| Прогнози за обществени събития | |
|
+32БабаВуна Teya Violet Miss Bloom AlexD linda10 Федя magica Shopkata DeTe_Ha_Xaoca Blackmoon Calantha Galanthus sugar6 Reni MAITE Вера Anakin Ioana Зуки La la Лизи Кирин Redgina Луничка Iva78 jasminbg lindaLI taroman Moira dgakova Frog 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
taroman Редовен участник
Брой мнения : 490 Join date : 30.01.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Юни 23 2014, 21:37 | |
| Аа, не, не! Не си се отсрамила за вчера! : :ps_ih: Загубата от два непознати мача не се равнява на печалбата от един познат! :sm38.gif: И зависи в каква последователност също са познатите и непознатите, защото ако си сложила вчера 500 лева на онази прогноза, днеска може да нямаш достатъчно да сложиш, за да си ги върнеш! И в момента, в който си публикувала прогнозата, те вече са играели на терена - казва се най-малкото 1-2 часа предварително! И сега един подвеждащ въпрос, какво ще кажеш за мача Бразилия - Камерун, който ще се играе тази вечер от 23 часа? | |
|
| |
DeTe_Ha_Xaoca Почетен ветеран
Брой мнения : 1820 Join date : 15.05.2014
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Юни 23 2014, 21:40 | |
| Може ли без карти?
Добре де.... ето какво.
Бразилия ц. 8п / 10М+ПЧ+5П
Никак не им е розова ситуацията, на тези. Много професионализъм, много зор с 10-те меча, обаче накрая, петте пентакли мисля че няма да са много доволни от мача.
Камерун ц. 5Ж / КЧ+ДМ+3Ч
Ще дадат отпор и ще се радват.
Този мач взе да ми мирише или на равен или на победа за Камерун. По-скоро и без карти ми миришеше на нещо равно.... | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Юни 23 2014, 22:04 | |
| Фаворита на букмейкърите за тази вечер да бие е Бразилия, с коефициент едва 1.1, т.е много силно вероятно, срещу 12 и повече за Камерун. Да видим...! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Юни 23 2014, 22:45 | |
| С моите карти, залагай на Камерун и обери милионите! | |
|
| |
Moira Редовен участник
Брой мнения : 290 Join date : 05.03.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Юни 23 2014, 23:19 | |
| Стана ми любопитно, вие залагате ли пари? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Пон Юни 23 2014, 23:31 | |
| Аз не ако заложа пари, прогнозите ми се обръщат Но при такъв коефициент ако някой заложи, че Камерун ще бият и те вземат че бият, наистина ще обере милионите ОВ : Надявам се никой да не е залагал на Камерун! Беше си резултатен мач, от който само Бразилците са пили от трите чаши..... НЕ познах! | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
Брой мнения : 6906 Join date : 20.07.2012 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юни 24 2014, 10:57 | |
| Ок, тароман, почвам със серийните прогнози! ;) Днес играят италия срещу уругвай и коста рика англия. Хорарите ми показват победа за италия и коста рика, по-късно ще видя и картите ко казват. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юни 24 2014, 12:19 | |
| Кула о./ кп о. + вж о. + асо жезли- коста рика
Ц. Кп о./ 4п о+ пп+ 7п о.- англия
Хорара малко му се чудих за този мач, но да- мисля, коста рика ще бият наистина
| |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Вто Юни 24 2014, 22:14 | |
| къде познах, къде не познах... още 2 мача Япония - Колумбия Япония- Влюбени/ Асо меч + Асо жезли + Рицар чаши - ееххее какви са тези сладурски карти - не знам стигат ли за победа тези изпълнени с надежда и ентусиазъм карти Колумбия- Дама чаши о./ КМ о + КС о. + 2 меча- бе тези май, ще бият. Колебая се за равен, но знам, че 2 меча при изпитни ситуации са доста силни. Гърция- КД Гърция- Звезда/ ВЖ о. + ДЧ о. + 10 жезли - много труден мач за тях, но мисля успешен Кот Дивоар- Асо чаши/ 6 п о + Отшелник о. + 8 жезли о. - тези ли са фаворита принципно за срещата? Ще останат разочаровани. Колумбия и Гърция ще бият или излезнат победители в крайна сметка......мака, че не знам възможно е Гърция да бият в мача, но не с голяма разлика и Кот Дивоар да продължи напред или нещо такова. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 00:55 | |
| Япония- Колумбия - 1:4 Гърция- КД - 2:1 :sm38.gif: познах ги и двата | |
|
| |
Galanthus Ветеран
Брой мнения : 1363 Join date : 14.01.2012 Местожителство : Земята
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 02:40 | |
| Ако трябваше да тълкувам твоите карти, никога нямаше да позная Япония - Колумбия - 1:4 | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 09:08 | |
| Ее, браво Linda, отсрами се! Не знам дали забеляза, но като ти се падат 6п на първа позиция, отбора губи Кажи обаче, само по картите или се ориентира и чрез хороскопа? | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 09:12 | |
| Рицар чаши на резултатна позиция... устрема на Асата не може да се реализира. Ще продължа да гледам за резултати, но мисля, че в тези срещи е важна комбинацията от карти- не първоначалната позитвност или негативност, с която сме свикнали да ги приемаме картите. Ето- на три от три пъти в тегленията до сега 10 меча показаха победа. (Аз мисля, че се дължи на действието им в обърнат вариант) Таро за спорт е различно от Таро за любов, Таро за работа, Таро за здраве... и т.н- просто картите имат специфични проявления по всяка отделна тема | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 09:23 | |
| - LindaLI написа:
- мисля, че в тези срещи е важна комбинацията от карти- не първоначалната позитвност или негативност, с която сме свикнали да ги приемаме картите.
И аз мисля същото, при положениет, че за Камерун ми излязоха доста позитивни карти, дори на резултатна позиция 3Ч, сцепих и на 5Ж, което ми показваше, че ще се борят до последно. Обаче всички видяхме какво се случи с тях... | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 09:25 | |
| ами тароман- за първите 2 мача само пуснах хорари. Където за Коста Рика и Италия..Много са ми точни хорарите, но просто като пуснах първия, който беше за Италия не дефинирах въпроса добре- казах си я- да видя кой ще бие без да формулирах ПРЕДВАРИТЕЛНО отбор А и Б, после ги сложих в картата но така не работи...
По втория хорар - планетите и на Англия и на Коста рика бяха много добре разположени (може би заради това беше равен мача) но имаше квадрат на слв към английската планета и други работи и си казах, че те ще са прецаканите...Хорарите много работят...но и там трябват упражнения | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 09:30 | |
| - дете на хаоса написа:
- Добре де.... ето какво.
Бразилия ц. 8п / 10М+ПЧ+5П
Никак не им е розова ситуацията, на тези. Много професионализъм, много зор с 10-те меча, обаче накрая, петте пентакли мисля че няма да са много доволни от мача.
Камерун ц. 5Ж / КЧ+ДМ+3Ч аз ги гледах тези карти- да ти кажа- виждам си победата за Бразилия. виж - чаши на резултатна позиция при камерун (като при япония горе) а силните 8 пентакли 10 меча са ти при Бразилия...а дори и 5 пентакли е доста позитивна в случая- показва някакъв изстрадан резултат- трудно, но продължаваш напред. 5 пентакли не е като 5 чаши- карта на застоя и трагедията | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 09:39 | |
| - Линда написа:
- Белгия-5ж о./ 7ч+ асоч +10м о- победа
Русия- 3 ж/ 6 п о. + рж о. + обесен о.- загуба
Южна Корея - КМ/6п о. +жрец о. + 2ч- загуба ето и тук- 10 м о. и мечове на резултатна, чаши на резултатна, че дори и 2 чаши пак не носи победа... 6 пентакли обърната на три пъти се появява при загубилите отбори. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 10:08 | |
| Пентклите, сякаш са като някакви стабилизиращи и подкрепящи... виж 6П (о) на 1-ва сякаш затвърждава това което ще донесат нататък картите, в случая чашите. Малко се обърквам с големите аркани като се появят. 5-те пентакли при Бразилия пък на 3-та сякаш затвърждават мечовете.... НЕ знам защо така си мисля. | |
|
| |
sugar6 Почетен ветеран
Брой мнения : 2388 Join date : 06.05.2013
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 13:41 | |
| Когато теглих карти за мача Холандия-Чили,за Холандия се падна Колесницата и тя показа страхотната им победа,но същата карта се падна и за Италия и си помислих,че отново ще покаже същото- победа,но тук колесницата се прояви като напускане от световното. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 13:53 | |
| Шугарче- ти гледаш само с ГА- вземи да ги обръщаш, за да усетиш различните проявления на значенията по- ясно. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 22:08 | |
| след час почват Еквадор - Франция и Хондурас- Швейцария
Еквадор- ц. об 7 п/ 8 п о. + Маг о. + 5 чаши- губят, може обаче временно да поведат в резултата.
Франция- Им-ца/ 10 жезли + Влюбени + Крал п о. - бият, красив футбол ще покажат
Хондурас- 3 м о./ 2 п + 7 ж + колесница о. - ще се постараят, но май е загуба това
Швейцария Император/ Асо меч + РЖ + Свят о. - тези ще бият
Значи побеждават Франция и Швейцария- днес ще бъде нощ на европейския футбол | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 22:28 | |
| Linda, погледна ли хорарите, да не похарчиме пак един куп пари? :sm38.gif: | |
|
| |
Frog Почетен ветеран
Брой мнения : 2400 Join date : 08.07.2012 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 23:25 | |
| Линд, съгласна съм с теб по първата среща. На втората залагам на Хондурас. Да видим дали едни мои наблюдения ще се потвърдят, макар тук картите да са малко противоречиви с тези ГА в края.... | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Сря Юни 25 2014, 23:30 | |
| не, не пуснах хорари...късно е вече. вярвай на картите тароманнн ;) и на твоите астро- източници | |
|
| |
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Юни 26 2014, 08:37 | |
| LindaLI май жезлите не са много стабилни при победите. Франция извадиха равен. Мечовете твърдо ги вещаят обаче. | |
|
| |
lindaLI Почетен ветеран
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Юни 26 2014, 08:57 | |
| Франция- Еквадор- 0:0 - Франция продължава Ходурас - Швейцария - 0:2 не е 10ж- тя беше и в картите за гърция които биха. Не знам- че краля п е обърнат може би накрая- не стигат силите да се наложи .... Крал пентакли о. излезна при други 2 отбора, които завършиха равен.. А и 8 пент. и Мага- макар и обърнати са силни. Вчера Еквадор играха силно, но въпреки това губят- заминават си- 5 чаши. В крайна сметка Франция печели, защото продължават- стабилни карти- вижда се. Пускам хорари за днешните срещи. Дете на Хаоса- искаш ли да изтеглиш карти за отборите? Сащ- Германия- Германия ще бие. Гана- Португалия- Гана бие. Алжир- Русия- Русия бие. Съдията е "наш човек" ;) Белгия- Южна Корея- ей тука ще е интересен мача. Мисля, че Южна Корея ще има силни шансове за победа- или победа или равенство е тук. п.с Хорарите са леко новолунни и с луна без курс, но аз и такива се пробвам да ги тълкувам- дано пък нещо да съм познала
Последната промяна е направена от lindaLI на Чет Юни 26 2014, 16:43; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
taroman Редовен участник
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития Чет Юни 26 2014, 13:57 | |
| Ее, падат ви се карти, а вие не ги анализирате докрай! Допускам, че Франция- Еквадор завършиха наравно, при това нулево равенство, заради пасивните основи, т.е карти на цепене - Императрица и 7п На Еквадор снощи им показаха червен картон, това хорара принципно показва ли го? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Прогнози за обществени събития | |
| |
|
| |
| Прогнози за обществени събития | |
|