 26 2014, 08:57

Франция- Еквадор- 0:0 - Франция продължава
Ходурас - Швейцария - 0:2

не е 10ж- тя беше и в картите за гърция които биха.
Не знам- че краля п е обърнат може би накрая- не стигат силите да се наложи .... Прогнози за обществени събития - Page 14 528869
Крал пентакли о. излезна при други 2 отбора, които завършиха равен.. 
А и 8 пент. и Мага- макар и обърнати са силни. Вчера Еквадор играха силно, но въпреки това губят- заминават си- 5 чаши. В крайна сметка Франция печели, защото продължават- стабилни карти- вижда се.

Пускам хорари за днешните срещи. Дете на Хаоса- искаш ли да изтеглиш карти за отборите?

Сащ- Германия- Германия ще бие.
Гана- Португалия- Гана бие.
Алжир- Русия- Русия бие. Съдията е "наш човек" ;)
Белгия- Южна Корея- ей тука ще е интересен мача. Мисля, че Южна Корея ще има силни шансове за победа- или победа или равенство е тук.

п.с Хорарите са леко новолунни и с луна без курс, но аз и такива се пробвам да ги тълкувам- дано пък нещо да съм познала Прогнози за обществени събития - Page 14 262180 

Последната промяна е направена от lindaLI на Чет Юни 26 2014, 16:43; мнението е било променяно общо 2 пъти
taroman
Редовен участник
Редовен участник

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitimeЧет Юни 26 2014, 13:57

Ее, падат ви се карти, а вие не ги анализирате докрай! усмивка Допускам, че Франция- Еквадор завършиха наравно, при това нулево равенство, заради пасивните основи, т.е карти на цепене - Императрица и 7пПрогнози за обществени събития - Page 14 402149 На Еквадор снощи им показаха червен картон, това хорара принципно показва ли го? Прогнози за обществени събития - Page 14 402149
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за обществени събития   Прогнози за обществени събития - Page 14 Icon_minitime

Прогнози за обществени събития
Върнете се в началото 
Страница 14 от 26Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Таромания  :: Врати към необятното :: Таро :: Упражнения с три карти-
Идете на: